evo da se javim posle malo duzeg vremena, kasnim ja sa slikama kao i obicno...
-Skinuta obloga sa volana (mada kasnije sam se odlucio i da promenim volan)
-Skinuta antena
-Skinuta obrvica
-Odlepio neku nalepnicu koja je bila na trecim vratima (ona srb omv)
-Izvadjen radio-kasetofon
-Spusten zadnji brisac
-Kupljen bezbednosni komplet
-Kupljen drugi volan
-Kupljen nov par prednjih migavaca za plitki branik
-Kupljen novi cep za motor (naleteo slucajno, pa uzeo)
-Kupljene felne zender sport 15" 7j
-Kupljen mali privezak porsche
-Dobio na poklon mali vw znak (privezak)
eto to je to od nekih novosti.. srecan sam sto je napokon dobio mesto u garazi.. bilo je jos nekih sitnih radova.. izbio sam malo ulubljenje na desnoj polu-stranici, onda bilo je malo korozije na zadnjem veznom limu, pa sam smirglao dok nisam skinuo, stavio anti-rost i posle osnovnu farbu.. trebam jos to da zavrsim... mada na jednom mestu sam toliko smirglao da sad mora da se gituje, to cu da prepustim stricu..i tako, trenutno se ne vozi zbog registracije... moram i to da resim ubrzo.
evo par slika:

evo slike volana kada sam ga kupio.

sa “novim” volanom (losije su slike, nazalost mrak vec poceo).

neki sitni radovi koje sam spomenuo.

od napred skroz obican.. ustvari takav je ceo auto.

.. vidi se da je bas zeznut napred, msm uzasno izgleda meni, pripremio sam nove migavce za plitki branik, ali moracu i da uzmem ostale delove, tj. fale mi branici i farove cu da menjam verovatno, masku noviji tip imam..i ovaj cl lip je iskrivljen i njega moram da promenim, ako ste slucajno primetili ovu nalepnicu na sofersajbni 'vw-club' nju sam dobio davno bas, planiram da je skinem sto pre (ustvari pokusao sam danas ), ne svidja mi se bas nesto i zalepio sam je na grozno mesto, imam jos neku nalepnicu na bocnom staklu i nju moram da skinem.

evo ono sto sam spomenuo, ovi koji su trenutno na autu su potpuno isarani sa nekim crnim sprejom i ne vide se uopste.

pa-pa probnoj dozvoli.