Autor Tema: Preticanje preko pune linije  (Pročitano 22625 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže kajarbenon

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Odg: Preticanje preko pune linije
« Odgovor #100 poslato: Septembar 01, 2012, 02:44:34 posle podne »
Ma ok za izlazak. Da sam preticao pa da razumem. Kad sam video rotaciju ja krenuo da se sklonim da prodju. Mislio ide na intervenciju. Jasno pise na zapisniku video vozilo registarskih oznaka BG. A zaustavio mene i pise SD.  batine al cu svakako da mu napisem krivicnu i da platim troskove suda. Ne moze da radi sa krivicnom prijavom. Obojici ne gine suspenzija dok se ne zavrsi.
A kako je vasem automobilu danas?

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #101 poslato: Septembar 01, 2012, 03:46:09 posle podne »
Na zapisniku pise da je video vozilo BG tablica kako pretice, a moje SD.
Ma oni ne znaju sta je levo, a sta desno, a kamoli brojke i slova. Meni pre par godina na nekom cukanju sve strane izgresio. Ja srecom slikao celu situaciju i zalbom oborio prijavu. A pored toga sudija hteo retroaktivno da me kaznjava po novom zakonu, a prekrsaj uradjen pre novog zakona... festival budala.
Inace ima onaj vic kad komandir objasnjava detalje akcije
"Akcija pocinje tacno u jedanaest casova i cetrdeset i osam minuta. Za kolege sa digitalnim casovnicima to je PENDRED, PENDREK : OBRNUTA STOLICA, SNESKO BELIC"
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže kajarbenon

• VW Početnik
« Odgovor #102 poslato: Septembar 02, 2012, 09:38:09 pre podne »
I sudiji cemo krivicnu. Kad vec placam sve na gomilu. Nego ne znam da li iko gleda zapisnike kad stignu kod sudije za prekrsaje. Iskreno mislio sam da me nece zvati. Ovo je skandal ako ni sudija nije procitao zapisnik. Necu da talasam mnogo. Pokazacu zapisnik i dacu izjavu. Ako me kazne napisacu zalbu u kojoj cu da navedem tuzbu i naravno napisacu i tuzbu. A posto je krivicni iznad prekrsajnog morace da je prihvate kao osnovanu.
I da, brate izbegavajte smederevski put. U grockoj totalno ludilo. sve ja to razumem naseljeno mesto treba paziti i voziti polako. Al bre tamo go ludak i kreten od saobracajca, tamo bre sabirni centar. Lepo na autoput i da te bog vidi.  driving

Van mreže kajarbenon

• VW Početnik
« Odgovor #103 poslato: Septembar 06, 2012, 03:30:58 posle podne »
Bio danas kod sudije za prekrsaje. Zena se krsti i levom i desnom. Kaze okrivljeni preticao preko pune linije 01.12.2012. ?! Kaze zena pa danas je septembar 2012?!Kad sam joj pokazao zapisnik nije mogla da veruje rekla idi bre covece kuci. Sama izdiktirala izjavu da nisam napravio prekrsaj u decembru ove godine i da ne vozim golfa Bg tablica.  bonk

Van mreže Mašinac

• 7th Son of a 7th Son
  • Master Member
« Odgovor #104 poslato: Septembar 06, 2012, 03:52:37 posle podne »
ahahahahahaha ovo je toliko tuzno da je smesno!! lollol

Van mreže kajarbenon

• VW Početnik
« Odgovor #105 poslato: Septembar 07, 2012, 03:09:23 posle podne »
Trebalo bi da se voze po trojica. Da bude 1:3. Izjava jednog coveka naspram tri i vise policajca. Bruka i sramota. E a kad mi stigne resenje da platim kaznu, okacicu ga ovde zajedno sa zapisnikom. Pa ti posle sedi u auto i vozi se.  driving luksuz