Dve stvari koje me momentalno odbiju od oglasa za kola su
-kupljen (vožen i održavan) kod nas
-žena vozač
Primera imam previše, većinom su komični za ovu drugu stavku, a tragični za auto.
Elem, Eksele, ti kao da si sad izašao iz šume. 21. vek da li je auto na netu ili kod komšije totalno je nebitna stvar. Tj vid oglašavanja od čoveka do čoveka ili putem novina je u normalnom svetu daleka prošlost. Svet informacija je definitivno na internetu. Ni ovo za prijatelja po preporuci ne bi uzimao zdravo za gotovo. Uvek će neko da prećuti neku sitnicu koja može da izgleda drugačije kad je saznaš, a pitanje je koliko je jako to prijateljstvo tj koliko je debeo obraz, ako me razumeš. Da mi Japanac prodaje kola po bušido kodeksu onda u redu, ali ti kupuješ u Srbiji... evo tašta kupila od prijateljice kola i sve super osmesi i sl, a vidim da ima da uloži još 500e u auto što joj nije spomenula.
Što se tiče kola na placevima Modus ti je dao slikoviti primer i to je 90% kola sa placeva. Nemoguće da sva auta sa placa imaju magičnu kilometražu od oko 150.000km. Uzmi isti takav auto u Nemačkoj i videćeš da dosta više košta. Na žalost kod nas u Srbiji je primarno godište, dok u Nemačkoj koliko je prešao što je logično. I još kad mu malo ovde cepnu kilometražu, nema niko srećniji od srpskog kupca.
U vreme krize drugačije profita ne bi bilo za preprodavce, te oni manji već teško mogu da žive od toga jer veći placevi kupuju fleet cars sa rashoda firmi uz velike popuste i to kupuju na šlepere i kilo, a konkurencija to ne može da isprati. Malo ih "utegnu" i eto zaradice.
Imam tri poznanika koji se bave uzvozom udarenih vozila jer su tamo za DŽ, a ovde je rad i usluga skoro DŽ i onda kad srede auto prodaju ga ovde uz "kao nov"
Nikad država to neće sprečiti jer joj ovako odgovara. Kao što ne želi da otvori granice jer onda ode očekivani prihod i 20 stavki koje se pišu na priznanice.
Za jeftinija vozila nema velike uštede da kupiš vozilo napolju, ali bar imaš veće šanse da nađeš u korektnijem stanju. Zadnjih 15god meni je svaki auto stranac