Autor Tema: golf mk1-'82.....GTI look  (Pročitano 190409 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže sreckoas

• Master Member
  • Pol: Muškarac
Odg: golf mk1-'82.....GTI look
« Odgovor #960 poslato: Decembar 10, 2011, 09:33:42 posle podne »
specijalista: svako ima drugacije gledanje na to,kad budes npr ofarbao svoj auto videcu da li ces i dalje da imas isto misljenje,i da li ces da ga parkiras na nekim ne osvetljenim mestima,kako ces da ga vozis i ostalo,a i uz to trebas i da spustis auto i jos neke sitnice da uradis ;)

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #961 poslato: Decembar 10, 2011, 09:48:42 posle podne »
Brate golfic ti je bruka dobar, ali zestoko mu fali original gti grtalica, zasto nisi kupio kad je petkov drugar prodavao nekoliko komada?

Auto treba da se vozi i zimi ako necete da idete peske ili busom, ali ako hocete da vam auto ostane ocuvan, najbolje ga je zimi ubaciti u garazu. Ja da imam uslova sigurno bih. beer

Van mreže Stoske

• Old School
  • Ultimate Member
  • Auto: vw passat
« Odgovor #962 poslato: Decembar 11, 2011, 03:02:29 pre podne »
ja ga cepami i zimi i leti .. msm sta ce mi auto ako mi stoji u garazi .. ipak kupio sam ga da me sluzi , a ne da ja njega sluzim ,..

tako da mi uopste nije zao .. ps. isto sam farbao auto :D
hahaha Stoske poligloTka hahaha Gde Stoske glotkne tu trava ne raste :)

Mihajlo Stankovic

• Gost
« Odgovor #963 poslato: Decembar 11, 2011, 09:39:15 pre podne »
srećko to je samo moje mišljenje beer

Van mreže sreckoas

• Master Member
« Odgovor #964 poslato: Decembar 11, 2011, 11:13:55 pre podne »
pored golfa imam i kombi tako da njega cepam stalno,a golfic je cisto za uzivanje....
madison-a za spojler od GTI-a docice i on,jbg tad nisam imao para...trudicu se da budu jos GTI detalja
stoske-to sam cisto bio naveo kao primer za farbanje,inace videces i ti kad ga budes spustio kako treba i kad mu odradis npr enterijer i ispoliras puno delova motora (ovim primerima ne omalozavam nikoga,niti se nesto palim da je moj auto ne znam ni ja sta,samo kazem da posle takvih nekih zezancija krenes da vodis vise racuna sta,kako i gde)

Van mreže Stoske

• Old School
  • Ultimate Member
  • Auto: vw passat
« Odgovor #965 poslato: Decembar 12, 2011, 01:04:30 pre podne »
ma kontam te ja ;)
hahaha Stoske poligloTka hahaha Gde Stoske glotkne tu trava ne raste :)

Van mreže Milos GTD

• Sr. Member
  • Auto: Golf Mk2
« Odgovor #966 poslato: Decembar 12, 2011, 02:22:00 pre podne »
Ja sam na medisonovoj strani,ja sam auto kupio a ne on mene ;) Bas gledam po nekim skupovima,dotera auto na slepu,osvoji neke nagrade i ode kuci,i tako samo u krug,daj taj auto malo da se vozi...tipa,u autu beli volan,gde god pogledas se belo,nigde mrlje nema,a kao vozi se cesto...juce malo biggrin

Van mreže pirke12

• Sr. Member
« Odgovor #967 poslato: Decembar 12, 2011, 03:59:04 pre podne »
Dodji da vidis moj enterijer :) , moje belo vise nije blistavo belo ahahahah... Ne moze auto koji se koristi svaki dan da ostane kao nov.
Ali ko ima uslova , volje i zelje da cuva , svaka cast, skidam kapu. I to na prikolici , i to podrzavam, iz garaze na prikolicu pa na skup. A to dal ce da ga vozi jednom ili 200 puta godisnje to je njegova stvar.
Golf 1 Cabriolet

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI 77/105 2007.g.
« Odgovor #968 poslato: Decembar 12, 2011, 09:09:45 pre podne »
Svako radi kako hoce, zna, ume i moze...Ako covek nece da vozi auto zimi to je njegova stvar...Kad pocnete da odvajate od usta za auto onda cete (pojedini koji ga jasete) da ga mozda i ukapirate...
Burazere, lep ti je auto jos Burberry ceger da nabavis i full clap
Земунчанин

Van mreže mk2vr6

• Sr. Member
  • Auto: Golf mk2 vr6
« Odgovor #969 poslato: Decembar 12, 2011, 10:41:42 pre podne »
ja s mojim autom prelazim 1000km godisnje, a da je daily nikad ne bi bio ni blizu sadasnjem stanju niti bih smio da idem onako nisko sa karterom 5cm od asfalta, niti bih radio vr6 swap. vozim tdi-a svaki dan. da ne gusimo temu.
low life

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #970 poslato: Decembar 12, 2011, 11:07:16 pre podne »
Ovdje ce moderatori ionako imati posla, pa zato moram rec' i ja koju. Ne znam stvarno sta ima lose u cuvanju i pazenju nekog auta. Treba li da ofarbamo auto il da stavimo neki dio na njega i da dodje fuksa i da ga ogrebe il slomi nesta samo zato sto je lijep i sto on nema bolji. . . Doduse ja sam sa mojim golfom tek negdje na sredini od onoga kako ga ja vidim na kraju, ali opet kad je kisa, duva vjetar, ako se dje treba poci a da ima rupa i makadama vozim drugo auto. . . Treba da shvatite da postoje ljudi koji neka auta ne smatraju kao prevozno sredstvo od tacke A do tacke B., nego ga parkiraju u garazu i gledaju, i zive za datum kad ce ga popet na prikolicu i povesti na neki show. .  . Ja da imam mogucnosti bio bih jedan od njih. . .

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #971 poslato: Decembar 12, 2011, 11:29:11 pre podne »
Garaziranje i voznja vikendom je razumno i preporucljivo za sredjena kola, ali nosenje na prikolici za show mi je debilizam nevidjen. Da je neki unikat star 80 godina, pa da razumem. Uostalom, vecina je videla slike onog korada sto je vozen na prikolici na skupove kako je zavrsio. Bacanje para na brembo busene diskove, a da nijednom ne pritisnes kocnicu.  ;)

Van mreže sreckoas

• Master Member
« Odgovor #972 poslato: Decembar 12, 2011, 06:27:59 posle podne »
upravo to,svako ima svoje misljenje,ali onaj osecaj kada posle duzeg vremena sednes u auto,provozas se kroz grad i dosta njih se okrene za autom je neprocenjivo,to ne moze da se opise,mora da se dozivi :) inace moj neki cilj je da kad skroz zavrsim golfa kako sam planirao,da krenem da sredjujem caletov kombi i onda da na skupovima dolazim kombijem,a golfa na prikolici da dovezem....a do tada kombi cepam svakodnevno,a golfic u garazi pa kad je lepo vreme onda cu da uzivam malo.....inace bice jos neki mali detalj sa burberry materijalom i to je to

Van mreže GOLF77

• Sr. Member
  • Auto: Golf 1
« Odgovor #973 poslato: Decembar 12, 2011, 09:15:55 posle podne »
Moj auto je devojka za sve,ali samo iz razloga sto nemam novce za nesto drugo. Da imam,golf bi bio mazen i pazen do imbecilnosti,a to nesto drugo,novije bi se akalo.Ovako pre dva dana sam obisao zemlju  i za nedelju dana presao 1000km sa golfom.
Da se razumemo,na prikolicu moj kec ne bi isao nikada,to je preterivanje za mene,garaza konstantno,ali na skupove ili vikendom,znaci s vremena na vreme samo asfalt!Da je neki unikat koji vredi hiljade mozda,ali bi onda vec bio vazna a ne auto!

Van mreže outlaw

• German Cult
  • Hero Member
  • diesel power
    • E-Frag
  • Auto: Golf MK3 2.0 16v
« Odgovor #974 poslato: Decembar 12, 2011, 10:43:21 posle podne »
i da uložim nepostojećih 100.000 eura u auto opet bih ga koristio kao auto. Ako me neko zakači, očeše ili ogrebe, ofarbaću ponovo.
[MY MK3] :: [MY MK2]

A STA JE TO GTI? JEL TO JACE OD TDI?

Van mreže Garfield

• ~~LOW&SLOW BABY LOW&SLOW~~
  • Hero Member
  • Nije bitno sta radis bitno je sta vozis (VW)
  • Auto: Dacia Logan, Corrado G60
« Odgovor #975 poslato: Decembar 13, 2011, 05:23:21 posle podne »
upravo to,svako ima svoje misljenje,ali onaj osecaj kada posle duzeg vremena sednes u auto,provozas se kroz grad i dosta njih se okrene za autom je neprocenjivo,to ne moze da se opise,mora da se dozivi :)
ovde te potpuno razumem i znam kako je ;) SVAKA cast na ulozenom trudu u ovaj auto  tapsac
gori sam ja saban sto ulazim u raspravu sta je slik guma a sta komercijalna, podero sam slikova koliko pola foruma zajedno nije putnickih

Van mreže ChroomLook

• Sr. Member
« Odgovor #976 poslato: Decembar 14, 2011, 10:50:27 posle podne »
upravo to,svako ima svoje misljenje,ali onaj osecaj kada posle duzeg vremena sednes u auto,provozas se kroz grad i dosta njih se okrene za autom je neprocenjivo,to ne moze da se opise,mora da se dozivi :) inace moj neki cilj je da kad skroz zavrsim golfa kako sam planirao,da krenem da sredjujem caletov kombi i onda da na skupovima dolazim kombijem,a golfa na prikolici da dovezem....a do tada kombi cepam svakodnevno,a golfic u garazi pa kad je lepo vreme onda cu da uzivam malo.....inace bice jos neki mali detalj sa burberry materijalom i to je to

Bravo Srecko,samo napred! clap
zato pogledaj kilometarske teme koje motorno ulje da sipam, ksenoni, on road susreti... sve bolja od bolje u

Van mreže gaga passat

• Old.Jr Member
  • **
  • Auto: passat 3bg
« Odgovor #977 poslato: Januar 12, 2012, 02:46:20 posle podne »
svaka cast druze kvalitetno odradjeno cisto kao suza

Van mreže sreckoas

• Master Member
« Odgovor #978 poslato: Januar 12, 2012, 04:58:19 posle podne »
hvala puno ;) ima jos dosta posla oko njega,ali dobro ;)

Van mreže kadi

• Hero Member
  • Auto: Merida XT edition
« Odgovor #979 poslato: Januar 14, 2012, 10:19:23 pre podne »
auto ti je ekstra...pefektno uradjen tapsac,al vozi brate i po zimi,moj mk2 nije video garazu 5 godina,ne gasi se,eno ga sad ko da je iza fabrike izasao,prva boja,kosevi,patos sve novo..u cemu je stos lollol?odrzavanje,svaki 2,3 dana ide na temeljno pranje na kanalu i rdja ne moze da stigne da se nakalemi lollol
Nema gazde bez stomaka i auta bez sestaka  ;)