Autor Tema: Golf 2.8l VR6 motor?  (Pročitano 6920 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Lupo GTI, Arti
Odg: Golf 2.8l VR6 motor?
« Odgovor #40 poslato: Decembar 03, 2011, 05:55:56 posle podne »
Ne, ok, ne mislim da se raspravljam sa tobom, ne razumem se ja u motore toliko kao ti nego samo nisam bio siguran da si ti to rekao. Znam da je neko, ali sam zaboravio ko.

A cela tema mi je pomalo nestvarna. Od pitanja krivotvorenja papira do puj-pike konjaže, pa do cene osiguranja za motor (tek ovo mi nije jasno) i šta još sve nisam smeo ni da čitam... ne znam, možda sam ja imam pogrešan smisao za realnost, ali sve ovo mi deluje kao neki dečački vlažan san.
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

leponiko25

• Gost
« Odgovor #41 poslato: Decembar 03, 2011, 06:23:22 posle podne »
Hvala vam ljudi svima sto ste mi dali informacije, osim @Wele. Bolje da si nesto pametno napisao. A @gedora ce verovatno dati normalan odgovor na temu.
I jeste moj san da ugradim takav motor i ispunice se, to ti obecavam @Wele.

I to sto postavljam pitatanja mislim da je u potpunosti normalno.

dzalecar

• Gost
« Odgovor #42 poslato: Decembar 03, 2011, 06:46:19 posle podne »
Wele sve sto sam napisao za konjazu nije puj pike. Nego mi je rekao clan kojeg ste proterali sa foruma. Ne znam tacno koja ekipa. Ali decko se bas razume u motore i vec je budzio par dvojki!

A za ostatak teme sam se i ja malo iznenadio sa nekim pitanjima ali sta sad. Decko pita lepo. Ko pita taj ne skita!!

A svi se uvatili gedore kao da je jedini i najpametniji majstor na svetu. Jebo vas gedora. Te sta ce biti kad ovo procita, te kad dodje i vidi gluposti, te ovo, te ono.Pustite coveka na miru!!
Bice isto sto je i bilo pre nego sto on procita i amin!

leponiko25

• Gost
« Odgovor #43 poslato: Decembar 03, 2011, 06:59:32 posle podne »
Ljudi ja nemogu da verujem stvarno. Pa zar bas svaka tema koja se postavi mora da se upropasti s glupim odgovorima. Ovo je strasno vise. Gubim volju da gledam forum.
Ko ima da kaze nesto pametno neka kaze a ostali da cute, da ne jedu...

Stvarno mi je muka vise.

Izvinjavam se sto sam pitao pitanja, postavio temu. Necu vise.

Van mreže NikolaRS

• Master Member
  • Auto: Passat
« Odgovor #44 poslato: Decembar 03, 2011, 07:33:01 posle podne »
ja nzn sto je problem da decko pita sta ga zanima. ko moze da mu pomogne nek pise ko ne nek cita blic.rs isl  i to je to.

leponiko25

• Gost
« Odgovor #45 poslato: Decembar 03, 2011, 07:40:05 posle podne »
+1

Hvala ti @PredatorRS

wagenman

• Gost
« Odgovor #46 poslato: Decembar 03, 2011, 07:47:28 posle podne »
      Ne razumem zasto se toliko vredjas. Niko ti nista lose nije rekao i ne vidim razlog da tupis. I u temi za tvoj auto na prvi komentar koji ti nije bio po volji bilo je "nemoj da off-ujes"
      O.K. je to sto si ti naumio da kad tad ubacis VR ali mislim da je bolje da malo spustis loptu. Nemas predstavu ni sta ti treba ni kako to da uradis a vec razmisljas o tome kako da mu povecas snagu. Ako stvarno nisi znao sta su "agregati", onda u neke zajebanije stvari necu ni da zalazim. Ne treba pojacavati sasiju, FABRIKA JE TO PREDVIDELA??? Fabrika uopste nije predvidela taj motor u mk2. Od G60 je jaci 14 ks i tezi 40-50 kg, a ti jos hoces da ga pojacavas...
      Nasi panduri nisu bas genijalci ali ako ti otvore haubu shvatices da nisu ni debili. Vanredni tehnicki, pa onda vidi gde si.
      Sto se tice cene REGISTRACIJE, osiguranje je vezano za KW, a posebana taksa (ono sto .ebe nase koke) za CCM.
       Gedoru necu ni da kudim ni da hvalim ali sa tacke poznavanja mehanike je daleko iznad vecine ljudi sa foruma. Ostavite malo coveka na miru, a ako nekome treba savet postoje PP.

Za kraj Druze moj ti je savet da bar sacekas da skines ono "P" sa soferke, pa onda kreni u nasviravanje auta.

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #47 poslato: Decembar 03, 2011, 07:55:26 posle podne »
svačega sam se načitao na ovom forumu, ali ova tema je biser za sebe
toliko pitanja koja nemaju veze sa životom da je zastrašujuće pomisliti čitati odgovore

jedina vaša sreća je što gedora još ovo nije pročitao, bar što se tehničkog dela tiča

džale jesi li ti ono rekao da 1.6d kad se "odvrne" nafta ide bolje nego gti?
jesam evo sad. jos jedna od milion glupih tema na vwcrs tipa kako da pojacam 1,6d ili kako da cipujem 66kw tdi

vele nemam nikakav komentar.
 nemogu vise da pisem ni da se svadjam s ljudima pa posle vlasto mene da jebe.
samo cu napisati doticnim clanovima da kad kupe i ako kupe vr motor sa agregatima i instalacijom da bi to upakovali u golf 2 treba im jos 600-700eu.

leponiko25

• Gost
« Odgovor #48 poslato: Decembar 03, 2011, 07:57:24 posle podne »
Puno ti hvala @gedora na informaciji.

Van mreže admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
  • Auto: Audi Q8
« Odgovor #49 poslato: Decembar 03, 2011, 07:58:06 posle podne »
Citat
nemogu vise da pisem ni da se svadjam s ljudima pa posle vlasto mene da jebe.

biggrin