naravno postujem misljenje, jednostavno u ovom autu sam dovezen iz bolnice i nekoliko meseci sam posle toga vozen u njemu, naravno pricam o bubi ne o ovoj mojoj vec generalno.a planiram da od nje napravim neki momacki autic koji je pouzdan i dobar. znam ja da je ona stara 40 godina ali opet uliva mi vecu sigurnost nego dacia, jest da mi je dacija nova i da sam prvi vlasnik i da je mehanicki perfektna ali buba mi je nesto vise,i jednostavno vodjen sam onom nekom vizijom da bude show car i da se ne vozi toliko cesto ali opet da bude u funkciji id a kad hocu da je provozam da bude spremna za pokret.

mislio sam da je prodam i nju je trebalo da zameni Audi 200 turbo quattro kojeg sam nasao po super ceni i sve je bilo ful i dosao je covek da je pogleda ali je onda krenuo da mi prica te ovo te ono i krenuo da spusta cenu malo po malo i ja sam mu na kraju odgovorio da auto u stvari nije za prodaju vec sam samo hteo da vidim koliko ce ljudi da ponude za nju i tu kad sam prelomio,rekao sam sebi " Blagoje sine ima da je sredis da bude tip top ili ces je zapaliti na sred njive", mozda ovo moje deluje kao proseravanje i isterivanje hira razmazenog deteta ali svako ima svoje poroke, dok vecina mog drustva baca pare na drogu i alkohol ja bacam pare u kola (pre kola to je bio motor) i verujte mi da ne zalim ni jednu jedinu paru jer uzivam u tome... a verujem da ovde ima vecina koja me shvata sta hocu da kazem .

Gedora majstore ja znam da je to beskonacni izdatak ali imam veliku veru da ce se to na kraju isplatiti kao petku golf, a on nije jedini koji ovde na forumu ima super sredjen auto i auto za primer.

eto recimo zuca je pojeo hiljade evra a opet verujem da je jedna od najbrzih ako ne i najbrza golf dvojka atmosferac u srbiji, a to je filing koji ne moze novac da docara

hvala svima na komentarima nadam se da ce ovaj projekat ipak istrajati kako treba