He he niko jos nije merio. Moj je predlog da se naprave dve grupe. Jedna na Banjici a jedna na nekoj drugoj lokaciji koja odgovara ovima sto dolaze iz pravca novoga sada npr. kod interkontinentala ili kod arene. Ne znaju svi ni Banjicu da nadju pa to moze opet da bude problem. Ja se dobrovoljno javljam da sacekam ekipu koja zna da dodje do arene ili intera.
[!--quoteo--][div class=\'quotetop\']QUOTE[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]Banjica je super za okupljanje svih pa posle svi zajedno na avalu i toje to,Ja nikada nisam bio na Banjice,ali znam da pise iskljucenje Banjica i tu moze neko da me saceka,ja i Srecko iz Smedereva cemo zajedno doci a i moze i neko koje dolazi iz pravca Nisa.

.gif[/quote]
[!--quoteo--][div class=\'quotetop\']QUOTE[/div][div class=\'quotemain\'][!--quotec--]Ok moze da se okupimo i tamo,jer je to svima uz put..
Ovi shto dolaze iz pravca Nisha,njima je idealno,a ovi shto dolazsze iz Ns-a je takodje ,e sad ljudi koji dolaze ibarskom ..mozemo da se nadjemo kod Ade.Evo ja cu da budem kod ade da sachekam ljude sa te strane i da ih dovedem do Arene... ako neko naravno zna gde je ,a dolazi preko ibarske moze da svrati do ade ,pa svi zajedno da idemo do arene
smile.gif[/quote]
1.BANICANAC
2.Devil
3.Natascha
4.Chuka
5.Sanja
6.Ana
7.Aca
8.Vlada
9.Ana2
10.Dule
11.Shaki
12.Djeta
13.Slavko
14.Ana3
15.Bruno
16.Keti
17.Deki mk3 cabrio
18.Deki ml
19.Sale
20.magda
21.Coach mk1
22.Mina.
23.Borko83
24.srecko VW_SD
25.Darkoni
26.Damir
27.Don Stefanello
28.Neko2
29.Turbo
30.
Podrzavam ideju da se svi nadjemo na Banjici prije polaska, da se sastanu grupe-Arena, Ada, autoput. Ja bi mogao sacekati one sto dolaze autoputem iz pravca Nisa.