Da li imate problema sa taksistima? Ja mesečno naletim na 2-3 majmuna, ako tako mogu da se izrazim.
Poslednji put sam išao taksiste i stane čovek na sred raskrsnice bez semafora i raskusurava se sa mušterijom. Nešto sam pre toga bio iznerviran i tad još više se iznerviram, stanem iza njega uz kulturnih sva 4 žmigavca, dok majmun iz taksija ne zna za to pokucam na prozor i najebem mu se majke iako čovek može otac da mi bude.
Situacija pre par godina, isto taksisti. Sa drugarom u kolima, on je malo stariji 88godiste, tražimo parking i taman se jedno mesto oslobodi i da se parkira u rikverc u sekundi uleti neki taksista i smeje se u fazonu 'Kako sam vas zajebao'. Nađemo mi drugi parking, ali drugar malo iznerviran se vrati da vidi šta je tu smešno. Leto je bilo i 'ušao' je čoveku nogom kroz prozor i par šamara pride uz to. Ja u šoku, klinac od 16godina tad pitam se da l je ovaj normalan. Sada vidim da je skroz upravu čovek.
Ne znam šta im se dešava, ali 99% taksista u Kraljevu su džukele. Redovno tako stanu na sred ulice i raskusuravaju se bez sva 4.... Ulice u Kraljevu su uske, sa jednom trakom. Tako da kad to urade kad je gužva, nek to je Bog u pomoći.
Ja aktivno vozim 2godine a 3 imam dozvolu, nikad mi na pamet nije palo da stanem na ulicu i upalim sva 4. Obično gledam da se popnem na trotoar da ne smetam ni vozačima, a ni pešacima mnogo. A i to kad uradim, to je na maksimalno minut, ako treba nešto da uzmem ili čekam nekog.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk