Autor Tema: Saobraćajne Nesreće :(  (Pročitano 347531 puta)

0 Članovi i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže kruska

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
Odg: Saobraćajne Nesreće :(
« Odgovor #900 poslato: Jun 10, 2014, 12:20:45 pre podne »
Ja iskreno da  sam vidio udes ovaj u nisu zaledio bih se, ne znam ni kako bi normalan covjek mogao da joj pomogne nesto, ovoga bih osudio na dozivotnu bukvalno!

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

Van mreže 2busy

• Master Member
  • Family guy
« Odgovor #901 poslato: Jun 10, 2014, 04:54:42 pre podne »
Dok nam je megadensa,granda i ostalih prazilukovića biće i ovakvih nesreća.
I svi će proći nekažnjeno i sa neadekvatnom kaznom.Jer nam je društvo ili,bolje reći društvena elita,ogrezla u korupciji i ima iskrivljene vrednosti.95% stanovništva ove državice je siromašno i jedva sastavlja 1. sa 1. u mesecu.Ostali se keze po klubovima,provode i tlače i ubijaju po drumovima sirotinju.
Sve ovo ima veze sa ovim slučajem,kao i Mitrovićevim sinom i ostalim slučajevima koje sam naveo.

2 Busy from Sony Miro

Rupa + alu felna = Reparirano rame

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #902 poslato: Jun 10, 2014, 07:25:05 pre podne »
Ne mogu da shvatim ove ljude, NIKO da joj pomogne,samo obilaze oko nje idioti...
U ovakvim slucajevima samo strucna lica mogu da pomognu.

2bizi samo kukas iz posta u post. Koji megadensovi o cemu pricas? Da li znas mesto gde u Ustanickoj gde sin od mitrovica zgazio devojku kako izgleda? Da li si siguran ko je tu prosao na crveno? Ne kazem da nije i on kriv vec da istina nije crno bela kako ih mediji prikazuju u krvozednoj potrazi za senzacijama. STA JE OVDE SUSTINSKO? CUVAJTE SAMI SEBE. Ova devojka kucka poruke tj ne gleda desno. Pre neki dan ko Enjuba prelazim pesacki i lik pored mene prici pravo preko pesackoh kao slepac. Ja vidim Honda ne usporava ide pravo na nas, vozac telefonira. Hvatam coveka za ruku i zaustavim ga. Honda koci u milimetar ispred nas, ovaj pored mene poce da psuje. "Dzabe psujes kad ti odsece noge, gledaj kad prelazis ulicu"
Nema nikad likova koji namerno idu gradom i ubijaju druge. Sve je to kombinacija nesmotrenog i bahatog ucesnika u saobracaju. Kad se nadju u gradu ovo su ishodi.
Mislis da se po Nemackoj i Svajcarskoj ne gaze ljudi? Pa tamo jos vise se bogati ljudi lakse oslobode krivice.
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Gandra

• Full Member
  • Auto: тројкаш
« Odgovor #903 poslato: Jun 10, 2014, 08:44:30 pre podne »
Glavni problem u Srbiji je sto ljudi nekaznjeno prolaze za dela koja ucine i na taj nacin se uci da je zlocin ili preksaj dozvoljen jer mogu da se izvucem. Deca do 14 godina pljackaju i imaju po 200 dela, policija i drzava cute cekaju da napuni 14 godina, a on vec zreo kriminalac. Krades do 15 000 din, nikom nista... Ako sudstvo ikada bude stalo na noge i funkcijonisalo, postoji sansa da imamo drzavu, bez njega nema nista.

Van mreže Giche

• Master Member
  • Ne brze od zivota!
  • Auto: Polo 6N
« Odgovor #904 poslato: Jun 10, 2014, 09:00:06 pre podne »
@Gandra kad vec pricas o kradji... imam ovde u komsiliku klinca 11-12god  ukrao mom ortaku novcanik ispred moje kuce dok smo mi ceprkali nesto oko auta...torbica mu stajala na stolu,a novcanik u njoj sa dokumentima i bilo je 100e+5000-6000din.ortak zvao pandure i dosli dali izjave i bili kod njega klinac poceo da place i da govori nisam,nisam... a sutradan odma nove patike,trenerka,majca,brat,sestra i keva odma kod frizera i oni se malo obdnovili...nemaju struju ni vodu u kuci idu u wc ko domace zivotinje po dvoristu....panduri mu ne mogu nista jer je maloletan i kao nema dokaza i kao poslace nekog ko radi sa maloletnom decom i naravno nikom nista a nije sin grandovca,sad sam postavio oko kuce kamere ako mi slucajno nesto ne stane da mogu da vidim makar ko je u poslednjih par meseci ovde kod mene u selu skoro svake druge noci upadnu u jednu kucu...

Van mreže marshal

• VW Početnik
  • Auto: Golf 5
« Odgovor #905 poslato: Jun 10, 2014, 09:26:53 pre podne »
sto se tice pomoci unesrecenim svugdje je isto,prije dvije godine,vozio sam se prema travniku,i gledam zena stoji na stanici,i valjda joj je pozlilo,mahinalno sam vidio da je pala,(poslije se ispostavilo da se na trenutak onesvjestila)niko ziv da pridje da joj pomogne,lik sjedi u autu,vjerovatno ceka nekoga,samo blijedo gleda ni da izidje iz auta,da vidi sta kako,ja sam zaustavio auto,izisao,zenu u autu u u hitnu,....
zasto se niko ne zapita sta ce sutra biti samnom ako se i meni to desi,ko ce meni pomoci,jer dobro se dobrim vraca.....

Van mreže RUS

• Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Boban-Rus
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI-DSG
« Odgovor #906 poslato: Jun 10, 2014, 09:39:07 pre podne »
Budimo realni. Sve dok se ne promeni svest i mentalitet ljudi bice ovako kako je. Poenta je u tome sto kukamo na vlast i ostalo. Pa sami smo je izabrali nisu nam je drugi postavili. A i oni nisu madjionicari da preko noci sve isprave i dovedu u red. Omladine ima svakakve. Pogledajte malo sire po celom svetu sta se desava bas sto se tice ovakve omladine pa vidite sta i kako.I nemoj samo da kukate i osudjujete druge vec malo budite samokriticni. Svakome se moglo desiti ili se moze desiti slicno..... Kod naseg naroda je uvek neko kriv za nesto, a nikad taj narod da se zapita za sebe sta i kako i da li pravilno postupa, radi i slicno....
Boban-Rus

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #907 poslato: Jun 10, 2014, 09:50:10 pre podne »
Ma ima svega nemojte da očajavate i da sve prikazujete crno. Ljudi se uplaše, blokiraju, šok za sistem. Neko funkcioniše u tome, neko ne. Ljudi kad krenu na posao ne planiraju da prisustvuju nekom sranju. Moja koleginica ispala iz kombija koji se otkotrljao njoj preko leđa i slomio glavu, rebra... Neki čovek video sve to, izvadio je iz provalije, strpao u kola i pravac bolnica. Ona se samo seća belih presvlaka koje su skroz bile od krvi. Jedne godine lančani na bivšem mostu kod Ade jedno 10ak vozila na gomili (poledica), ja obilazim ljude da vidim jesu svi ok. Jedan momak u belom Golfu2 samo me gleda i ne odgovara, a pola uva mu fali. Blokirao, šok...

Moja teorija zašto ovaj iz Golfa nije video Audija. Sa semafora on je pogledao levo, ali zbog drvoreda iz tog ugla nije mogao da vidi Audija koji je u tom trenutku bio daleko. Kad je sporo izašao na raskrsnicu pogledao je desno, tada je Audi već kritično bio blizu. 2 sekunda nije pogledao levo i na ostali splet okolnosti to je bilo kobno. Danak neiskustvu u saobraćaju i razmišljanje "crveno svetlo je za šonje."
Blizu mene u Šilerovoj živi neki lik koji radi u Unika osiguranju, vozi službenog plavog Golfa7. Taj čovek NIKAD nije stao na crveno ispred moje kuće. NIKAD! Kad god sam ga video on samo prođe kroz crveno.
« Poslednja izmena: Jun 10, 2014, 09:53:35 pre podne od strane Wele »

Van mreže Desmo

• Ultimate Member
  • Auto: Lada 2104
« Odgovor #908 poslato: Jun 10, 2014, 03:08:54 posle podne »
Inace,po pravnom putu,odgovarace za brzinu i kolicinu alkohola u krvi,novcanom kaznom od par hiljada dinara i eventualno 6 meseci bez vozacke. Nemam nameru braniti vozaca audija,ali kriv je samo za brzu voznju i alloholisano stanje.

Nemam ni ja nameru da branim ili napadam nekog ali pogrešno tumačite zakon. Mnogi motociklisti su izgubili živote svojom krivicom razmišljajući na sličan način, vozeći prebrzo kroz naseljeno mesto kad im je oduzeta prednost.

Član 289
(1)Učesnik u saobraćaju na putevima koji se ne pridržava saobraćajnih propisa i time tako ugrozi javni saobraćaj da dovede u opasnost život ili telo ljudi ili imovinu većeg obima,
pa usled toga kod drugog nastupi laka telesna povreda ili prouzrokuje imovinsku štetu koja prelazi iznos od dvesta hiljada dinara, kazniće se zatvorom do tri godine.

Ako je usled dela iz čl. 289. st. 1. ovog zakonika nastupila smrt jednog ili više lica, učinilac će se kazniti zatvorom od dve do dvanaest godina.

Van mreže 2busy

• Master Member
  • Family guy
« Odgovor #909 poslato: Jun 10, 2014, 09:05:58 posle podne »
Velibore,sit gladnom ne veruje.Ne znam,koliko u Nemačkoj bogatih izađe iz zatvora kad napravi sranje,samo znam da u Srbiji niko od milionera,milijardera,tajkuna,tajkunčića,njihovih rođaka,šire i uže rodbine nije zabravljen tj. osuđen zbog neke mućke,afere,krađe a kamoli saobraćajnog prekršaja.Uvek će u Srbiji osuditi sirotinju,klošara,a teleće glave će se uvek izvući.

2 Busy from Sony Miro

Rupa + alu felna = Reparirano rame

Van mreže Shomy007

• VW Početnik
  • Auto: Passat 3BG

Van mreže Boki Mk3

• Sr. Member
  • ne brze od zivota...
  • Auto: Golf Mk3
« Odgovor #911 poslato: Jun 10, 2014, 11:29:39 posle podne »
slazem se da treba da odgovara za brzinu i alkohol, al da je njihova krivica za crveno nego sta je... njma bi zeleno bilo za jedno 5 sekundi minimum...
Ko nema u glavi ima na google-u
Um caruje dok snaga ne popizdi... :)
http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=55661.0

Van mreže Joca

• _______ x X x _______
  • Ultimate Member
  • Only TDI Power
  • Auto: Black Elegance ;)
« Poslednja izmena: Jun 10, 2014, 11:43:54 posle podne od strane Joca TDI »

Van mreže marshal

• VW Početnik
« Odgovor #913 poslato: Jun 10, 2014, 11:48:59 posle podne »
ma koliko god on dobio zatvora njih nece vratiti u zivot,treba neke sankcije da mu se uvedu da se ubuduce opameti zbog prebrze voznje i alkoholiziranom stanju al ipak 12 god sto je previse previse je,to je neko moje misljenje,mozda se neki nece sloziti al et

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #914 poslato: Jun 10, 2014, 11:53:14 posle podne »
Vozac Golfa vise ne moze da odgovara, ovaj bi trebao da dobije DO 12god x3. E sad kao u reklamama gde sampon uklanja DO 100% peruti i 0.05% je DO 100% tako i ovih maksimalnih 12 godina moze da bude minimalnih 2x3=6 -vladanje -apelacioni -nije prosao kroz crveno
Iskreno zatvorska kazna ovde moze samo da bude preventivna mera jer ovaj se upropastio do kraja zivota.

Pre 2 meseca vozio sam Venizelisovom na Dorcolu (kod Zuce). Prvi u koloni tamic, iza njega neki Opel, ja, a iza mene raspala trula Fiesta. Dva momka i devojka unutra. Tamic staje na crveno, mi svi za njim, a Fiesta se tren pre kocenja dala u preticanje kolone preko pune linije i garantujem da covek nije uopste konstatovao da tu postoji semafor. Zena sa cegerima prelazi pesacki ispred tamica, a ovaj u punoj brzini prolece preko pune kroz crveno preko pesackog. Ja rekoh gotovo, raznece je. Srecom zena se ukopala na 10cm od leve trake. Posle stizem tu Fiestu, drustvo se zabavlja u kolima, nisu svesni da su za dlaku izbegli da sjebu i sebi i drugima zivote. Nista on nije naucio iz toga. Srecom zena reagovala dobro inace ista scena kao iz Nisa sa ovom devojkom.
« Poslednja izmena: Jun 10, 2014, 11:55:01 posle podne od strane Wele »

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #915 poslato: Jun 11, 2014, 08:19:36 pre podne »
Ma kakve sankcije. Svi ti 'brzi' momci opet rizikuju.
Fixne kamere ko u Engleskoj i zavrsena prica, tamo svako seoce koje ima put kroz centar ima najmanje 5 kamera.
Vlada treba da donese odluku i pusti lokalne vlasti da postavljaju fixne kamere po gradu, posebno pored skola i da dobijaju 75% od kazni. Ukoliko donesu takav zakon svako ce selo u roku od par meseci imati preko nekoliko kamera i to ne zbog sigurnosti, vec zbog punjenja budzeta . . .
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže marshal

• VW Početnik
« Odgovor #916 poslato: Jun 11, 2014, 09:28:30 pre podne »
pa sankcije da ga malo opameti,jer kako novine pisu da je od ranije poznat po prekrsajima....vjeruj sve se moze kad se hoce,kad dobijes kaznu par hiljada eura,kad ti se zabrani da dokumente ne mozes vaditi jer imas neplacenih kazni,pa na kraju krajeva i da zatvora malo okusi.doci ce pameti kad tada ha ya a slazem se i treba kamere da se postave.samo odmah ce reci vlasti kamere su preskupe ovo ono uvijek neki izgovori

Van mreže Miro MNE

• Master Member
  • Auto: ŠKODA FAVORIT 135L
« Odgovor #917 poslato: Jun 11, 2014, 10:26:23 pre podne »
po zakonu vozač audija neće odgovarati samo za alkohol i brzinu već i što je svojim nemarom postupio na takav način da je uvećao štetu tj. nije preduzeo radnju kako bi šteta i posledice saobraćajne nesreće bile manje... nešto tako postoji uz ono nasilnička vožnja .... tako da ako je suda i pravosudja ovaj će zaglavit bar 8-10god. Inače da se ovaj s golfom nije pomolio vjerovatno na crvenom drugačije bi bilo al jbg ... naglašavam vjerovatno jer je npr juče u bukvalno 5 sekundi glavni semafor u centru grada ovdje u PG upalio zelenu za oba smjera, svako požurio i odmah nastade krkljanac ... ja pošto sam bio 3 po redu stigao sam da vididm da semafor brlja ... čas, žuta, čas zelena, pa opet crvena ... i onda se isključio .... pa tek onda se upalilo žuto treptuće ... ali kasno. Da je bulevar bio čist i da je naišlo vozilo pri dozvoljenoj brzini u gradu od 50kmh direkt u raskrsnicu debelo sranje bi se desilo ... tako nemojte osudjivat prije vremena  ;)

A nebuloze da mu se sat zakucao na 160 pri udaru, pa on bi prošao kroz njih pri toj brzini ne bih iz odbacio sa strane .... narod veze nema šta je brzina ... kako prodje isti taj golf pri udaru bočnom od 40km-h? Jel ko gledao EURONcap testove? Pogledajte focusa na youtube pri 200kmh kako izgleda udes  ;)
« Poslednja izmena: Jun 11, 2014, 10:28:56 pre podne od strane Miro MNE »

Van mreže bojaN^

• Old.Jr Member
  • **
  • 1,2,3,oko novca sve se vrti
« Odgovor #918 poslato: Jun 11, 2014, 10:28:11 pre podne »
Zakucavanje skale uopste nije verodostojno na sudu niti bilo gde.... To je cista glupost

Послато са ZTE Blade Q уз помоћ Тапатока

Van mreže Miro MNE

• Master Member
  • Auto: ŠKODA FAVORIT 135L
« Odgovor #919 poslato: Jun 11, 2014, 10:29:54 pre podne »
upravo tako ... i to nema veze sa udesom ... pomjerila se od udesa nije to znak da je toliko vozio