Evo mene malo da napišem nešto o svojoj Bori. U martu 2016.god. biće 5 godina kako sam vlasnik vozila, za ovaj period od nepune 5 god prešla oko 46.000km kod mene. Ja sam je uvezo sa oko 137.000km, koliko stoji u carinskoj dekleraciji. sada ima oko 183.000km. S obzirom da sam je kupovao za sebe nisam dizao km za carinu. Zupčasti joj je radio vlasnik gore na 120.000 km, kako i fabrika preporučuje za axr motore. Znači kaiš je prešao oko 63.000km i za sada nemam problema. Za svo vreme korišćenja na vozilu je menjano ulje, filteri kočnice i neki senzor za temperaturu. I tako reših da je prodam, već dva meseca stoji na oglasima, bio jedan ozbiljan kupac koji se na kraju nije pojavio, ostali bi neke zamene za neka vozila koja meni nisu potrebna, ili im je mnogo para za to godište. Sve je meni jasno, nemaju ljudi ali ja ne poklanjam auto, nisam ja deda mraz. S obzirom da auto nema nikakvih problema, ubedjuju me prijatelji da ga zadržim, i tako sam se danas raspitivao oko velikog servisa. Pošto je pređašni rađen na 120.000km ali još aprila 2009.god. Tako da sam danas stupio u kontakt sa ovlašćenim servisom i posle nove godine auto ide na veliki servis. Voziću ga ja pa neka bude kako bude. Zaslužio je Boki da mu se da malo posle 5 godina vožnje. Pre nek dan redovno zamenjeno ulje, i od mene može još da dobije fabrički radio sa navigator sistemom, jer me je oduševio detalj tog radia i deo borda koji radi samo kada imaš taj radio. Inače Boki služi samo u porodične svrhe, i tako se ophodimo prema njemu. Nekad ima više, nekad manje para ali važno da nije žedan. Juče je išao na dijagnostiku čisto informacije radi i nije imao ni jednu grešku. Neka Boki služi još 5god ovako i neću da se žalim