Autor Tema: Pissed Off  (Pročitano 100526 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Toyota
Odg: Pissed Off
« Odgovor #220 poslato: Novembar 08, 2011, 08:26:27 posle podne »
ja se ne slazem sa "svaka mu dala" delom populacije... jedno je da ih prejebe na finjaka kad su bezobrazni.. ovaj krele sa svojih 24 godine je parkirao po sred raskrsnice.. i krenuo ovo da radi na oci pandura... kolko videh u novinama pustili su ga sa 5000 kaznom za parkiranje a pauk je "na proceni stete" ... u prevodu neciji sincic... ja bi mu oduzeo dozvolu na 5 godina bar na licu mesta i 30 dana zatvora... mogao je da ubije nekog ko keks drkajuci one kandze onako
lollol

Van mreže outlaw

• German Cult
  • Hero Member
  • diesel power
    • E-Frag
  • Auto: Golf MK3 2.0 16v
« Odgovor #221 poslato: Novembar 08, 2011, 08:28:54 posle podne »
+1
[MY MK3] :: [MY MK2]

A STA JE TO GTI? JEL TO JACE OD TDI?

Van mreže djokicsale

• Master Member
  • Auto: passat 3 1.9TD
« Odgovor #222 poslato: Novembar 08, 2011, 08:58:54 posle podne »
+2  iako mrzim parking servis ali ovo nije način na koji treba da im se suprotstavljamo....
nada umire poslednja.
ja sam tvog golfa prodao a pare popio i potrosio na kurve

Van mreže Boban

• Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Vorsprung durch Technik
    • vw club serbia-forum
  • Auto: Comfort Coupe
« Odgovor #223 poslato: Novembar 08, 2011, 09:24:33 posle podne »
Pa normalno, ako vec parkiras bahato treba da budes spreman i da podneses kaznu. Sreca pa se nije otkacio i krenuo na ljude koji su bili okolo

Van mreže martinvet

• Jr. Member
  • *
  • Auto: vw golf 4
« Odgovor #224 poslato: Novembar 08, 2011, 11:01:52 posle podne »
Pre mesec dana,tu neki komsija pandrkne motorom u jettu,bio pijan, pukla mu tintara i nos,jetti nista ,ima ogrebotina na braniku,i ja mu porucim da mi se javi kad izadje iz bolnice a sad se pravi lud,ne javlja se... Bilo 11h uvece,a on nije video auto! Kakvih likova sve nema! Danju i nocu pored auta prodje 100kamiona i aviona i nista,on sa motorom udari!
Zasto prosto,kad moze komplikovano!

Van mreže Boban

• Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
    • vw club serbia-forum
« Odgovor #225 poslato: Novembar 08, 2011, 11:34:54 posle podne »
Pa ako je bio janpi, dobro je i prosao...
Podesti ga, mozda zaboravio, ili se ne seca sta je bilo :))

Van mreže Acca

• Master Member
  • Auto: passat b5,5>vw GOLF 5
« Odgovor #226 poslato: Novembar 09, 2011, 02:30:16 pre podne »
ja se ne slazem sa "svaka mu dala" delom populacije... jedno je da ih prejebe na finjaka kad su bezobrazni.. ovaj krele sa svojih 24 godine je parkirao po sred raskrsnice.. i krenuo ovo da radi na oci pandura... kolko videh u novinama pustili su ga sa 5000 kaznom za parkiranje a pauk je "na proceni stete" ... u prevodu neciji sincic... ja bi mu oduzeo dozvolu na 5 godina bar na licu mesta i 30 dana zatvora... mogao je da ubije nekog ko keks drkajuci one kandze onako
cim se on pojavio duzni su bili da vrate njegov auto,tj spuste ga i napisu mu i izdaju kaznu za parkiranje
nego oni nisu hteli pa je zato on uskocio u auto,to sam cuo od nekih musterija,posto pola beograda je danas pricalo o tom dogadjaju
  champ1

Goran79

• Gost
« Odgovor #227 poslato: Novembar 09, 2011, 09:57:56 pre podne »
Ovo sam ja sa mojim MK3, i na 0:35 ce te videti sta mi je lik uradio (srecom pa sam bio priseban i opusten pa nisam napravio nikakv incident ali milion nacina mucenja mi je proslo kroz glavu u tih 3 sekunde):

VW MK3 1.9TD SOUND part 2

Van mreže Acca

• Master Member
« Odgovor #228 poslato: Novembar 09, 2011, 07:41:46 posle podne »
ovakve ljude treba ubiti,posebno kad vozi kamion

jos malo pa mozes da mi pariras sa voznjom preko pancevca  biggrin samo vezbaj  bleh
  champ1

Van mreže cvijander

• Master Member
  • Auto: Golf 2 Tas+Mexico
« Odgovor #229 poslato: Novembar 09, 2011, 10:05:29 posle podne »
kad se setim ovog snimka ,ili mog prvog vidjenja sa goxijem bas po pancevcu leti on iza hitne pomoci .A keva imala facu ,: a da ti ipak ne ides u taj klub :)

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
« Odgovor #230 poslato: Novembar 09, 2011, 10:48:38 posle podne »
http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest/vozac-koji-je-pokusao-da-pobegne-sa-pauka-bio-pijan/18289.phtml

evo ima i snimka na 24sata
car  biggrin svaka mu dala  tapsac

to ne moze svako da uradi.da je neko od obicnih ljudi,interventna bi stigla za dva minuta i otresla budalu od zivota,ali verovatno,posto retardov tata ima portira ispred kuce na dedinju,on je prosao kako je prosao...sa minimalnom kaznom,kao i desetine njemu slicnih vozaca koje prodju u roku od 5 minuta zutom trakom preko brankovog mosta.
to je jednostavno tako.

Van mreže Acca

• Master Member
« Odgovor #231 poslato: Novembar 10, 2011, 12:41:21 posle podne »
ovaj je iz novog sada ali ko zna sta su tu mutili  blink
kako sam cuo od ljudi koji su bili tu pauk je poceo da ga dize,i on je izasao i trazio da mu se auto spusti,onda mu samo napisu kaznu,nego ovi nisu hteli da ga spuste a moraju cim se pojavi jer nemaju pravo da mu odnesu auto nego da ga vrate i izdaju kaznu
da nije bio tu onda su mogli da ga odnesu i on da dodje po auto i plati sve treoskove i kaznu
  champ1

Van mreže Boban

• Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
    • vw club serbia-forum
« Odgovor #232 poslato: Novembar 10, 2011, 01:05:50 posle podne »
a moraju cim se pojavi jer nemaju pravo da mu odnesu auto

Apsolutno nije tacno, ako je izdat nalog za uklanjanje i auto podignut on tu vise nema sta da trazi. Moze samo da ode na parking JKP „Parking servis-a” i da preuzme auto nakon sto plati. A ako nisu krenuli da nose onda placas samo kaznu koju pise saobracajac na licu mesta i uklanjas kola.
Mislim da moze da plati kompletnu kaznu na licu mesta, na to mislim i kaznu i uslugu odnosenja, pa da ga skinu, to je moglo pre a sad nisam siguran.

Zamisli kad bi se sa svakim tako raspravljali, dal ce da nose ili nece, dal ce ovaj da plati ili nece, pa aj ga ti sad skini a ja cu da ti platim, pa bio bi haos u uzim ulicama, ja se ionako nerviram kad naletim da nekog dizu, jes da im treba svega par min ali napravi se viliki red i guzva. Vise puta sam video odnosenje vozila a da je vlasnik upravo stigao i ni jednom nije skinut.

Van mreže Acca

• Master Member
« Odgovor #233 poslato: Novembar 10, 2011, 01:20:38 posle podne »
nama su vise puta na slaviji krenuli da dizu sluzbeni auto,cak i gazdin i kad se pojavimo spuste nam auto,jer moraju i izdaju mi samo kaznu
  champ1

Van mreže Boban

• Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
    • vw club serbia-forum
« Odgovor #234 poslato: Novembar 10, 2011, 01:57:50 posle podne »
a moraju cim se pojavi jer nemaju pravo da mu odnesu auto

On NEMA pravo da parkira na pesackom prelazu, a parking servis IMA pravo da odnese vozilo.
Za spustanje moze da bude samo dobra volja saobracajca ali IMA pravo da ga odnese u to budi siguran.
A "samo" kazna je 5000din. ako ne odnesu.
Kazem ti, u skorije vreme nisam cuo ni video da su nekome spustili kola (kad kazem spustili mislim da ga je vec digao na dizalicu) a ne da je stao pored. Ali raspitacu se posto znam par njih koji to rade a bas su na slaviji.
Ja znam za slucaj da je pandur opomenuo dva puta vlasnika kojeg je uhvatio na trotoaru, i sledeca tri puta mu je napisao po 5000din. u roku od nekoliko dana.

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #235 poslato: Novembar 10, 2011, 02:02:05 posle podne »
Kod nas ovdje kad podignu auto na kamion nema mudovista kome ce auto biti skinuto. . .  Cak i ako ga samo vezu i krenu da ga kupe , nece ga raskacinjati. . . Mislim da je Boban u pravu, i samo je dobra volja policajca da dozvoli skidanje auta sa kamiona. . .

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #236 poslato: Novembar 10, 2011, 02:09:59 posle podne »
Izvini, ali malo je to bezveze Bobane. Auto je tu, ne treba da se prave dodatni troskovi, ako je vlasnik stigao. Ionako nece proci za dzabe vec ce platiti kaznu zbog pogresnog parkiranja. Ako nije tu vlasnik neka ga nose.
A i to nosenje je diskutabilno kad sme da se nosi, a kad ne. Ja nisam upoznat sa pravilima, ali kazu ljudi da moze da se nosi samo kad ometa saobracaj. To nasi panduri uveliko koriste kao opravdanje jer i casa jogurta na putu ometa saobracaj tj oni imaju veliku slobodu oko ometanja u saobracaju.
I opet, kao i ranije nije ovaj zakon donesen za bolje regulisanje saobracaja vec zbog otimanja para. Jedini razlog zasto oni ne zele da spuste auto jeste sto ne mogu da naplate odnosenje.

Nema pravo da se parkira bilo gde gde nije oznaceno sa P.  a kad smo kod kazni za parkiranje, da li neko zna da je iko dobio kaznu od 1 poen za doubleparking tj kad lose parkira vozilo u oznaceno polje za parkiranje (viri deo vozila van polja)
« Poslednja izmena: Novembar 10, 2011, 02:13:09 posle podne od strane Wele »
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Boban

• Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
    • vw club serbia-forum
« Odgovor #237 poslato: Novembar 10, 2011, 02:28:16 posle podne »
I dodatno zadrzavanje saobracaja, veruj mi kad stanu da dizu u Deligradskoj, Svetozara Markovica...ne bi bilo sve jedno da dizu-spustaju vozila. Boli mene ona stvar sto je on tek stigao i sto nema da plati, treba da se pravi kolona vozila i haos zbog nekoga sto se bahati, ma cao, nosi i gotovo resena stvar + puni se budzet.
Ne kazem da su zakoni super, ali je po njemu tako

Van mreže dexterkv

• Jr. Member
  • *
  • Auto: Golf 3 GTI 16v
« Odgovor #238 poslato: Novembar 10, 2011, 02:56:28 posle podne »
najjaca dikusija koju sam cuo za pauka je kad su likovi izvadili motor iz kola i parkirali uvece gde netreba, i ujutro naravno pauk ga pokupio. kad je otisao da ga podigne ono kao nece da upali, digli haubu motora nema! i onda su isplatili! koliko je istina sad neznam ali dobra fora!

Van mreže Acca

• Master Member
« Odgovor #239 poslato: Novembar 10, 2011, 04:49:04 posle podne »
ja sam siguran 100% da kad vlasnik naidje i vidi da mu dizu auto i da pridje pauku-policajcu on mora da mu spusti auto a pandur mu samo napise kaznu za parkiranje
po meni ispada ako pandur nece da vrati moje vlasnistvo-auto a ja sam tu,onda mi je otudjio(kao da je ukrao) auto,tj. moje vlasnistvo
ako nisi tu i nema ko da se odazove da bi pandur izrekao-napisao kaznu onda ga oni nose i tad imaju pravo pa ti posle ides kod njih na parking i placas i kaznu i nosenje
bas sam pricao sa kolegama i svi se slazu samnom i tvrde da nesme da ti odvezu-otudje auto ako si ti tu,mogu samo da te kazne za parkiranje,a ne da uzimaju tvoje licno vlasnistvo pred tobom,to je kao da su ga ukrali
  champ1