Autor Tema: Koji farovi za Golf mkII  (Pročitano 12885 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dejan110782

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Odg: Koji farovi za Golf mkII
« Odgovor #20 poslato: Novembar 30, 2011, 09:54:16 posle podne »
Evo kako izgleda moj far (desno, namontiran na autu) uporedo sa jednim donesenim iz njemacke (lijevo, u ruci), podsjeca me na dectane black, ali ne znam koje je marke... Izgleda je moje sjenilo mutno.neispolirano za razliku od ovog drugog, mozd je zato lose svjetlo?

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #21 poslato: Decembar 01, 2011, 12:14:03 pre podne »
To ti je razliku u kvalitetu druze, ajde sto je staklo lose, vec je i socivo toliko neprecizno i mutno da je to strasno. Toplo ti preporucujem da skines te farove, jer kad mi neko sa takvim farovima ide u susret ( jos u kombinaciji sa sve pijacarskim xenonima), dodje mi da mu se okrenem i izlupam iste. Svetlost prsti na sve strane samo ne na put, smetas drugima u saobracaju. ;)

Van mreže dejan110782

• VW Početnik
« Odgovor #22 poslato: Decembar 01, 2011, 12:38:37 pre podne »
To ti je razliku u kvalitetu druze, ajde sto je staklo lose, vec je i socivo toliko neprecizno i mutno da je to strasno. Toplo ti preporucujem da skines te farove, jer kad mi neko sa takvim farovima ide u susret ( jos u kombinaciji sa sve pijacarskim xenonima), dodje mi da mu se okrenem i izlupam iste. Svetlost prsti na sve strane samo ne na put, smetas drugima u saobracaju. ;)

https://www.dectane.de/HEADLIGHTS/Headlights-VW/headlights-VW-Golf-II---blackchrome.html

Znas li koji su ovo kraj mojih i koje mi ti savjetujes za dobro osvjetljenje i bez xenona, FK angel eyes black su mi se prvo svidjeli ali sad mi ovi decane-ovi vise pasu

...mozda su to cak kao ovi na slici kraj mojih
« Poslednja izmena: Decembar 01, 2011, 11:17:09 pre podne od strane dejan110782 »

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #23 poslato: Decembar 01, 2011, 01:34:04 pre podne »
Ne mogu da otvorim link, ako zelis neke ne-fabricke, tj. kristalne, vidi na ebay-u, imas nase Sponzore koji se bave tim uslugama pa ce oni znati.
http://www.vw-club.rs/forum/index.php/board,63.0.html

Uglavnom skoro svi sa ebay-a su ti slicnog kvaliteta kad je dvojka u pitanju, imas ogroman izbor, pa izaberi:
http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=golf+2+SCHEINWERFER+&_sacat=0&_dmpt=DE_Autoteile&_odkw=golf+2+headlights&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

Ja sam uzeo preko ebay-a, moji nisu kristalni, vec imaju socivo na staklu kao fabricki, odlicno osvetljavaju evo uskoro ce 3. godina. ;)

Van mreže dejan110782

• VW Početnik
« Poslednja izmena: Decembar 03, 2011, 03:59:06 posle podne od strane dejan110782 »

Van mreže golfic2

• VW Početnik
  • Auto: Golf 2
« Odgovor #25 poslato: Decembar 03, 2011, 09:19:01 posle podne »
A zasto neuzmes od Dzete farove i probas? Ja sada stavljam kupio sam ali nikako da nadjem vremena je vezni lim se menja a to me nervira. pa cu nadam se u toku sedmice. a imo sam i ove pijacare kao i ovi na slici al su bzv, i nakraju sam kupio polovne sa stranca i ekstra sijaju al sam sada uzeo od dyete jel mi lici na Rayyi. A vozio sam dzetu svetlo je ekstra mnogo jaace nego od golfa.
Golf u Srcu Turbo u dusi!!!!

Van mreže dejan110782

• VW Početnik
« Odgovor #26 poslato: Decembar 04, 2011, 07:19:22 posle podne »
A zasto neuzmes od Dzete farove i probas? Ja sada stavljam kupio sam ali nikako da nadjem vremena je vezni lim se menja a to me nervira. pa cu nadam se u toku sedmice. a imo sam i ove pijacare kao i ovi na slici al su bzv, i nakraju sam kupio polovne sa stranca i ekstra sijaju al sam sada uzeo od dyete jel mi lici na Rayyi. A vozio sam dzetu svetlo je ekstra mnogo jaace nego od golfa.

Ne svidja mi se toliko od dzete look, rijetke su koje su fino uklopljene... Koje polovne si kupio, providne ili serijske
« Poslednja izmena: Decembar 04, 2011, 07:24:24 posle podne od strane dejan110782 »

Van mreže golfic2

• VW Početnik
  • Auto: Golf 2
« Odgovor #27 poslato: Decembar 04, 2011, 09:08:02 posle podne »
serijske sam kupio polovne,ali u ekstra stanju. a providne nemogu da nadjem ovde kod nas polovne a novi mi skupi preko 150 eura sva 4( 2 mala i 2 velika) bzv mi golf bez dupli farova. a od dzete sam uzeo originalne isto hella serijske,ima mi ortak i perfektno stoje jos obrvica i lepo izgleda. a neznam kako sliku da ubacim sada...da vidis kako izgleda mi sada sa duplim.
Golf u Srcu Turbo u dusi!!!!

Van mreže blackwood91

• Sr. Member
  • No replacement 4 good displacement
  • Auto: VW Bora TDI
« Odgovor #28 poslato: Decembar 04, 2011, 10:31:05 posle podne »
@Fleepy Znaci ti si licno zadovoljan DEPO-om? I ja planiram da menjam i H4 i H3 i da bude neka clear glass varijanta...Ali isto kao i Dejan, trazim neku pouzdanu marku...
« Poslednja izmena: Decembar 04, 2011, 10:33:22 posle podne od strane blackwood91 »

Van mreže dejan110782

• VW Početnik
« Odgovor #29 poslato: Decembar 05, 2011, 05:29:56 posle podne »
@Fleepy Znaci ti si licno zadovoljan DEPO-om? I ja planiram da menjam i H4 i H3 i da bude neka clear glass varijanta...Ali isto kao i Dejan, trazim neku pouzdanu marku...

Sta si ti zakljucio do sad, koliko vidim dectane i fk su tu medju prvima, ali dalje dobijam razlicite odgovore i zato sam i dalje u nedoumici, jedni kazu bez originalnih nista a drugi da sa providnima i bolje vide nego prije...   :huh:
« Poslednja izmena: Decembar 05, 2011, 05:32:12 posle podne od strane dejan110782 »

Van mreže blackwood91

• Sr. Member
« Odgovor #30 poslato: Decembar 05, 2011, 09:25:43 posle podne »
Ne znam, meni da su veliki farovi ok ne bih nista menjao, ovako kad vec moram, msm u neko skorije vreme, uzeo bih nesto nivo vise, ne samo zbog izgleda nego naravno i zbog vise svetla...I opet mi je to trosak vise jer pored H4 zamenio bih i H3, da ne bude razlike...Mada mi je nesto u zadnje vreme dunulo, da iskopiram fazon koji sam video na netu od jednog lika. Uzeo je neke nebitne clear glass, otvorio ih, socivo gde lezi sijalica jos prosekao i ubacio projektor a ostatak sociva koji je bio hrom ofarbao je u crno i posle opet zalepio staklo. Stvarno full izgleda, a po osvetljenju je u rangu novih kola...Jeste da je to puno para ali ipak je vidljivost u pitanju...

Van mreže dejan110782

• VW Početnik
« Odgovor #31 poslato: Decembar 05, 2011, 11:09:00 posle podne »
Projektor  wacko ??? Nije da mislim ubacivati a mozes li naci taj link samo da vidim? Nista, vidjecu jos ovde sta ce drustvo reci pa cu tako i postupiti...

Van mreže blackwood91

• Sr. Member
« Odgovor #32 poslato: Decembar 06, 2011, 12:11:53 pre podne »
Ne znam sad koji je sajt, ali evo ti slika, ako iskopam javljam ti...

Van mreže dejan110782

• VW Početnik
« Odgovor #33 poslato: Decembar 06, 2011, 12:54:07 pre podne »
Hvala, ali necu nista tako extremno, drazacu se obicnih h4 ili xenona ako ne budem zadovoljan svjetlom

Van mreže blackwood91

• Sr. Member
« Odgovor #34 poslato: Decembar 06, 2011, 01:22:21 pre podne »
Pa dobro, ne mora da bude tako ekstremno, ako nadjem link videces kako je to prvobitno izgledalo, obican clear glass far sa projektorom...Cak je i lepse izgledalo nego ovo sa slika...

Van mreže dejan110782

• VW Početnik
« Odgovor #35 poslato: Decembar 06, 2011, 06:00:47 posle podne »
Pa dobro, ne mora da bude tako ekstremno, ako nadjem link videces kako je to prvobitno izgledalo, obican clear glass far sa projektorom...Cak je i lepse izgledalo nego ovo sa slika...

Jesi na ovo mislio http://www.usfreeads.com/catalogs/155877/item2851599.html tj. ovo http://www.usfreeads.com/catalogs/155877/item2851598.html

Van mreže blackwood91

• Sr. Member
« Odgovor #36 poslato: Decembar 06, 2011, 09:26:47 posle podne »
Da, to, samo sto je ono sto sam ja nasao bio rucni rad...

Van mreže dejan110782

• VW Početnik
« Odgovor #37 poslato: Decembar 07, 2011, 12:28:43 pre podne »
pa ustvari to je xenon samo sto je far fabricki sa lecom