he,he pa reko krajnje je vreme bracalaaaaaaaaaa.Inace ljudi 70% aftermarket stvarcica na ovoj mojoj bebici nabavio mi je moj prijatelj Vlada-Sandokan.Angeleyes powerlook,xenone[prvo ceo kit pa posle jos jedne za kratka],stopove sa diodama,prednje migavce sa diodama i maglenkama,stelujuce gewinde TA Tehnick,masku bez znaka 2 kom.[slomili mi 1]chrom look luftere u kabini,chrom look bravu kasete,chroom look unutrasnje rucice vrata,chrom look igle za otvaranje vrata,chrom look podizace haube,chrom look kosku za ojacanje karoserije,chrom look sijalice za providne stopove i neznam sta jos...moram ga pohvaliti i od srca preporuciti svima koji imaju neku zelju da modifikuju svoj auto,zato sto nije me poznavao kad sam ga 1.put zvao u vezi kupovine a poprilicno se zalozio da u svemu istrajem i dovedem svoj auto na par koraka do savrsenstva i covek jos ne odustaje.bez sale,ne samo da je i pre,prekorektan za saradnju,angazovan,strpljiv i za svaku kombinaciju spreman vec je mnogo puta bio tu za pravi savet,za moralnu podrsku,pomoc pri ugradnji kao i za nabavku pokojeg mehanickog dela od stranca,sa otpada i sl.zahvalan sam mu i za jos jednu stvar koja je omogucila da sve to finansijski podnesem i kupim prave visokokvalitetne stvari iako nisam bio sjajan sa kesom ali nebih o tome,to je nasa stvar ali VLAJCE CAR SI BIO,CAR SI OST*O,H V A L A BRATE MOJ.
P.S.nemoj da crvenis
dobro si se setio da postavis malo slika posle toliko vremena... 
moze lepo da se odradi, i svidja mi se ta varijanta u dve boje...