Autor Tema: stilovi, navike, kultura voznje, problemi u saobracaju  (Pročitano 52183 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Blasted Street

• Jr. Member
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW Golf MK IV
Odg: stilovi, navike, kultura voznje, problemi u saobracaju
« Odgovor #300 poslato: Mart 05, 2015, 11:31:36 posle podne »
Slika je bas pobedila :D Kako se tebi desio udes? Sta ti je bilo sa licem :/

Van mreže Bole - MNE

• Hero Member
  • U Ime Golfa GTIja, Dva Nula, 16 Ventila, Amin
« Odgovor #301 poslato: Mart 05, 2015, 11:35:14 posle podne »
otkacio se nazad pa.... a lice danas i nije tako lose

Van mreže Blasted Street

• Jr. Member
  • *
  • Auto: VW Golf MK IV
« Odgovor #302 poslato: Mart 05, 2015, 11:44:51 posle podne »
Dobro ne deluje toliko strasno bar sada ne, ne znam kako je bilo kada se desilo ali nije ni bitno, bitno da sada sve ok i da se ne dao bog ne desi opet :)

Van mreže dejan921

• Hero Member
  • Auto: ibiza 6L
« Odgovor #303 poslato: Mart 05, 2015, 11:53:01 posle podne »
Da malo osvezim temu koju mislim da bi svako trebao da procita jer treba uvek uciti iz tudjih iskustava. Jedan savet za sve vozace koliko god da su iskusni ja ne smatram da sam iskusan ali pre ovoga nisam nikada imao ni cukanje na parkingu ne racunam sto sam zakacio nekada felnu na ivicnjak ali to se svakome skoro desi.... Obratite paznju kada se mimoilazite sa kamionima jer ne znate nikada sta moze da se desi ili sta vas ceka nakon mimoilazenja. Konkretno nisam jurio imao sam sat vremena da stignem i 35km jos da predjem, vozio sam izmedju 70 i 80 km/h ali nisam mogao da pretpostavim da kamion ide unazad jer hoce da se parkira na stovariste preko moje trake i da mu je druga prikolica bocno u mojoj traci i da je totalno nevidljiva u mraku a sam kamion i jedna prikolica su u suprotnoj traci tj njegovoj sto je bio konkretan slucaj prilikom moje saobracajke. Vremena za reagovanje nema jer kad vidite prikolicu vec ste je udarili. Trag kocenja cetiri metra. Vozac kamiona je kriv po uzvidjaju policije ali to mi ne bi znacilo nista da sam podleteo pod prikolicu a ne udario u gumu sticajem srecnih okolnosti. Naravno imao sam vezan pojas kao i uvek i erbeg se otvorio... Doktori na licu mesta nisu verovali da sam iz takvog automobila izasao sa minimalnim povredama konkretno prelom levog zgloba na ruci koja je verovatno bila na volanu, 4 sava na bradi uspomena na erbeg, polomljen zub i potres mozga... Ogrebotine od stakla ne racunam... Ucite na mojim greskama ili losem iskustvu kako god... I pojas obavezno vezite i proverite da li su vam erbegovi ispravni... Inace jos dve zanimljive cinjenice o tome nekoliko radnika stovarista je gledalo udes umesto da su u prslucima izasli na kolovoz a vozacu kamiona je brat poginuo u saobracajnoj nesreci pa uprkos tome po mraku radi tako neke stvari.... slike auta su  u temi gde sam ga predstavio samo da vidite koliko je opasno bilo i koliko sam srece imao.  http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=38595.0
ti si prosao odlicno, kako je moglo!a kako moze da vuce 2 prikolice kamion?   

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #304 poslato: Mart 06, 2015, 12:26:51 pre podne »
opet propagirate nevezivanje pojasa sa tim pricama "da je imao pojas ne bi bio ziv" .. koji to strucnjak moze da tvrdi odokativno? na kom to autu moze volan da ti otkine glavu, zivo me zanima?
lollol

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
« Odgovor #305 poslato: Mart 06, 2015, 07:00:29 pre podne »
Dejan: mozda je u Australiji. ili je bio kamion sa prikolicom, a ne sa slepom
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže Алал вера!

• Full Member
  • Поштуј друге да би други поштовали тебе.
  • Auto: Golf 2 GTI 1.8 8v '88
« Odgovor #306 poslato: Mart 06, 2015, 08:56:22 pre podne »
Ne vidim da bilo ko propagira tako nesto ovde. Ljudi navode svoje ili tudje primere koji su normalno retki. Ne bi tim od ko zna koliko strucnjaka rekao da je pojas dobar a mi Srbi izmislili toplu vodu pa kazemo vozite bez pojasa i samo na dva tocka. Sto se tice price koju sam ja naveo nisam siguran ali mislim da je u pitanju bio neki Seat kojem je motor zavrsio u gepeku.

Van mreže dejan921

• Hero Member
« Odgovor #307 poslato: Mart 06, 2015, 10:15:15 pre podne »
Dejan: mozda je u Australiji. ili je bio kamion sa prikolicom, a ne sa slepom
pa kamion sa prikolicom, ima jednu prikolicu. a na prikolici nema ni puffer za drugu prikolicu.

Van mreže Disident

• VW Početnik
  • Auto: Polo 1.4 tdi
« Odgovor #308 poslato: Mart 06, 2015, 02:03:28 posle podne »
@dejan921 ti se sad zezas ili nikada nisi video kamion sa dve prikolice? ja kao da sam napisao da sam se sudario sa zmajem ili nekim mitskim bicem  :) biggrin evo slika slicnog kamiona
http://auto.oglasi.rs/oglas/742342/kamionipreko7t+novi+sad+man+man+sanducar+19361+1985+sanduk+sa+ceradom
« Poslednja izmena: Mart 06, 2015, 02:06:20 posle podne od strane Disident »
um caruje, snaga dobro dodje

Van mreže djokicsale

• Master Member
  • Auto: passat 3 1.9TD
« Odgovor #309 poslato: Mart 06, 2015, 02:09:25 posle podne »
pojas je dobar, al do 50km/sat.
Sve preko toga ti je veca steta.
Pucaju i rebra i unutrasnji organi.
 Cak sam i NG gledao emisiju i o tome i o vezivanju u avionu, gde su dokazali da kad si vezan u avionu prilikom pada lomis kicmu momentalno, a ukoliko se okrenes suprotno od kretanja aviona, sklupcas i stavis ruke na vrat mnogo su ti veci izgledi da prezivis.
Problem je u novcu.
U takvim slucajevim, velikim osiguravajucim kucama je jeftinije da putnik pogine momentalno, i da jednokratno isplate premiju, nego da ostane ziv i da moraju da mu placaju i odstetu i lecenje.
Nasa agenncija prepisuje i formira zakone na osnovu razvijenijih zemalja, a kod njih zakone donose u interesu velikih korporacija.
 Dakle?
« Poslednja izmena: Mart 06, 2015, 02:11:02 posle podne od strane djokicsale »
nada umire poslednja.
ja sam tvog golfa prodao a pare popio i potrosio na kurve

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #310 poslato: Mart 06, 2015, 04:08:00 posle podne »
lollol

Van mreže PaulGT

• Master Member
  • no syncro, no fun
  • Auto: golf country
« Poslednja izmena: Mart 06, 2015, 04:26:22 posle podne od strane PaulGT »
ima li neko ovde da mu auto ide na isparenja lollol ili ovi dizeli jos malo pa ce krenuti i kusur da vracaju iz rezeorvara thumbup

Van mreže dejan921

• Hero Member
« Odgovor #312 poslato: Mart 06, 2015, 10:15:40 posle podne »
@dejan921 ti se sad zezas ili nikada nisi video kamion sa dve prikolice? ja kao da sam napisao da sam se sudario sa zmajem ili nekim mitskim bicem  :) biggrin evo slika slicnog kamiona
http://auto.oglasi.rs/oglas/742342/kamionipreko7t+novi+sad+man+man+sanducar+19361+1985+sanduk+sa+ceradom
ne zezam se stvarno. ovo sa oglasa je kamion sa prikolicom. kada otkacis prikolicu, dobijes samo kamion. drugo je tegljac, koji nema na sebi tovarni prostor, pa kaci slepu. al ja do sada nisam kod nas video da kaci neko prikolicu za slepu.

Van mreže Makoo

• Sr. Member
  • Auto: Golf III 1.4
« Odgovor #313 poslato: Mart 06, 2015, 10:56:20 posle podne »
Da li imate problema sa taksistima? Ja mesečno naletim na 2-3 majmuna, ako tako mogu da se izrazim.
Poslednji put sam išao taksiste i stane čovek na sred raskrsnice bez semafora i raskusurava se sa mušterijom. Nešto sam pre toga bio iznerviran i tad još više se iznerviram, stanem iza njega uz kulturnih sva 4 žmigavca, dok majmun iz taksija ne zna za to pokucam na prozor i najebem mu se majke iako čovek može otac da mi bude.

Situacija pre par godina, isto taksisti. Sa drugarom u kolima, on je malo stariji 88godiste, tražimo parking i taman se jedno mesto oslobodi i da se parkira u rikverc u sekundi uleti neki taksista i smeje se u fazonu 'Kako sam vas zajebao'. Nađemo mi drugi parking, ali drugar malo iznerviran se vrati da vidi šta je tu smešno. Leto je bilo i 'ušao' je čoveku nogom kroz prozor i par šamara pride uz to. Ja u šoku, klinac od 16godina tad pitam se da l je ovaj normalan. Sada vidim da je skroz upravu čovek.

Ne znam šta im se dešava, ali 99% taksista u Kraljevu su džukele. Redovno tako stanu na sred ulice i raskusuravaju se bez sva 4.... Ulice u Kraljevu su uske, sa jednom trakom. Tako da kad to urade kad je gužva, nek to je Bog u pomoći.

Ja aktivno vozim 2godine a 3 imam dozvolu, nikad mi na pamet nije palo da stanem na ulicu i upalim sva 4. Obično gledam da se popnem na trotoar da ne smetam ni vozačima, a ni pešacima mnogo. A i to kad uradim, to je na maksimalno minut, ako treba nešto da uzmem ili čekam nekog.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Golf III 1.4 / Audi A4 1.8T S-Line Restyling

Van mreže boćanac GTD

• Master Member
  • Mašinac
« Odgovor #314 poslato: Mart 06, 2015, 11:17:11 posle podne »
Moram te izbegavati kad dodjem u KV. :-D :-D

Послато са LG-D373

Van mreže Makoo

• Sr. Member
« Odgovor #315 poslato: Mart 06, 2015, 11:24:29 posle podne »
Hahah, samo nalepnica kluba može da te sačuva hahah. Nisam ni ja neka cvećka, ali na ove naše taksiste sam sve alergičan. Nekulturni za medalju.

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #316 poslato: Mart 07, 2015, 01:21:47 posle podne »
Situacija pre par godina, isto taksisti. Sa drugarom u kolima, on je malo stariji 88godiste, tražimo parking i taman se jedno mesto oslobodi i da se parkira u rikverc u sekundi uleti neki taksista i smeje se u fazonu 'Kako sam vas zajebao'. Nađemo mi drugi parking, ali drugar malo iznerviran se vrati da vidi šta je tu smešno. Leto je bilo i 'ušao' je čoveku nogom kroz prozor i par šamara pride uz to. Ja u šoku, klinac od 16godina tad pitam se da l je ovaj normalan. Sada vidim da je skroz upravu čovek.

i onda jedan dan drugar malo preceni situaciju i prodje kao kolega iz kablovske.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:535350-Batajnica-Ubio-u-samoodbrani
Znam da je vama mladjima malo teze obuzdati strast, ali taj taksista nije vredan ni sekunde nerviranja, a kamoli ovakve slicne situacije.
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Joca

• _______ x X x _______
  • Ultimate Member
  • Only TDI Power
  • Auto: Black Elegance ;)
« Odgovor #317 poslato: Mart 07, 2015, 01:46:17 posle podne »
Zato i jesmo gde smo... Ti iznerviran se najebo majke čoveku koji može otac da ti bude? Sramota bi me bilo da napišem a ne da uradim tako nešto! Misliš da niko nije progutao tvoju grešku u saobraćaju?
Zamisli da svi reagujemo na svoj način kada smo iznervirani...

Van mreže Makoo

• Sr. Member
« Odgovor #318 poslato: Mart 07, 2015, 05:17:18 posle podne »
Ne kažem ja da sam postupio ok, ali reci ti meni da li je normalno da staneš na sred raskrsnice koja je baš prometna i stalno ima pešaka, nije regulisana semaforom i to bez sva 4? Nisi svestan kolika se tu gužva napravila. Često saobraćajci tu regulišu saobraćaj baš zbog tolikog saobraćaja.

Ja nisam neki agresivan vozač, vozim po propisima što bi se reklo ali se ne dzovanišem u saobraćaju. Volim malo da stisnem gas, ali to van grada.

Van mreže gedora

• sve za srpstvo i motorsport
  • Ultimate Member
« Odgovor #319 poslato: Mart 07, 2015, 08:33:12 posle podne »
jake li teme u picku materinu...