Hvala svima

@Sreckoas zadnji je pala odluka da ide vortex, ovih dana cu da stavim r prednji da vidim kako se ponasa

@DamirK koliko sutra videcu da stavim tapacire bar zadnje ako ne stignem i prednje, i naravno rucke da namestim

Ostaje samo da se ispolira auto i polako da uzivam

@Gagi stopaljke cemo da odradimo neki dan posle praznika, sada moram malo da uzivam
@Skodamaniak brate jeste nizi pozadi malo ali napred jednostavno nije moglo nize. Nisu gewinde ovo je stalna visina. Stub amortizera je skracen maksimalno, opruga je sabijena da je sada celih 15cm, a amotrizer je skracen i naravno tvrdo punjen. Cak smo i odbojne gume kratili da bi auto pao dole. Super je ispalo, nigde ne kaci za sada( poluosovina o balans stanglu i sasiju)
Veruj mi da su se danas kroz grad ljudi okretali kada prodjem, ja sam prezadovoljan
Evo jos nekih slika koje imam nisu nesto ali bice i boljih.
Ovom prilikom se zahvaljujem Miletu, Nikoli Calasanu, Milosu(ebay) na drustvu, a posebno Goranu koji je celih 6 sati proveo stelovajuci visinu golfa. Svaka cast za uslugu. Preporuka za svakoga.
Inace auto je tvrdji nego sto je bio ali opet je meksi u odnosu na gewinde koje sam imao, tako da je i to jos + na sve ovo