Autor Tema: Pissed Off  (Pročitano 100522 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže misa-goga gti

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Skoda Octavia
Odg: Pissed Off
« Odgovor #380 poslato: Decembar 08, 2012, 11:44:34 posle podne »
Причам ти да кад видиш да је нека фрка, још кад си видео да је ''стоп-полиција''-искулираш, јер кад уђеш у расправу-видиш шта се дешава, ти, јеби га, још проживљаваш тај догађај, зовеш га на руке и глупости, кад видиш да је неко напео за паркинг место, закрварио, да обилази колону, да вози силеџијски, пустиш га нека врат сломи далеко му лепа кућа, а ти се стрпиш и избегнеш такве непријатности...
U pravu si ti druze sto posto za to sto si sad rekao.

Ceo zivot zivim u ovom gradu,nisam nikada do sada bio nervozan ni po gasu,ni po kocnici,nisam mangup
za volanom i uvek sam pustio budalu da ode tamo gde je i krenuo,ali ovo je ispalo nicim izazvano.

Dok sam krenuo da se vrlo polako i pazljivo isparkiravam on je vec tad bio krenuo da obilazi kolonu u svom smeru,
zabo je kocnicu i stao bukvalno na metar ispred mene i kao meni  "ajde izadji sad..." ja mu dizem ruku i krecem da se ponovo uparkiram da bi on prosao,a u njegovoj traci je kolona.
znaci on ima nameru da nastavi suprotnim smerom,ali mu ja smetam ali  on meni nervozno mase rukom da izadjem sad sa parkinga.
Ja izlazim sa parkinga i nastavljam da vozim unazad a on zamnom pun gas nizbrdo.
posle jedno 10-15 metara  vidim parking mesto i stanem tek toliko da smotam desni i utrcim na to mesto a on smeker zabode kocnicu ispred mene i ja mu tu pogledom skrenem paznju em vozi kontra smer em mi ponovo stao na metar da nemogu da smotam i uparkiram se da prodje gospodin.   Gde sam ja tu pogresio Frede ?
Prisao puntom,otvorio prozor,drsko,razmenili par reci i on me naprska i pobeze.

Jedva sam se povratio i progledao sam na oci ponovo tek posle pola sata...

kod oemovaca se na privatnim skupovima u vinci svi clanovi ljube u usta.
mislim da ti je sad sve jasno...

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI 77/105 2007.g.
« Odgovor #381 poslato: Decembar 08, 2012, 11:54:25 posle podne »
Глупа ситуација скроз, сад је теби повређен понос, ниси балавац, разумем те и то је нормално, вратиће се бахатост њему на неки други начин то је животна равнотежа, а ти гледај то као школу и ново, на несрећу, непријатно искуство, терај даље..Пре два месеца по крају сам јурио пијаног пандура који је развалио ћалету ауто из рикверца и кренуо да бежи у свом цивилном ауту...тада нисам знао да је пандур, мало је фалило да покушам да му отмем кључ да не запали, и боље што нисам, да је избила нека фрка још би испало да сам га напао...зато памет у главу и дупе уза зид  милион ситуација може да нас снађе о којима ни не размишљамо..
Земунчанин

Van mreže misa-goga gti

• Hero Member
« Odgovor #382 poslato: Decembar 08, 2012, 11:58:55 posle podne »
 beer

steva

• Gost
« Odgovor #383 poslato: Decembar 09, 2012, 06:18:10 posle podne »
na jednom kraju moje ulice ima super market, sad ulaz je u drugoj ulici (glavnoj) a u mojoj je ulaz za magacin...
ima mesta samo za jedan kombi a ako se zadesi da dodju 2 u isto vreme jedan bude parkiran na ulici i ne moze da se prodje...

dok nisam radio sacekam dok istovari jer ugl nisam nigde zurio. jedno jutro krenem na posao kad kombi na ulici, sacekam min-dva, nigde nikog pa pocnem da sviram... posle 5 min bukvalno lezanja na sireni izlazi vozac ima 50 godina sigurno vrv i jace... prilazi odmah prozoru i ni 5 ni 6 oces nos da ti polomim... pocnem da mu se smejem i kazem pomeraj to sranje mozes deda da mi budes kako te nije sramota...

on se iznerviraooooo, besan seda u kombi, pomera ga... u prolazu mu dobacim uz smeh mogao si to odmah da uradis ne da se nerviras od ranog jutra...

da sam izasao da se rvem s njim vrv bi se i ja iznervirao a ovako je njemu bilo gore jer sam ga iskulirao jos uz smeh...

ovo sam napisao da se nadovezem na pricu iznad, znaci kad naletite na tako nekog samo osmeh, on vise nervira nego da izadjes da se tuces

biggrin

Van mreže misa-goga gti

• Hero Member
« Odgovor #384 poslato: Decembar 10, 2012, 08:34:56 posle podne »
Jutros krenem na posao i posle 1min hoda muski trensem na kicmu i u padu  usput izvrnem nogu.
Upravo sam stigao kuci posle 5,5 h mucnog cekanja sa ortopedske bolnice na banjici .

-prelom desnog skocnog zgloba...3 nedelje gipsa    badmood

potera me neki bakszuz...

Van mreže Peca_Nis

• VW KLUB Maniac
  • Ultimate Member
« Odgovor #385 poslato: Decembar 10, 2012, 08:37:59 posle podne »
Auu al je tebe neki maler poterao...

Jel si pao na ulici ili ispred nekog lokala? Ako je ispred lokala, valjda svako mora da ocisti ispred, inace placa kaznu do 5 do 20.000 + mozes da ga tuzis jer si tu pao
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br

Van mreže misa-goga gti

• Hero Member
« Odgovor #386 poslato: Decembar 10, 2012, 08:45:10 posle podne »
na ulici brate moj Peco,i to da neverujes- na pesackom prelazu !!!!        bonk

a i da sam pao gde drugde,koga i da tuzim za to, i gde da ga tuzim ???

-dzaba je  sve to ,ta nesreca je samo moja....

Van mreže Southwind

• Old.Jr Member
  • **
  • Auto: Golf II 1.8
« Odgovor #387 poslato: Decembar 10, 2012, 09:48:04 posle podne »
Auuu, ovo definitvno nije tvoje vreme  blink

Van mreže misa-goga gti

• Hero Member
« Odgovor #388 poslato: Decembar 10, 2012, 09:52:44 posle podne »
vala nije.... bonk

i ako bude taj smak sveta ja ga cekam u gipsu  bicedobro

Van mreže Peca_Nis

• VW KLUB Maniac
  • Ultimate Member
« Odgovor #389 poslato: Decembar 10, 2012, 10:42:57 posle podne »
Kakve si srece, ako dodje do smaka sveta, jedini ces da prezivis :D
nemam ja. to su gile i ljilja iz borce. kruska jebe tu zenu on ima br

Van mreže archi

• Redžo je drifter, on ga tera u crveno po bašči
  • Sr. Member
  • Auto: Golf IV 74KW ATD
« Odgovor #390 poslato: Decembar 11, 2012, 09:48:44 pre podne »
Hahhaha peco ta ti je dobra :D.. Inace ja zamalo tresnuh jutros nagazih preko lezeceg, a oni klizavi u pm :D

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #391 poslato: Decembar 11, 2012, 06:42:02 posle podne »
Jutros krenem na posao i posle 1min hoda muski trensem na kicmu i u padu  usput izvrnem nogu.
Upravo sam stigao kuci posle 5,5 h mucnog cekanja sa ortopedske bolnice na banjici .

Neka me ispravi neko strucan, ali prelom zgloba nema mnogo logike. Verovatno si istegao ligamente i zglob ti je iskocio napolje. Naravno na ortopediji ako kazes da te boli zub oni ce ti staviti gips oko glave. Stavljaju gips na sve zivo, a zglob ne namestaju. Ja igram fudbal sa kolegama i do sada su se trojica isto povredila. Skocni zglob. Naravno odma je dijagnoza gips. Ja bih pre otisao do kostolomca i da mi namesti zglob uz bandaz i mirovanje.
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Boban

• Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Vorsprung durch Technik
    • vw club serbia-forum
  • Auto: Comfort Coupe
« Odgovor #392 poslato: Decembar 11, 2012, 06:46:04 posle podne »
Predpostavljam da su prvo snimili zglob pa na osvovu toga ustanovili dal je u pitanju prelom ili ne, ne verujem da se jos uvek neko bavi predpostavkama jel prelom ili iscasenje  ;)

Van mreže misa-goga gti

• Hero Member
« Odgovor #393 poslato: Decembar 11, 2012, 08:03:26 posle podne »

Neka me ispravi neko strucan, ali prelom zgloba nema mnogo logike. Verovatno si istegao ligamente i zglob ti je iskocio napolje. Naravno na ortopediji ako kazes da te boli zub oni ce ti staviti gips oko glave. Stavljaju gips na sve zivo, a zglob ne namestaju. Ja igram fudbal sa kolegama i do sada su se trojica isto povredila. Skocni zglob. Naravno odma je dijagnoza gips. Ja bih pre otisao do kostolomca i da mi namesti zglob uz bandaz i mirovanje.
upravo tako kako Boban kaze.

-ligamente sam istegao  u trenutku proklizavanja i samog izvrtanja noge a pre nego sto sam pao,
 skocni zglob je naprso tek kad sam tresnuo od zemlju.
     NEDAJ BOZE nikom.... pop1

Van mreže archi

• Sr. Member
« Odgovor #394 poslato: Decembar 11, 2012, 08:21:21 posle podne »
Miso danas sam vise puta iskusio klizanje preko pjesackog prelaza. Ne mogu da vjerujem da se onaj ofarbani dio onako kliza, kao staklo jbt.

Van mreže misa-goga gti

• Hero Member
« Odgovor #395 poslato: Decembar 11, 2012, 09:28:35 posle podne »
eto sad si video druze moj ...

pazite se drugari moji  excl excl excl....led je na sve strane.

Van mreže Fred Peric

• Ultimate Member
  • Auto: GOLF 5 1.9 TDI 77/105 2007.g.
« Odgovor #396 poslato: Decembar 11, 2012, 11:48:58 posle podne »

Zemljače, ako je nešto u anatomiji nazvano zglobom to je zbog toga što se dve koštane površine zglobljavaju na svojim krajevima i čine zglobnu strukturu.Konkretno kod stopala imaš gornji i donji skočni zglob kao i niz ligamenata i mišića(mekotkivnih struktura koje činie isti) ako su mu rekli (i ako piše u izveštaju ortopeda-fraktura) onda je to prelom neke od kostiju koje se zglobljavaju u zglobu stopala.
A kostolomce, vidare, celebnike i vračare ne bi ni neprijatelju preporučio...neko od njih može da ''vrati'' isčašeni zglob(prelom ne može da ti ''vrati'') a kad ga vraća pokida ti sva druga meka tkiva i krvne sudove pa napravi još veći džumbus...
Земунчанин

Van mreže dejan921

• Hero Member
  • Auto: ibiza 6L
« Odgovor #397 poslato: Decembar 12, 2012, 12:35:25 pre podne »
Miso danas sam vise puta iskusio klizanje preko pjesackog prelaza. Ne mogu da vjerujem da se onaj ofarbani dio onako kliza, kao staklo jbt.
jesi bio u patikama?  biggrin ja ne volim cipele, al mi dosadilo klizanje u patikam po tim pesackim.  pa sam uzeo kanadjanke, to je prava stvar. . skoro uopste se, ne klizu. .

Van mreže archi

• Sr. Member
« Odgovor #398 poslato: Decembar 12, 2012, 08:58:04 pre podne »
Kakve crne patike. Imam cokudze i to samo takve. Kao one vojnicke. Vodonepropusne gazim svuda. Ali se na pjesacki na onaj ofarbani dio klizaju kada ima one sljake preko, kao da je cisti led.. Inace ja juce tako gazim svuda ne gledam jesu li bare ili ne, opusteno jer ove nista ne propustaju, i skrenem nekom precicom, vidim ono voda al rekoh sigurno nije duboko, i idem ja brzo zurio nedje, kad samo bahaaa do koljena se umocih, brzo refleksno izvadih nogu pa drugom skocih malo dalje, bahhaaa ista stvar :D Farmerice od koljena do dolje skroz mokre, ali interesantna stvar vjerovatno kako sam brzo refleksno odreagovao u cipele mi nije usla voda srecom, te su mi makar noge bile suve :D

Van mreže misa-goga gti

• Hero Member
« Odgovor #399 poslato: Decembar 12, 2012, 09:05:25 pre podne »
  RTG : FRACTURA MALLEOLI LATERALIS      (prelom skocnog zgloba)