Autor Tema: Buba StreetMacshine- evo nekih slika  (Pročitano 101052 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Garfield

• ~~LOW&SLOW BABY LOW&SLOW~~
  • Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Nije bitno sta radis bitno je sta vozis (VW)
  • Auto: Dacia Logan, Corrado G60
Odg: Buba StreetMacshine
« Odgovor #220 poslato: Januar 12, 2012, 01:52:22 posle podne »
videcemo jos felne su mi sad najmanja stavka, zelim od alexe da uzmem elektro podizace, moram da radim izolaciju, ima precih stvari zasad joj ni ove felge ne stoje lose ;) nego se razmisljam da ispoliram rozetne od farova posto ce ionako da budu stavljeni prohromski pragovi pa da ne odudaraju mnogo  biggrin
gori sam ja saban sto ulazim u raspravu sta je slik guma a sta komercijalna, podero sam slikova koliko pola foruma zajedno nije putnickih

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • GERMAN CARS
  • Auto: Scirocco MK2 & Corrado 2.9 VR6
« Odgovor #221 poslato: Januar 12, 2012, 01:57:44 posle podne »
E pa da odradi to da bude sve u tonu!!!Jel s ivideo kako mojoj palvoj leze prohromski pragovi  wub?
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,
Today's music ain't got the same soul,
I like that old time Rock and Roll!

Van mreže Garfield

• Hero Member
« Odgovor #222 poslato: Januar 12, 2012, 02:06:32 posle podne »
pa narafski ;) nego moram da se pohvalim da sam se raspitao na buba forumu za moj motor, i od jednog njihovog forumasa koji ima slican status kao ovde gedora sam dobio savet da ne moram da kupujem nov motor od 1600ccm koji ce me mozda skupo izaci (motor sa papirima 250e + cca 50-100 generalna) nego da od mog postojeceg 1300 napravim motor od 1600, hilzne,klipovi, karburator,usisna grana i poliranje ventila i receno mi je da ce to izaci oko 300 evropskih sto mi je prihvatljiva cena skroz za preformanse koje bi sa tim motorm trebao da dobijem naravno planiram kasnije i izduvni sistem da sredim i umesto tog standardnog 1.6 karburatora ubacio bih duplu usisnu granu sa 2 Weber DRLA40 dvogrla karburatora i po njegovim recima trebalo bi da tad imam oko zdravih 90 - 100 konja sto je za bubinu laganu karoseriju i vise nego dovoljno ali to za sobom vuce i nove kocnice pa sam razmisljao da ubacom sva 4 diska od golfa Gti, ali sve to sad su samo planovi za buducnost sto znaci da cu do ovog ostvarenja doci mozda tek za nekih godinu do godinu i po dana bonk ali opet neka vizija postoji  wub
gori sam ja saban sto ulazim u raspravu sta je slik guma a sta komercijalna, podero sam slikova koliko pola foruma zajedno nije putnickih

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • GERMAN CARS
« Odgovor #223 poslato: Januar 12, 2012, 03:19:02 posle podne »
Brate znam i ja sam na tom forumu samo nikad nista nisam napisao  biggrin!Citao sam sta ti je napisao!!!Extra!!!Nego vidi uradi ga kao on na  1.7 i dva dvogrla Webera uh  biggrin!Nego samo nemoj da slucajno ostaje ista radilica i uljna pumpa,ja sam imam jedan koji je sa 1.3 radjen na 1.6,ostala je osta radilica i uljna pumpa i na kraju pukla radilica jbg  angry2
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,

Van mreže Garfield

• Hero Member
« Odgovor #224 poslato: Januar 12, 2012, 05:15:35 posle podne »
da si malo bolje citao uvideo bi da njegov 1.7 kosta od 1500 do 2000 evra tj takav projekat kosta toliko a za te pare ja cu kupiti golfa 2 gti i trkacu se ;) znam da nije to fora i da je veci fazon od svog standarda napraviti nesto sto ce da izvlaci maximum ali opet ja nemam te finasije za takav projekat i zelim da uradim nesto sto ce se bitno promeniti ali opet sa druge strane da bude i ekonomicno i kvalitetno zato kazem da je to zasad samo vizija  big_boss

Van mreže Garfield

• Hero Member
« Odgovor #225 poslato: Januar 13, 2012, 07:42:48 posle podne »
ljudi imam dilemu a vi mi pomozite malo da li buba da ide u Matte Blue

ili mozda u ovu Candy Cobalt Blue

po meni obe su super ali sta mi vi predlazete?
ako budem radio mat onda ce ici folija a ako bude canfy onda ce morati komora mahac

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • GERMAN CARS
« Odgovor #226 poslato: Januar 14, 2012, 01:05:58 pre podne »
Brate mislim da mat nikako nece da joj legne,a ova druga ce da joj legne uh  wub!Veruj mi zamisli je samo u ovoj drugoj boji! clap
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,

Van mreže Garfield

• Hero Member
« Odgovor #227 poslato: Januar 14, 2012, 11:44:06 pre podne »
brate ona je sad u toj slicnoj nijansi malo je samo svetlija  bonk ne znam videcu jos  mahac

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • GERMAN CARS
« Odgovor #228 poslato: Januar 14, 2012, 04:10:15 posle podne »
Pa vidim i htedoh ti reci NISTA TU JA NEB' DIR'OOOOOOO  clap!!!!!
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,

Van mreže Garfield

• Hero Member
« Odgovor #229 poslato: Januar 14, 2012, 04:19:52 posle podne »
nego sta mislite koliko novaca bih mogao da dobijem za ove moje feluge?  bonk
a boja ako mi se ne isplati kandy blue ici ce bubiska u istu nijansu samo sa vise kristala  mahac

Goran79

• Gost
« Odgovor #230 poslato: Januar 14, 2012, 04:38:25 posle podne »
Komora matori

Van mreže Djole GL

• Full Member
  • Auto: VW Golf 3
« Odgovor #231 poslato: Januar 14, 2012, 08:13:30 posle podne »
Candy Cobalt Blue-ovo je vrh boja
It is not just tuning - It's a LifeStyle

Van mreže Garfield

• Hero Member
« Odgovor #232 poslato: Januar 14, 2012, 11:28:59 posle podne »
po meni su obe boje super ali je i razlika u ceni SUPER  lollol lollol mat plavu bi platio samo materijal jer bi to radio folijom a ovu candy bi morao i da kupim materijal sto bi me u max meyeru izaslo oko 7000 set a trebace mi sigurno 2 seta da se ofarba kako treba i ko zna koliko ce jos majstor da uzme ali cenim da cu mu sa topom pripretiti da uradi kako treba  lollol lollol ali daleko sam jos od farbanja ovo samo trazim predloge da bih se lakse orijentisao  mahac

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #233 poslato: Januar 14, 2012, 11:34:50 posle podne »
nemoj se previse uvaljivati u star auto to ti je rupa bez dna. prijateljski savjet- nema ljutnje ;)

Van mreže Garfield

• Hero Member
« Odgovor #234 poslato: Januar 14, 2012, 11:56:06 posle podne »
naravno postujem misljenje, jednostavno u ovom autu sam dovezen iz bolnice i nekoliko meseci sam posle toga vozen u njemu, naravno pricam o bubi ne o ovoj mojoj vec generalno.a planiram da od nje napravim neki momacki autic koji je pouzdan i dobar. znam ja da je ona stara 40 godina ali opet uliva mi vecu sigurnost nego dacia, jest da mi je dacija nova i da sam prvi vlasnik i da je mehanicki perfektna ali buba mi je nesto vise,i jednostavno vodjen sam onom nekom vizijom da bude show car i da se ne vozi toliko cesto ali opet da bude u funkciji id a kad hocu da je provozam da bude spremna za pokret.  biggrin mislio sam da je prodam i nju je trebalo da zameni Audi 200 turbo quattro kojeg sam nasao po super ceni i sve je bilo ful i dosao je covek da je pogleda ali je onda krenuo da mi prica te ovo te ono i krenuo da spusta cenu malo po malo i ja sam mu na kraju odgovorio da auto u stvari nije za prodaju vec sam samo hteo da vidim koliko ce ljudi da ponude za nju i tu kad sam prelomio,rekao sam sebi " Blagoje sine ima da je sredis da bude tip top ili ces je zapaliti na sred njive",  mozda ovo moje deluje kao proseravanje i isterivanje hira razmazenog deteta ali svako ima svoje poroke, dok vecina mog drustva baca pare na drogu i alkohol ja bacam pare u kola (pre kola to je bio motor) i verujte mi da ne zalim ni jednu jedinu paru jer uzivam u tome... a verujem da ovde ima vecina koja me shvata sta hocu da kazem . mahac Gedora majstore ja znam da je to beskonacni izdatak ali imam veliku veru da ce se to na kraju isplatiti kao petku golf, a on nije jedini koji ovde na forumu ima super sredjen auto i auto za primer.  ;) eto recimo zuca je pojeo hiljade evra a opet verujem da je jedna od najbrzih ako ne i najbrza golf dvojka atmosferac u srbiji, a to je filing koji ne moze novac da docara  big_boss  hvala svima na komentarima nadam se da ce ovaj projekat ipak istrajati kako treba  mahac beer

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #235 poslato: Januar 15, 2012, 12:00:36 pre podne »
blagoje sine zajedno cemo mi na tu livadu sa zuckom i sa plavkom a i dobrim upaljacem.
jeftinije nam je da se drogiramo ;)

Van mreže Garfield

• Hero Member
« Odgovor #236 poslato: Januar 20, 2012, 03:14:11 pre podne »
drustvo dosao sam na zanimljivu ideju a to je da ugradim HHO sistem u bubilak, naime sistem kosta oko 150e i to mi je duplo jeftinije od plina za vazdusni motor, e sad pitanje je koliko je to efikasno i da nije sve to prevara veka, vidim da se po internetu masovno prodaju HHo busteri za lepe pare pa me zanima vase misljenje ili necije iskustvo sa time?  mahac

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • GERMAN CARS
« Odgovor #237 poslato: Januar 20, 2012, 03:35:19 posle podne »
Imas temu o tome  clap!Moj kolega sa faxa je na Ficinom motoru imao ustedu od 80% zato sto motor radi na pumpi za ribnjaki u stacionarnom je rezimu,cim krenes da ga turiras menja se potrosnja od rezima do rezima rada....Uglavnom ovde na forumu lik nabavlja iz Kanade i kaze da je 20% usteda,ako je tako to uopste nije malo....Brine me samo sto mi je jedan majstor rekao da Bubin boxer motor moze da eksplodira od vodnika,da se razvali,mada ne verujem u to...Pitaj Gedoru sta misli o tome.Ja cu ga sigurno ugraditi u Scirocco kad budem imao pare za to!!!
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,

Van mreže Garfield

• Hero Member
« Odgovor #238 poslato: Januar 20, 2012, 06:02:13 posle podne »
znam da ima tema ali meni trebaju pozitivna i negativna iskustva  big_boss jer ako je efikasno za ugradnju i ako  je stvarno tolika usteda a takva pristupacna cena vise mi se isplati od plina a verujem da je i cistije od plina a to za proizvodnju znam da se menja rezim i to moze da se steluje iz kabine a najskuplji sistem koji sam nasao na internetu koji je u masovnoj proizvodnji ne prelazi cenu od 250 evropskih novcanica sa sve ugradnjom sto je jeftinije od plina za bubu koji mora posebno da se pravi odnosno moraju silna creva i sonde da se sprovode oko auspuha itd a tu je i boca koja ne sme da je u kabini sto znaci nemoze iza zadnjeg sedista a opet bubi je napred gepek a u zakonu opet sa druge strane pise da boca ne sme da bude ispred prednjeg vetrobranskog stakla wacko a ovo je na principu vode i mislim da imam i dovoljno prostora i argumenata da ako to jednog dana zazivi u srbiji dobijem legalan atest mada ko ce od pandura da zna sta je to ako vidi da nemam plin mogu da mu kazem da je to nov sistem grejanja posto mi kao turbina ne radi itd  mahac

Van mreže vladairon

• Pure German style
  • Master Member
  • GERMAN CARS
« Odgovor #239 poslato: Januar 23, 2012, 02:25:14 pre podne »
Pa i ja se nadam da ima ustede  clap!Pod rezimom sam mislio na rezim rada motora(broj obrtaja,obrtni moment,ugaona brzina),i kazu bar ovi sa katedre za motore da u nekom rezimu rada motora moze da pomaze i smanjuje potrosnju a u nekom da odmaze....mada kenjaju oni mnogo,svaka inovacija im smeta...za svaku ideju te ispljuju.....Ali cinjenica je da je najveca usteda kad je motor u stacionarnom rezimu,sto se nikad na autu ne desava....Kolika god da je usteda stavicemo HHO  clap!
Call me a relic,
Call me what you will,
Say I'm old fashion,
Say I'm over the hill,