ljudi sta sam se ja sinoc nagledao ceo dan na avali,uzas zivi,ne mestu gde smo bili mi,sedeli i pekli rostilj desilo se jedno 4 cukanja,,jedan upao sa citroen saxom u onaj row pored puta,a da ne pricam sto su barem njih 20 vozili u kontra smeru skroz do avale,jednosmernom ulicom od tornja na dole,a oni odozdo,budale,ja se vracao i iso od tornja na dole a odozdo isla neka opel vectra novija i blica mi da ga pustim na gore,a put uzak nema sanse da se provuce,plus krivine,i njih 4 izasli iz auta da mi prete i da me biju,a iza mene jos 2 auta i sve moji ortaci,bili samnom,kad su nas videli nas 12 musklaraca odma izvinjavanje,ovo ono,kakvih sve budala ima nemogu da verujem,tero sam ga skroz do dole da se vrati,na pocetku i to u rikverc je iso,a dole na glavnom putu sudare se dva fiat stila,neka devojka zakucala nekog klinca od pozadi i unisti svog stila,a taj klinac 94god,dete jos nema ni dozvolu a pijan,uzme zbrise sa lica mesta,trebao sam sve da snimim pa da vam okacim snimak.
i sto kaze lubarda to su ti klinci koji tako vole da ga stisnu,izigravaju nesto negde gde netreba,a posle kad napravi sranje onda cale izvlaci vbeze,njegovo dete je nevino itd.bezveze stvarno...
evo primera,pre mesec dana kod mene se klinac na smederevskom putu sa skuterom nekim(motorom zaleteo i u krivini nije mogao da ga smota i udje u suprotnu traku pri brzini od 130km/h i udari u nekog citroena,ja mislim da je xsara i od udarca pukne autu felna,pocepa mu krilo itd. a taj klinac nastavi sada se kliza po asvaltu sa motorom i direktno se zakuca u gradski autobus koji je izlazio sa stanice,ni kriv ni duzan vozac autobusa,e sada ono najbitnije otac tog deteta je zvao svoje neke prijatelje i neke drugare i oni su uzeli napali vozaca autobusa i lupal;i i lomili staklo autobusu zato sto je njegov sin zakuco se u autobus,kao da okrive vozaca,a taj njegov sin je se klizao i okterao po asfvaltu 30m od sudara sa automobilom do autobusa,i najbitnije kupio je detetu od 18godina motor od 500-600 kubika plus motor nije bio registrovan a i mali nije imao vozacku...sam ga poslao u smrt i osakatio za ceo zivot