Mate dolaze i za manje. Radim u firmi koja odrzava SBB mrezu, a kuci imam Ikom na podrucju SBB mreze

Ikom je korektan, nesto malo povoljniji nego SBB, ali zato ponuda i kvalitet daleko na strani SBBa
Npr ako pozoves Ikom i kazes im nesto mi losa slika i spor mi net, oni procitaju parametre daljinski (internet modema) i kazu "zao mi je to je nesto do vas" *klik*
U slucaju SBBa uzmes sekiru u ruke i polomis sve kablove u kuci ispred kuce na ulici... sve zivo izlomis. Pozoves SBB dolaze ljudi koji sve to za DZ moraju da zamene. Ne samo to. Npr znas koliko intervencija imamo kad babe i dede ne znaju da upale dekoder ili da nameste kanale na TVu. Ima neki covek ciji ker jede kablove gde stigne, renoviranje stana i sl... SBB sve to uzima na svoj trosak i tu niko ne moze rec da im prigovori. O HD kanalima i Video on demand isto posebna prica, nemaju konkurenciju ni blizu. Net max brzina je 60MBit/sec. Telekom je negde na pola od toga.
Cesto ljudi beze od telekoma koji ne moze da obezbedi kvalitet brzine iz ugovora, a poseba prica je tehnicka podrska koju NIKAD ne mozes da dobijes sto mnogo znaci.