neznam kako da ubacim sliku da vidis sta sam ja uradio sa podizacem levim od golfa 2, mog mislim. Pukne mi onal mesingani deo gde ide rucica. skinem ga i ostavim i prosle zime bilo mi dosadno i ja rasklopim onaj deo gde ide taj mesingani deo. izvadim taj deo i tu uglavim motoric o d sibera od audija koji sam imao slucajno(Uzeo ga za razanj

). postavim to na auto i radi dize i spusta. ali odma skinem jel je bila zima pa mi bilo mrsko montirati zice budziti prekidace od drugog auta a i desni nisam imao. e sad sam ja napravio ya levi onaj deo gde se namotava sajlica od metala i safio za motoric i ok mi je, a nemam vr da desni napravim. tako da neznam dal ove od trojke da rasklapam ili da dovrsim moju majtoriju

. po nekim mojim procenam mozda bi i mogao da to malo prepravim ali ipak neznam pokusacu da i d3esni napravim kao i levi. napravio bi ga odma ali kada sam pravio onaj deo za sajla gde se namotava ja mislio isti i levi i desni ali nisu i tu sam stao mada opet je zima bacicu se na posao javicu ti sta sam uspeo. ako imas neki stari podizac mehanicki pokusaj mozda nesta budes bolje. a trazio sam original nema ih a i kadaq nadjem cene su velike,ipak je to golf 2 i neisplati se dati za podizace 120 eura. msm da me razumes. foteljas