Heh.... svasta se tu radi, pa mi nebilo mrsko i procitah svih 5 stranica....
jesi montirao na gepek centralu? ima kod mene montirano, pa ako treba uslikacu ti.... do duse meni je gepek skroz zatvoren, pa meni centrala otvara gepek vrata ali u principu je isto...
Sto se silikona tice imas u farbarama ANTISILK da kupis..... za ciscenje od lepkova, silikona, katrana od asfalta i ostalih cuda muda.... inace i za odmascivanje povrsine pred farbanje..... dobro skida... naravno natopis, trljas, natopis trljas i tako....
A tu PRIRUBNICU tjplasticnu racvicu.... imao sam slican problem.... meni je cak od curkanja malo i nagrizlo glavu, pa sam smirglao glavu lepo da poravnam.... a novu racvicu sto sam kupio fabricki taj deo sto naleze je bio kriv.... pa sam i njega poravnao.... ako ti curka skini plastiku, smirglu na neku ravnu dascicu i poravnaj to.... silikon na obe dodirne povrsine i kad stezes nemoj odma do kraja da stegnes, prvo stegni na milimetar do dva od maximuma, sacekaj da silikon malo stegne, pa onda dotegni.... tako ti silikon napravi kao dihtung.... a da lemis lemilicom tu gde ti je puklo to nece da moze.... pokusavao sam ne nekoj i meni nije islo.... nije to plastika koja se razliva tako i spaja.... vise je kao neka glupa pena... pipnes lemilicom ono samo pravi rupu, kao da ispari....
Sto se tice ostaloga.... one obrvice na masci prednjoj i gornju i donju ofarbaj lepo u belu boju auta.... i taj kacket na gepek vratima....
A neko spomenuo neke JOTE.... bese na nekom forumu polemika oko tih JOTA :D Te JOTE koliko ja skontah neko je izmislio... oznaka J je oblik profila ruba gde leze guma.... ima i L i sl.... na dzipovima i ostalo..... 6.5 je naravno sirina u colima kao sto neko rece..... J, znaci oblik profila ruba gde naleze guma. A uzu gumu da stavljas na tu felnu.... pa ajd mozes na nju da stavis 175 ako hoces.... da je 7 cola siroka vec nebi valjalo.... ja sam kod mene na felne stavio zimske prednje uze... 185/55 R15 na 7 cola siroku felnu i stalno ispustaju.... uska guma za felnu, pa valjda ne naleze lepo na rub..... strci mi felna po prst sa obe strane....
i tako....