Kao sto vec znate pre mesec dana, mozda i malo vise, sam prodao mog golfa Mk1 1.3 i dao se u potragu za malo novijim clanom wolkvagen porodice, na tom putu sam naletao na raznorazne modele pocevsi od 1.6 benzinskih i dizel motora, pa sve do 1.8 i 1.8GTI verzije, vecinom sam naletao na starije modele 85-86 godiste i sto je najvaznije u jaako losem limarijskom stanju, s obzirom da nisam bio pri nesto velikim parama i da mi je budzet bio ogranicen na maksimu 1500eur, pod uslovom da auto ima plin i da je registrovan godinu dana...... kada sam pogledao mozda preko 30-tak dvojki i skoro izgubio veru da se za taj novac moze naci solidna dvojka, naleteo sam na ovu dvojku koja je bila na prodaju i u roku od 24 sata ona je presla u moje vlasnistvo

Inace rec je o Golfu Mk2 1.8 66kw/90ks, 1988godina proizvodnje, jako dobre limarije i dobrog motora, neregistrovan i bez plina

, ali s obzirom na cenu i jako dobro stanje automobila sem enterijera, pala je kupovina...... Auto je uvezen 1997 godine, preko Belog Manastira (kao i tada dosta automobila), i od tada pa do moje kupovine je proveo punih 14 godina kod mog komsije iz Mirijeva, inace stolara, pa je zato enterijer dosta i upropasten...... Inace da kazem sa plinom i registracijom godinu dana izacice me okruglo 1500eur, sto se inace u euro uklapa u moj budzet, a sad da ne duzim dalje evo vam malo slike pa kazite kako vam se cini auto......