@Sreckoas Topmarko je vec napisao sve.. Znaci nema volan posto je isti kod mene

ali ovo ostalo komplet...
Za motor trazi 3000e, a sa diferencijalima, kocnicama, trapovima, auspuh.... 5000e. Motor je presao 25000km...
Koliko sam ja razumeo tip je doterao celog r32 i da nekom klincu da proba auto i ovaj se sudari sa nekim...
@Nikola Calasan brate motor planiram 2.8 204ks, kao sto je Cubica ubacio u dvojku... I verovatno cu da jurim nekog stranca pa samo da prepakujem

@Kubura16v volan je full, stanje 10/10... Bukvalno nov
AirBag odgovara sa mog volana tako da tu sam kompletan
@Igor Polic konacno sve se polako sklapa samo... Jednostavno delovi traze mene a ne ja njih

@ChroomLook hvala Vlado, jos par sitnica fali ali naletece i to
@Madison felne ostaju i sledecu sezonu sigurno tu dileme nema, samo sto cu da nosim da se prepoliraju malo i to je to...
@DamirK jutros kada sam ga zvao ja nisam verovao da mi se to desava... Lik kaze ima, istog trenutka krecem ka njemu..
Sedista su no comment, nema tragova koriscenja nigde ali jbg nece da daje posebno... mada videcemo...
Rekao mi da ce da vidi sa burazerom pa ce javiti... Msm ja sam siguran da niko nece kupiti sve(nekom treba MDF, nekom alu trim, nekom papucice, vecina juri sedista... ali kome treba nebo, patos, stubovi i tako neke sitnice)...
Imam moj broj pa videcemo... Lagano kao i do sada
@denyl samo sam cekao da se neko pojavi sa tako necim i to je to....