Pozdrav kolege...
Doslo vreme da se mjenjaju gume, pa da i ja napisem neke stvari, tj. svoja iskustva i da postavim par pitanja... Promjenio sam do sad par kompleta guma, pa dajem sledece misljenje!!!
DAYTON gume ne kupujte-sa 175 R13 sam se okretao 2x umalo da glavu izgubim sa Opel Corsom, i na kraju sam ostao ziv i skinuo ih... Prvi put sam se okretao na vlaznom kolovozu, a drugi put na suvom vrelom vracajuci se preko prevoja Cemerno nedaleko od Foce...
Nakon toga imao sam golfa 4 stavio mu Michelin alpin A3 gume i nikad nikakvih problema. Iako su zimske vozio sam ih proslo ljeto i ovu sada zimu do kraja januara i vjerujte, ni jednom na snijegu proklizao nisam iako su proslo ljeto vozile. I dodje prvi februar prodado ja glofa 4, kupih golfa 5 i sta cu jedva skuckao pare za auto i kupim Tigar winter 4 gume... KAzu ljudi dobra jeftinija guma i kupi ja... Ma ljudi, strahota... Posto je padao snijeg 2x posle toga, guma je jedna velika nula... Ja kontao, vozit tigar do aprila pa sad kupiti neke ljetne pa tigar ostaviti za zimu... Ali na zimu cu ako mognem kupiti michelin alpin a3... Pa me sad zanima sljedece... Da li voziti ovo ljeto sa ovim tigrovim gumama sto sam kupio winter M+S, bojim se ako trebadnem kad kad zakociti da ne uspijem sa njom??? Zanimaju me misljenja ko je ljeto sa njima vozio kako se ponasaju jer pred zimu ih skidam ako budem vozio ljeto...
A drugo pitanje je... Ako skinem tigar razmisljam da kupim BF GOODRICH G-GRIP

pa me zanimaju misljenja o toj gumi???
Hvala svima koji su imali strpljenja da propitaju ovo napisano... Veliki pozzz