Autor Tema: Maglenke za Golf MK4  (Pročitano 8485 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vechera

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Odg: Maglenke za Golf MK4
« Odgovor #20 poslato: Avgust 11, 2011, 11:34:24 posle podne »
Ovako, Masinac, po NZSB tj Novom zakonu, je dozvoljeno voziti sa maglenkama, danju-nocu. Za zadnje ne znam.

Sto se LED onih day light tice tipa ovih  : http://www.kupindo.com/H3-68xSMD-sijalice_slika_L_794313.jpg

mozes  ih staviti u far, vezati na maglenke, pozicije, na sta god vec, mozes na njih dobiti atest, jedan lik iz firme do moje mi je pokazao atest. Tako da ova prica pije vodu, stim sto je potrebno da ih palis uz poziciju, a ne i njih i oborena svetla

Pa ja sam i kontao da taj led (day light) stavim u kuciste od maglenke, spojim na poziciju i vozim tokom dana na pozicijama zajedno sa tim LED-om a uvece palim i xenon. Samo i dalje nisam dobio odgovor da li mogu da nadjem kuciste za maglenke (ako moj fabricki far to nema) ili moram da kupujem nov far sa tom opcijom.

Van mreže Darko80

• Master Member
  • Auto: Audi A3 LZ9Y
« Odgovor #21 poslato: Avgust 12, 2011, 12:06:42 pre podne »
Ja sam davno dosao na ideju da iskoristim maglenke u faru za dnevna.Cilj mi je bio da: 1. ne 'abam xenone po danu
                                                                                                                   2. maglenke mogu da rade i bez pozicije i svetla u tabli
Izveo sam instalaciju za prekidac do pepeljare,posto je ne koristim,tako da se ne vidi a lako je dostupan.Premostio sam rele koji je kao uslov za maglenke imao ukljucenu poziciju i sad samo trazim neke dobre H3 led koje nece da crkavaju
 E sad,ovaj zakon mi nije jasan-ako su dnevna svetla definisana kao oborena,kako kaze Wele,kako noviji automobili sa fabrickim dnevnim prolaze i da li ce ovo moje biti street legal?

Van mreže ossa

• VW Početnik
« Odgovor #22 poslato: Septembar 22, 2011, 09:05:55 posle podne »
večera jesi nešto izkombinovao?
Herbie the Love Bug