Причам ти да кад видиш да је нека фрка, још кад си видео да је ''стоп-полиција''-искулираш, јер кад уђеш у расправу-видиш шта се дешава, ти, јеби га, још проживљаваш тај догађај, зовеш га на руке и глупости, кад видиш да је неко напео за паркинг место, закрварио, да обилази колону, да вози силеџијски, пустиш га нека врат сломи далеко му лепа кућа, а ти се стрпиш и избегнеш такве непријатности...
U pravu si ti druze sto posto za to sto si sad rekao.
Ceo zivot zivim u ovom gradu,nisam nikada do sada bio nervozan ni po gasu,ni po kocnici,nisam mangup
za volanom i uvek sam pustio budalu da ode tamo gde je i krenuo,ali ovo je ispalo nicim izazvano.
Dok sam krenuo da se vrlo polako i pazljivo isparkiravam on je vec tad bio krenuo da obilazi kolonu u svom smeru,
zabo je kocnicu i stao bukvalno na metar ispred mene i kao meni "ajde izadji sad..." ja mu dizem ruku i krecem da se ponovo uparkiram da bi on prosao,a u njegovoj traci je kolona.
znaci on ima nameru da nastavi suprotnim smerom,ali mu ja smetam ali on meni nervozno mase rukom da izadjem sad sa parkinga.
Ja izlazim sa parkinga i nastavljam da vozim unazad a on zamnom pun gas nizbrdo.
posle jedno 10-15 metara vidim parking mesto i stanem tek toliko da smotam desni i utrcim na to mesto a on smeker zabode kocnicu ispred mene i ja mu tu pogledom skrenem paznju em vozi kontra smer em mi ponovo stao na metar da nemogu da smotam i uparkiram se da prodje gospodin. Gde sam ja tu pogresio Frede ?
Prisao puntom,otvorio prozor,drsko,razmenili par reci i on me naprska i pobeze.
Jedva sam se povratio i progledao sam na oci ponovo tek posle pola sata...