E momci ovako, bio sam da pogledam ovaj auto danas...

mislio sam da uzmem i par slicica za vas, ali se stvorila neka guzva neki silni ljudi dosli pa nisam hteo bilo me glupo.
... ovako.. golf kakav je na slikama takav je unutra, zato nema ni jednu sliku unutra
enterijer fire and ice nije neko stanje enterijera .. vozacevo sediste pocepano.. motor nije ciscen dosta dugo, al zato nas docekao zagrejan motor : ), razbijena zadnja desna stopaljka (malo do duse) desno i levo krilo oguljeni na coskovima, na rubu se podigla farba. vrata trula nesto pri dnu, uglavnom dosta ima za limariju ... da se radi..
navodno prva farba. uvezen navodno iz nemacke, nema papire.. za uvoz... mislim ima nalepnicu na soferci da se vozio u nemackoj i da je imao registraciju u nemackoj ... msm to ima i moj stric na auto da je vozio po auto-putu u nemackoj, a to za registracija mogao je da skine sa bilo kog vozila npr na otpadu....
Uglavnom auto je dosta izakan. kako spolja tako unutra. motor lepo vuce. pod se dobro drzi. zazori na mestu. vrata spala nesto... previse se trese volan u toku voznje, otisao trap... sta vec... kosevi nesto da kazem "zamazani" nije se moglo lepo videti, uglavnom vlasnik ga ne cisti bas. i pitamo zadnja cena kaze 1550 max 50e mogu da spustim, i 50e ulaganja u njega....
zovem ga za par dana nudim mu 1200-1300max, u potrazi za nesto novo sada naravno ovo nije bilo ono sto sam ocekivao...

neda ima 50 nego 200... obrtaji na ler gasu skacu mnogo (jos je motor bio zagrejan kad smo dosli..sta tek radi kad je hladan) .... to je to... izakan znaci dosta... ako plin stavljam isto 300e makar koliko vec i skuplje tako da me sve izadje skoro preko 2000e a za te pare mogu uzmem full golfa dvojku a i trojku neku solidnu ... tako da... po meni precenio je mnogo svoj auto... kazem opet zovem ga i nudim 1200-1300 max..... mozda ni toliko