Evo ja cu da ti ostavim komentar posto sam vlasnik trojke 1.9 tdi 66kw ili 90 konja.Kupio sam je prosle godine i sa njom sam do sad presao nekih 16000 km,i jako sam zadovoljan.Auto je 95 godiste,mozes ga pogledati i u automobili clanova,malo sam ga skuplje platio,ali sam zato imao minimalnih ulaganja u limariju,konkretno menjao sam pragove i radio sam komplet zastitu celog poda i koseva i to je sve sto je bilo od ulaganja,dok je motor u extra stanju.Sto se tice motora sem redovnih serivsa i jedne zamene davaca za ulje ( cena mu je 250 dinara) kojeg sam zamenio sam nisam imao nikakvih ulaganja,u motor sipam Luk oil ulje 10w40 i za sad je sve ok,auto vozim iskljucivo na evro dizel,mada sam za tih 16000 km koliko sam presao jedno 4-5 puta sipao d2,a i prethodni vlasnik ga je vozio na evrodizel.Sto se tice potrosnje ja mog vozim svaki dan i ne vozim ga vise od 80-90km/h i potrosnja mu je 4.5 litre na 100km( kad je gorivo dobro ),mada s vremena na vreme ga malo cepnem 120 -140 km/h,cisto malo da mu skinem garez,ali tada se potrosnja popne i do 5.5-6.Blokirao sam mu egr ventil pa je auto dobio malo na ubrzanju,i sad manje dimi pozadi.Delovi mu nisu skupi,jeftin je za odrzavanje,jedino mu je registracija malo skuplja,ali to ti je usteda od goriva .Sto se ostalog tice ako te jos nesto zanima slobodno pitaj.Pozzz