manžetna desnog zgloba pukla ... ali su me puštili jer ih znam ... inače sve ostalo po njihovim riječima odlično

doduše za svaki slučaj sam stavio vreću gipsa od 25kg i dvije kante jupola, što su me oni savjetovali jer te valjke imaju tako podešene po naredbi mupa i niko im ne prolazi iz prve na zadnje kočnice i ručnu ... kako i šta nzm ali ja sam ipak malko opteretio gepek.
Inače: slikaju broj motora, broj šasije, mjere izduvne gasove (kod dizela vjerovatno stepen zacrnjenja ili kako se to već zove pošto se nidje u svijetu kod dizela ne mjeri količina izuvnih gasova a sumnjam da su ovi naši nešto novo izmislili), onda pročešljavaju kompletan trap kako prednji tako zadnji, sve luftove, glavu upravljača, krajeve spona, ramena, selene, reglažu - odokativno pomoću one šipke, zadnje selene, amortizere, onda auto ide na kočnice, po 3x prednje, 2x zadnje, 2x ručna, kontrola lampica, pojaseva, podizača stakala, airbagove da nije što krpljeno oko njih, kvake kako unutrašnje tako spoljašnje, onda rasvjeta (gledaju čak radi li onaj mali žmigavac u retrovizor, na moje oči momak nije prošao zbog toga), brisače, maglenke, pozicije. To je to uglavnom, možda sam neku sitnicu i izostavio

Inače obećane fotke će biti kad stavim lajsne na vrata pošto su mi se odlijepile pa se ne usudjujem auto slikat tako

Takodje jurim čeličane 7x16 ET 37 pošto su ove od golfa V sa ovim vrljavim ET-om tako šašave da mi se

pri pogledu na auto