uvazeni i dragi modelatori i administ...i ostali cenjeni forumasi..
mislim da ovom forumu nedostaje nesto sto svi najvise radimo sa nasim automobilima - svakodnevna voznja u saobracaju. voleo bih da cujem sta mislite kako se vozi u ovim nasim zemljama, gradovima odakle smo svi, koliki je nivo znanja i kulture, koje navike u voznji imate vi, a koje sredina u kojoj vozite, sta vas najvise nervira kod vozaca koje smatrate losim i uopste o svakodnevnom saobracaju i zivotu za volanom, a sta postujete i kazete, da je vise ovakvih vozaca.. licno bih najvise voleo da opljunem po vozacima iz severne pokrajne, ali to naravno nije konstruktivno i sve to moze da se kaze na edukativan nacin i dobronamerno, sa zeljom da se ukaze na neke lose navike, greske i opasnosti. (nisam mirko alvirko..

)
poceo bih sa dogadjajem od juce, a od kog me jos za.bo.li stomak kad se setim.
vozim dvosmernom ulicom sa po jednom trakom za svaki smer, koja prolazi kroz gradski blok. vidim dve devojcice 7-10 god, kako se dvoume na pesackom prelazu, spustaju nogu na kolovoz, pa je dizu i skidam nogu sa gasa, dajuci im znak rukom da predju, jer sam video da ni iz suprotnog pravca niko ne dolazi, znajuci da one to verovatno nece pogledati (navikao sam da mislim za druge vozace i pesake, jer oni to cesto ne rade). tada pri usporavanju mahinalno pogledam u retrovizor i vidim da auto koji je isao iza mene, takodje usporava, ali ugledam da treci izlece u suprotan smer i pocinje da nas pretice ubrzavajuci, (valjda misli da smo stali da se pocesemo), dok su devojcice meni ispred haube krenule u prelazak. shvatam u trenutku da idiot nije svestan pesackog prelaza i da ih ne vidi od mene jer su niske i izbacujem moja vrata i ruku pravo ispred njega. ukopo je na 20cm od moje ruke sav izbecen i nesvestan uz skripanje guma, od cega su se klinke otkinule, a jedna sela na ulicu. brzo se sve rascistilo, ja malo vikao, pa usao u auto, tip pobegao, klinke takodje..a moglo je da bude...
takodje bi mogli da napravimo kao anketu, vozaci kojih kola su najgori, kojih najbolji.. ja glasam da su vozaci z10 i punta ubedljivo najgori.
molim glavne i odgovorne da malo popuste strogocu ili bar da razlikuju govor mrznje, kako se to popularno naziva i otvoreno vredjanje od kulturnog iznosenja misljenja, pa bilo ono i negativno, na to se ima pravo i mislim da moze da bude i produktivno..
nadam se masovnom ucestvovanju.