Holandski uredjaji tipa "AG" i drugi su mnogo kvalitetniji u svakom pogledu od svih ovih turskih i kineskih koji se ugradjuju u Srbiji. Jedan od primera je da nova boca za AG kosta 700-800 evra, a za te kineske 50 evra, ne zato sto je AG skup vec zato sto je za par klasa kvalitetniji.
Zoli iz Čoke servisira uređaje AG, Koltec, Necam, za te ja znam, za ostale ne znam. Broj koji su ti dali je dobar, samo još vidi sa njim da li servisira i taj tvoj uređaj.
Što se tiče izbacivanja uređaja, ako je neki kvalitetniji (kao što su ovi gore navedeni), nemoj ga ni slučajno menjati već uradi servis ako ima negde servis u Srbiji (dijagnostika za baš taj uređaj i dobar majstor). Ako budeš menjao, imaj u vidu da će sve rupe koje su izbušene zbog plina ostati pošto pri ugradnji novog je pitanje da li će se te rupe iskoristiti ili će morati nove, pa će ti auto biti izrešetan kao sir.
Ja imam ugrađen holandski AG u mom Golfu 4, 2.0, 85kW, kao tvoj motor. Od kada sam posetio Zolija u Čoki, nemam nikakvih problema i auto radi perfektno. Servis me je dosta koštao (maltene kao ugradnja novog celog uređaja), ali mi se svaki dinar već vratio i sada vozim auto sa odličnim uređajem, a ne sa nekim turskim ili kineskim sranjem.
Ivan