cao evo za mene najlaksi nacin zamjene mandzetne ili kinetickog zgloba kod mojih njemackih kolega je izazvao odusevljenje, ovako ide skinuti prvo zastitnu plastiku oko poluosovine torks 20

da imate dovoljno prostora kao na ovoj slici da nepomenem desna i lijeva strana je gotovo isti princip

necu ici u sve detalje sami znate da treba odvrnuti veliki saraf poluosovine na sredini
pa sad ovako odvrnuti saraf krivog ramena na donjem djelu trapa kljuc 18 samo KRIVOG RAMENA na KUGLI nema potrebe ni za kakvim daljim skidanjem samo taj saraf

kad odvrnete saraf izbijte rame iz lezista preporucujem POMILUJTE ga sa CEKICOM

sad izbijte zglob iz lezista i izvucite ga kraj klijesta kocnica, za lijevu stranu smotati pun desni anslag a za desnu pun lijevi anslag ovo je vrlo vazno, anslag do kraja da dobijete na prostoru

sad skinite zglob direktno na autu sa poluosovine udarcem cekica ili ovim sarafom neznam kako je ko navikao ja to radim uvek cekicom
sad jednostavno zamjenite sta je potrebno i vracanje samo obrnutim redosledom vazno je nema muke za skidanje gornjih ramena znaci samo donje krivo rame se skine u kugli i sto vam sreca zelim sa ovom metodom ja je primjenjujem za passate i za audije jednako je funkcionalna i jako brza, ako ko ima jos kakvih pitanja neka se javi, izvinite za obiljezavanje slika ali bas me ne raduje da idu dalje sa foruma. pozz svima