E drugari, dosao red i na mene da predstavim svoje nekadasnje automobile od kad sam polozio vozacki ispit, pa dp dana danasnjeg...
Prvi auto, na kome sam i naucio da vozim,...Mada nije bio moj, vec mog oca, ali zbog ovoga gde sam sa njim bio i prosao i naucio na njemu vozacke vestine, zasluzuje da se nadje prvi na ovoj listi...A to je Audi 80 B2 Dizel. 1981 god.

A moj prvi auto, koji je i zvanicno to bio, jer sam ga sam zaradio, bio je cuveni Audi 80 B2 CC Dizel, 1985 god, restilizovani model ovog prethodnog. Bio je za svoje godine odlican., Enterijer, extra, palio je zimi bez problema uvek. Za svoje 54 KS, bio je relativno brz, 160 i koji km preko je mogao da navuce
Au, drugari, kako sam ja cuvao i odrzavao taj auto. Kada sam ga prodao imao je ceo sredjen trap, upravljacki sistem, kocioni,...Kad se samo setim.

Ja sam naravno ostavo veran VAG-u i kupio cuveni Audi 80 B3, popularno zvan ,,jaje,, . 1989 god. Kada sam presao iz ,,kocke,, u ,,jaje,, , bila je to revolucija za mene. Bio je 1.6 B + TNG. Isao je odlicno. Brz, startan, udoban. Ot tada vanserijske opreme je imao AC klimu i prednje podizace. Bas je bio jedinstven.

I moj poslednji auto, koji sam pre mesec dana prodao, bio je VW Passat B5 1.9 TDI. kao i sve automobile pre, preterano sam ga cuvao. Za svojih 90 KS isao je extra i mnogi mi nisu verovali da ima toliko, nego vise. Motor mu je bio super, trbina suva kao barut. I zbog tog motora mi je najvise zao sto sam ga prodao.