Ko zimi vozi bmw/merc, na proleće ide peške ...
Naravno, ovo nema veze sa gore pomenutom nesrećom i daj boze da su svi živi i zdravi.
Beograd danas popodne sav okovan ledom, ja ne vide ni jednog putara da čisti ulice a tako ču i od ostalih.
Krenuo sa posla, znam svaku rupu i krivinu na toj gradskoj deonici jel godinama tuda prolazim.
Niti sam brzo vozio, niti se džekirao ... brzina oko 60, tek sam krenuo pa ni ladurina nije postigla radnu temperaturu i vozim je na vr gasa.
Blaga krivina na desno a onda se izlazi na pravac. Kako sam izlazio iz krivine na desno, tako dupe pobeze na levo. Kako, nije mi ni sad jasno.
Tri puta zaplesa po ledu iz trake u traku i sto toliko puta udari kontru, nekako sam ga umirio i vratio u svoju desnu traku. Sva sreća da mi niko nije dolazio u susret inace bi bilo

....
Ovi iza mene napravili rastojanje, sigurno mislili da mu ga dajem po driftu sa ladurinom

...
Mogu sad da pametujem do sutra, ali mi se noge odsekle i gomance smrzlo.
Glup osećaj .... sva sreća da je brzina bila mala.
Sad mi malo lakše, podelio sam moju muku sa vama ... onako na brzaka.
Prednja vuča VS zadnja gura ... pa naravno, prednja ... baš zbog ovakvih situacija ... po mom skromnom mišljenju.
U nastavku vožnje do kuće, vozim ko po jajima.
Gledam ko se loodira i vileni ... uglavnom mercovi i bmw. Audi standardno, nema potrebe naglašavati. Od golfova, oni sa mk5 su ubedljivo najgori. A to sam čuo i još od par drugara.
Naravno, ništa generalno. Ipak je normalnih i savesnih više.