ma kod ulja mi je najsmjesnije kad covjek prica kao sipao sam ovo ili ono ulje i odlicno je,,,ili nije odbro,,,na osnovu cega li se to ustanovljava,,,ulje da li je dobro ili ne moze da se vidi tek poslije predjenih stotinak hiljada km kad se otvori motor,,,naravno govorim o slicnim uljima, ako siaps bas fush neces ni 100 000 preci...
ako trosi ulje, najjeftinije je vjerovali ili ne osvjezavanje motora jer je to znak da je produvao, i sve sto se vise odlaze skuplje izadje,,,te dolivanje ulja, te aditivi, cim ima manju kompresiju ide i veca potrosnja goriva, i sve u svemu ne isplati se,,,,,
ti aditivi su ok, kao sto sam rekao, pred prodaju auta,,,inace ako ga drzite za sebe,,,ja to ne bih radio,,,
druga stvar...danas su motori postali jako jeftina roba,,,i polovan dizel motor je oko 300e, sto bi neki rekli ne znas sta dobijas,,,ma to se lako ustanovi,,kompresiju motora ne moze odnosno jako tesko moze iko da lazira,,,izmjeri mu kompresiju, i to ti govori i o cilindrima i karikama i ventilima i maltene svemu ostalom,,,ako valja tjeraj,,,,,
to vazi naravno u slucaju da je opravka motora koji imamo preko 300 e,,,,to sto kazu bar sam sredio,,,ma jes malo morgen,,,set klipova za golfa je oko 200 e,,,karike oko 60e, ventili set oko 50e, dihtunzi 3-4000 din,,,lezajevi leteci i lezeci oko 2000, obrada glave sa hidrotestom je oko 70-80e. buzenje bloka oko 100e, klipnjace mogu i polovne ako su vase dobre i sa majstorom,,,ako je bas jeftin izadje preko 700e generelka,,,,a to su dva motora,,,,i generalno sredjen,,,,nikad nije kao nov,,,,ma koliko ga hvalili ,,,