I ja bih neku da kazem. . . Svi znate koliki sam pristalica stila koji je u mom potpisu i koliko ga podrzavam. . . On je po meni jedini valjan stil za automobile. . . Ali to nije razlog da ne treba da postujem i pljujem po Extremu , Racingu ili JDM-u npr. . Ako cemo iskreno, mnooogo vise para treba da bi se jedan auto sredio u Extremu nego u Germanu. . Covjek ima svoj pravac, on to voli, isto kao sto sam ja Zvezdas a neko drugi je Grobar. . isl. . Ja ne volim kad neko mijesa stilove, to je nedopustljivo, ne znam da li je to razlog neznanja ili neceg drugog ( pricam ovo za one ljude koji se razumiju i koji to ozbiljno shvataju), ali o tome ima i roman da se napise. . .
Oni koji voze drugi stil nisu vanzemaljci, i oni voze auto, sve nas spaja 4 tocka i taj famozni ''automobil''. . . Da je ovaj golf sklepan s brda, s dola, itekako bih osinuo po njemu, ali izgleda nije. . . Samo farba na njemu kosta kao neki '' sredjeni '' auto. . Trebato malo da postujete tudja misljenja i trud, a ne, pi, to ne valja, nije German. . Devil to umije najbolje da nam objasni, on je automobilski Isus, vaskrsnuo je iz Extrema u German. . .(samo sad da ne procita ovo)

. .
@Debsi- drug , ja ne mogu da ti kazem svidja li mi se auto ili ne, ja taj stil ne pratim i ne volim, ali mogu da pohvalim tvoj trud i zalaganje, na tome svaka cast, i reci brate koja je masina u njemu. . .