Autor Tema: Golf GTD '88 By PhilipSu  (Pročitano 34989 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže philipsu93

• Jr. Member
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf mk2 TD
Odg: Golf GTD '88 By PhilipSu
« Odgovor #80 poslato: Avgust 14, 2011, 09:50:36 posle podne »
Nisam bio kuci par dana pa nisam stigo da okacim sliku polodova mog mukotrpnog rada. Uspeo sam da skinem silikon, bez ostecenjafarbe, i to sa noktima, zuljo sam oko 2 sata biggrin

Pa trosi i moj dosta, sad ne znam dal je do loseg ulja, jer sam kupio najjeftinije kad sam menjo ili je turbina, motor mi se cini da nije toliko los. Na 600km mi skinio do pola nivoa, izmedju min i max. Kolko tebi trosi?

Van mreže cvijander

• Master Member
  • Auto: Golf 2 Tas+Mexico
« Odgovor #81 poslato: Avgust 14, 2011, 09:52:13 posle podne »
Extra izgleda  beer

Van mreže Boban

• Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Vorsprung durch Technik
    • vw club serbia-forum
  • Auto: Comfort Coupe
« Odgovor #82 poslato: Avgust 15, 2011, 02:16:11 posle podne »
Mnogo lepse ovako, slikaj sad sa vece daljine

Van mreže philipsu93

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #83 poslato: Avgust 16, 2011, 10:29:07 pre podne »
Evo i iz daleka :)

Van mreže philipsu93

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #84 poslato: Avgust 23, 2011, 06:42:39 posle podne »
Evo danas malo razmisljam o temperaturi na mom golfu, nervira me, cini mi se da termostat nije bas ispravan. kad ga vozim oko 80 ondaskazaljka stoji nuz lampicu sa desne strane, kad vozim nekih pola minute 130 dodje do sredine predzadnje tacke, dosta je velika razlika, jel to tako treba, ja se tripujem jako  :angry:

Van mreže axy

• VW Početnik
« Odgovor #85 poslato: Avgust 23, 2011, 11:35:54 posle podne »
 tapsac tapsac tapsac Bez znaka je extra,bilo bi jos lepse kad bi mu i drugi znak skinuo.... biggrin
German Look :))

Van mreže philipsu93

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #86 poslato: Avgust 24, 2011, 06:01:53 posle podne »
Danas malo odlucio da izduvam hladnjak kad i tako sarafim ja njega i slucajno mi ispadnje kljuc, kad ja pogledam, bara pod uatom   wacko
Gledam staj, njuskam i skontam antifriz, na glavi onaj deo sto ide unutra za gdejanje ima prirubnica i tamo je pustio. Ispustim ja antifriz, skinem tu prirubnicu, ocistim i osmirglam glavu na mestu gde naleze, odmastim nekim sredstvom i stavim diht mase (crvenog silikona). Sad cekam da se osusi pa cu sutra da sipam antifriz nazad i da vidim, valjda sam resio problem. Evo koja slika iz posla, slikano sa mobilnim jer moji otisli na more i odneli aparat  wacko

Van mreže Modus

• Black shadow
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • TDI Tako Dobar Izbor
    • VW-Club
  • Auto: Volkswagen Touran
« Odgovor #87 poslato: Avgust 25, 2011, 05:36:45 pre podne »
tapsac tapsac tapsac Bez znaka je extra,bilo bi jos lepse kad bi mu i drugi znak skinuo.... biggrin
Ja bi pustio nelepku,neka se vidi na desnoj strani da je GTD ;) inače je lep,i lepo ga sredjivaš.

Van mreže philipsu93

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #88 poslato: Avgust 25, 2011, 09:47:40 pre podne »
Hvala na pohvalama :)

Van mreže cvijander

• Master Member
« Odgovor #89 poslato: Avgust 25, 2011, 08:45:55 posle podne »
Dobro je pa si video ,meni je samo u toku voznje taj deo pukao i izbacio pola vode  bonk.

Van mreže philipsu93

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #90 poslato: Avgust 25, 2011, 09:19:46 posle podne »
Puko je i meni, pa sam skonto jutros kad sam naso antifriz, i odem ja motorom do grada na otpad kupim jos dva, al cini mi se da je ovaj sto sam stavio puknut, ako jeste lemilicom cu malo da ga zakrpim, Inace juce sam uspeo hladnjak da probusim  boodala
neko je stavio jedan od ona 4 sarafa sto drze lim malo duzi nego sto ide, e sad sa jedne strane staje komotno, a sa druge ne, a ja nisam gledo i uvrnem ga di ne treba, i danas kad sam zamenio plastiku, samo ppocme da curi. Pokusavo sam 2 sata da ga zalemim, al nemam adkvatnu lemilicu pa sam stavio crvenog silikona, nadam se da ce da drzi, ako ne onda cu tecni metal (mogo sam i odma, al uzjeban covek slabo razmislja  boodala)
Videcemo ste ce biti sutra, samo da ne dobijem nervni slom, jer ja sam jako suosecajan sa mojim golfom, kad mu nesto ne valja, ni ja nisam bas kako triba.
Nemojte mi zamerit na Vojvodjanskom dijalektu :D

Van mreže cvijander

• Master Member
« Odgovor #91 poslato: Avgust 26, 2011, 04:16:28 pre podne »
Tako je i kod nas ,kako je auto tako je i vozacu  boodala beer.Da li si mogao da nadjes taj metalni deo ,ja sam kupio metalni i sad sam miran  bicedobro.

Van mreže philipsu93

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #92 poslato: Avgust 26, 2011, 03:28:34 posle podne »
e nisam, aki moracu da pokusam, hvala ;)

Van mreže philipsu93

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #93 poslato: Avgust 26, 2011, 05:20:23 posle podne »
Cini mi se da sam resio problem sa hladnjakom, ne curi vise a na prirubnici curi ali jako malo, sad sam je zalio tecnom plastikom, pa valjda nece vise.

Van mreže vladar

• Old.Jr Member
  • **
  • Auto: Golf 2, 4, 5 + 5 DSG
« Odgovor #94 poslato: Avgust 26, 2011, 09:03:40 posle podne »
Heh.... svasta se tu radi, pa mi nebilo mrsko i procitah svih 5 stranica....
jesi montirao na gepek centralu? ima kod mene montirano, pa ako treba uslikacu ti.... do duse meni je gepek skroz zatvoren, pa meni centrala otvara gepek vrata ali u principu je isto...
Sto se silikona tice imas u farbarama ANTISILK da kupis..... za ciscenje od lepkova, silikona, katrana od asfalta i ostalih cuda muda.... inace i za odmascivanje povrsine pred farbanje..... dobro skida... naravno natopis, trljas, natopis trljas i tako....
A tu PRIRUBNICU tjplasticnu racvicu.... imao sam slican problem.... meni je cak od curkanja malo i nagrizlo glavu, pa sam smirglao glavu lepo da poravnam.... a novu racvicu sto sam kupio fabricki taj deo sto naleze je bio kriv.... pa sam i njega poravnao.... ako ti curka skini plastiku, smirglu na neku ravnu dascicu i poravnaj to.... silikon na obe dodirne povrsine i kad stezes nemoj odma do kraja da stegnes, prvo stegni na milimetar do dva od maximuma, sacekaj da silikon malo stegne, pa onda dotegni.... tako ti silikon napravi kao dihtung.... a da lemis lemilicom tu gde ti je puklo to nece da moze.... pokusavao sam ne nekoj i meni nije islo.... nije to plastika koja se razliva tako i spaja.... vise je kao neka glupa pena... pipnes lemilicom ono samo pravi rupu, kao da ispari....
Sto se tice ostaloga.... one obrvice na masci prednjoj i gornju i donju ofarbaj lepo u belu boju auta.... i taj kacket na gepek vratima....
A neko spomenuo neke JOTE.... bese na nekom forumu polemika oko tih JOTA :D   Te JOTE koliko ja skontah neko je izmislio... oznaka J je oblik profila ruba gde leze guma.... ima i L i sl.... na dzipovima i ostalo..... 6.5 je naravno sirina u colima kao sto neko rece..... J, znaci oblik profila ruba gde naleze guma. A uzu gumu da stavljas na tu felnu.... pa ajd mozes na nju da stavis 175 ako hoces.... da je 7 cola siroka vec nebi valjalo.... ja sam kod mene na felne stavio zimske prednje uze... 185/55 R15 na 7 cola siroku felnu i stalno ispustaju.... uska guma za felnu, pa valjda ne naleze lepo na rub..... strci mi felna po prst sa obe strane....
i tako....

Van mreže philipsu93

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #95 poslato: Avgust 27, 2011, 09:59:09 pre podne »
Dvala druze na savetima  daj mi slku da vidim kako si resio centralnu na gepeku, ja imam neki ideja, ali svaki savet je dboro dosao ;) A sto se tice one plasticne prirubnice, sto kaze @14henry, probacu i ja da nadjem metalnu, pa ona vljda nece da pukne. Obrve ce ici u belo svakako, to vec duze vremena planiram da uradim, ali nikako da stignem :( Felne ove sto sam planiro da stavim ce verovatno da idu na prodaju, jer mi trebaju pare za registraciju, a onda za prolece, ako da bog dozali ats cup ;)

Van mreže vladar

• Old.Jr Member
  • **
  • Auto: Golf 2, 4, 5 + 5 DSG
« Odgovor #96 poslato: Avgust 29, 2011, 01:46:13 posle podne »

Valjda se razaznaje sta je sta..... u guzvanjcu sam prilicnom... neki kombi spremamo za farbanjac, pa sam uslikao kako stidoh....
Ako ti uspeju pomoci ista ili dati bar ideju super :p
Poz
p.s. Malo su velike slike... sad vidoh al.... moram da idem da radim :D .... na strelice na tastaturi (levo, desno, gore, dole) mozes da pomeras sliku ovde..... posto ja bar ne mogu celu da vidim, mnogo su velike... eb ga :p
« Poslednja izmena: Avgust 29, 2011, 01:49:52 posle podne od strane vladar »

Van mreže philipsu93

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #97 poslato: Avgust 29, 2011, 07:28:44 posle podne »
nadam se da ce mi biti od koristi, sacu ja ovi dana da krenem u posao, da resim to, vreme je ;)

Hvala ti puno  hail cheers

Van mreže philipsu93

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #98 poslato: Septembar 01, 2011, 10:14:23 posle podne »
Danas je bilo problema  :angry: Jutros krenemo drustvo i ja do skole, posto jos nemamo mesecne, stignem ja lepo, parkiram auto , sve ok i na odmoru prolazim pored njega kad ono jaje na gumi blink prvo sam mislio da je iskocilo jer sam nagazio na ivicnjak, a guma bila malo meksa, skinem ja tocak izduvam gumu, skacem po njoj da je namestim, odnesem do pumpe, naduvam kad ono oped iskoci na istom mestu, nisam se vise ni mcio, nago stavim rezervnu. Dodjem ja kuci pa cu kdo vulkanizera da vidimo sta je, cim je vidio, pito me "Jel to poljska Sava?" ja reko jeste. Skine on gumu da mi pokaze sta je, kad ono vlakna koja su oko obruca su ispucala i dozvolila gumi da iskoci :P Ja da popizdim, nova guma i tako se sjebe. Kaze mi pose da nije samo guma kriva nego i onaj ko je motiro, jer je pajserima stavljana, ali da je dobra nebi smelo to da se desi. Mislim se sta da radim i setim se da cale ima na tavanu stare gume sa passata, i iste su dimenzije ko ove. Naso sam jednu Fuldinu, sa dobro sarom i to stavio za prvu pomoc, evo i koja slika ;)

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #99 poslato: Septembar 01, 2011, 10:21:51 posle podne »
Naopako namestena guma. Idi kod vulkanizera da ti to namesti kako treba.