Autor Tema: golf 2 extreme styling  (Pročitano 14072 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
  • Auto: Audi Q8
Odg: golf 2 extreme styling
« Odgovor #20 poslato: Mart 22, 2011, 12:43:54 posle podne »
super je golf ekstra sredjen, mozda bi samo malo modifikovao prednji kraju ;) drugi branik bez bad looka itd...;) a boja je wrh tapsac

Van mreže Debsi

• VW Početnik
  • extreme beybe ekipa s asfalta
    • www.extreme-club.rs
« Odgovor #21 poslato: Mart 22, 2011, 05:44:27 posle podne »
Hvala jos jednom svima koji su ostavili komentare.
Ne ljutim se na komentare jer moj stil je taj da nije fabrika ili german vec modifikacija i sto veca prepravka od fabrickog.
Da bi se to uradelo treba mnogo i truda i para,ja imam obicaj da kazem da mi German nije izazov bas iz tog razloga sto je sam stil ogranicen.
Jeste da on nosi kvalitet ali to sve isto se radi i u modifikaciji i jos mnogo toga vise zato me je taj stil privukao inace ne delim misljenje da su Japanci samo za to a da je tako treba videti danasnje fabricke modele koji sve vise podsecaju na modifikovane automobile,sa agresivnijim spojlerima,usisima za vazduh itd...
Neko nekad rece o ukusima ne treba raspravljati tako da je to to ko sta voli to radi.
Meni bi sigurno bilo lakse da sam ga nalickao,nabacio neke dobre felge i sredio motor kao i motorni prostor ali kao sto rekoh to mi nije bio izazov jer sam ubacio farove od corrada,celu kontrolnu tablu od trojke,sedista od Honde CRX (recaro),rubove izvuko itd...
Vidimo se u Cacku,nadam se da cu do tada da zavrsim jos sitnica koje imam ali i ako ne zavrsim eto mene sa drustvom.
Zaboravih,da plin sam zasrao sto sam ostavio da se vidi ali JBGa mozda ga nekako i sakrijem ali otom potom nije to strasno.
« Poslednja izmena: Mart 22, 2011, 05:48:18 posle podne od strane Debsi »

Van mreže Mily

• Sr. Member
  • Auto: GTI
« Odgovor #22 poslato: Mart 22, 2011, 08:20:32 posle podne »
Boju,farove i mozda felne si potrefio al sve ostalo... ;) Nikako ne idu ti spojleri na dvojku,stopaljke,retrovizori i cep od plina boodala,nemoj pogresno da shvatis,svaciji trud se ceni al dosta izmesanih stileva na jednom mestu....usput kad su vec toliko otvorene felne mogao bi da poradis na zadnjim kocionim kljestima umesto dobosa. pozz driving

Mihajlo Stankovic

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Mart 22, 2011, 08:59:59 posle podne »
Svaka ti čast tapsac tapsac tapsac !

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
« Odgovor #24 poslato: Mart 22, 2011, 10:24:20 posle podne »
boja je gotivna, al ovo ostalo mi se nikako ne svidja...fali ti jos usis za vazduh na krovu  boodala al ako se tebi svidja, onda je to to, ostalo su samo subjektivna misljenja, koja se, hvala bogu, razlikuju...inace, svaka cast na ulozenom trudu, parama i vremenu za sveo ovo... tapsac
al ko sto mily kaze, us*ao si ga ovim cepom za plin samo tako...
koj je motor u njemu ? imas slike enterijera ?

Van mreže Debsi

• VW Početnik
  • extreme beybe ekipa s asfalta
    • www.extreme-club.rs
« Odgovor #25 poslato: Mart 23, 2011, 12:31:19 pre podne »
Imam jos dosta slika ali ne u kompu,ako neko ima na FB profil moze me naci Stanojevic Marko ili preko maila debsi030@yahoo.com
Za cep od plina se slazem ali jbga kao sto rekoh sta je tu je kada dodje red sredicu ga jer imam jos nekih stvari koje su mi bitnije,eto npr sto neko rece da izbacim dobose i ubacim disk kocnice sto i imam nameru ali trenutno sam bez para tj sakuljam novac za odlaske na skupove i druzenje.Nije mi cilj osvajanje nagrada a cilj mi je bio da po svom ukusu napravim auto.
Tako da se eto nadam da se vidimo 16 Aprila na skupu u Cacku a odmah zatim idem i kod prijatelja u Bosni a odmah zatim je i nas skup koji ce biti ove godine jako veliki posto ce biti svi pozvani tj sve sto ide na cetiri tocka
Svi auto klubovi po markama autobila,Tuning Stylig klubovi,old tajmer klubovi,dzip klubovi,bice trka na pravac 400m slobodnim stilom tj nema klasa,drift voznje,dva dana uz jos takmicenja u drugim disciplinama sa zurkom Rock u petak i Rap,House i Techno u Subotu.
Da ne otkrivam sve ali bice mi drago da napravimo najveci medjunarodni skup koji je ikada organizovan u Srbiji.Kazem medjunarodni jer su se vec javili iz Bosne i Makedonije a u pregovorima smo sa Madjarima,Rumunima i Bugarima oko njihovog dolaska.
Mislim da je red da se svi ljuditelji automobila udruze i da pokazemo snagu naseg druzenja,okupljanja i lepote automobila.
Ovo kazem jer nije da mrzim motore ali jednostavno ih ne volim a do sada su se moto skupovi pokazali jako poseceni bas zato sto se dosta druze,epa i mi treba da se udruzimo i ostvarimo kontakte.
Ako neko ima neku dobru ideju voleo bih da mi saopstite kako bi je eto uvrstli u desavanja na manifestaciji.
« Poslednja izmena: Mart 23, 2011, 12:34:50 pre podne od strane Debsi »

Van mreže Banchi

• Crvenko
  • Master Member
  • Diesel power
  • Auto: Seat Cordoba 1.9TDI
« Odgovor #26 poslato: Mart 23, 2011, 12:41:17 pre podne »
U boja mu je wub wub wub, a i ovako je perverzija golf! clap
Daj neke slike unutrašnjosti ;)

Van mreže GILE_GTI

• Hero Member
  • GTI
« Odgovor #27 poslato: Mart 23, 2011, 01:07:15 pre podne »
koji je motor u njemu???
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒░░░

▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒░░░

Eto potpisao sam se se...

Van mreže guluaz

• Hero Member
« Odgovor #28 poslato: Mart 23, 2011, 01:08:40 pre podne »
Auto je avion, super sve , podrzavam te u svakoj nameri

pekar

• Gost
« Odgovor #29 poslato: Mart 23, 2011, 11:04:14 posle podne »
pazi ukusi su razliciti sto se tice sredjivanje auta,ovo definitivno nije moj ukus,ali moram reci,posto sam auto video uzivo na jednom lokalnom skupu ovde u zajecaru, auto stvarno izgleda uzivo do  jaja! odlicno je odradjen,samo napred,svako treba sredjivati svoj auto kako zeli,jer ce ga on i sam jedino voziti ;) tako da te i ja podrzavam u nastavku sredjivanja  tapsac

Van mreže ketz

• VW Početnik
  • Auto: Golf 3
« Odgovor #30 poslato: Mart 31, 2011, 09:48:18 pre podne »
meni je ovo skroz o.k...boja mu je vrhunska,mozda malo pretjeran prednji kraj,ali s obzirom da svi idu na isti sablon:skidanje znaka,skidanje svih oznaka,stavljanje kristalnih farova i zmigavaca,spustanje auta i plave led diode unutra(niko da stavi crvene  biggrin)..ovo mi djeluje drugacije,a puno rada za ovo treba i to iz glave,bez nekog sablonskog rada...svaka cast ;)

wagenman

• Gost
« Odgovor #31 poslato: April 03, 2011, 08:35:33 pre podne »
Da li se nekome svidja ili ne, njegov problem  ;) U svakom slucaju privlaci paznju, ostalo je stvar ukusa, a najbitnije je da si ti zadovoljan i zato furaj svoj fazon driving. Jedino sto ja primecujem, a vidjao sam i ranije na nekim dvojkama i pomalo cudno mi izgleda je kada se poravna taj uzduzni kanal na bokovima. Podseti me na stari fiat ritmo.  biggrin

Van mreže Passatovac

• VW Početnik
« Odgovor #32 poslato: April 17, 2011, 03:00:20 pre podne »
Postavi već jednom slike tog famoznog enterijera.  ;)

Van mreže darec

• VW - Das Auto
  • Sr. Member
« Odgovor #33 poslato: April 17, 2011, 03:23:56 pre podne »

Van mreže Desmo

• Ultimate Member
  • Auto: Lada 2104
« Odgovor #34 poslato: April 17, 2011, 04:21:16 pre podne »
Koji motor ima golf?

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #35 poslato: April 17, 2011, 08:06:29 pre podne »
motor je zadnja stvar koja je bitna tu  lollol
lollol

dzalecar

• Gost
« Odgovor #36 poslato: April 17, 2011, 09:06:07 pre podne »
svaka cast za trud...ali ovo mi se nikako ne svidja..... clap salim se....golfic je lep ali ja ovo nikad ne bih radio.....  bonk samo napred
« Poslednja izmena: April 17, 2011, 09:09:53 pre podne od strane dzalecar »

Van mreže ramel

• VW Početnik
  • Auto: passat 35i gt-td
« Odgovor #37 poslato: Januar 12, 2012, 01:20:56 posle podne »
konacno i nesto novo nemora sve biti german stil nesto i extremno mislim meni se svidza nemora stalno biti bbs fabricki duboki branici i ostalo samo napred?

Van mreže GT267

• BBS Fanatic
  • Master Member
  • Danke Herr Benz
  • Auto: Mk3 GT 74 kw, MB W201E 9O kw
« Odgovor #38 poslato: Januar 12, 2012, 01:53:41 posle podne »
I ja bih neku da kazem. . . Svi znate koliki sam pristalica stila koji je u mom potpisu i koliko ga podrzavam. . . On je po meni jedini valjan stil za automobile. . . Ali to nije razlog da ne treba da postujem i pljujem po Extremu , Racingu ili JDM-u npr. . Ako cemo iskreno, mnooogo vise para treba da bi se jedan auto sredio u Extremu nego u Germanu. . Covjek ima svoj pravac, on to voli, isto kao sto sam ja Zvezdas a neko drugi je Grobar. . isl. . Ja ne volim kad neko mijesa stilove, to je nedopustljivo, ne znam da li je to razlog neznanja ili neceg drugog ( pricam ovo za one ljude koji se razumiju i koji to ozbiljno shvataju), ali o tome ima i roman da se napise. . .
Oni koji voze drugi stil nisu vanzemaljci, i oni voze auto, sve nas spaja 4 tocka i taj famozni ''automobil''. . . Da je ovaj golf sklepan s brda, s dola, itekako bih osinuo po njemu, ali izgleda nije. . . Samo farba na njemu kosta kao neki '' sredjeni '' auto. . Trebato malo da postujete tudja misljenja i trud, a ne, pi, to ne valja, nije German. . Devil to umije najbolje da nam objasni, on je automobilski Isus, vaskrsnuo je iz Extrema u German. . .(samo sad da ne procita ovo) biggrin. .

@Debsi- drug , ja ne mogu da ti kazem svidja li mi se auto ili ne, ja taj stil ne pratim i ne volim, ali mogu da pohvalim tvoj trud i zalaganje, na tome svaka cast, i reci brate koja je masina u njemu. . .

Van mreže gaga passat

• Old.Jr Member
  • **
  • Auto: passat 3bg
« Odgovor #39 poslato: Januar 12, 2012, 02:04:33 posle podne »
lepo svaka cast jedino po meni mozda nisi trebao ravnati ovaj kanal sa strane jer to im je nesto kao zastitni znak boja je vrh