Autor Tema: golf 3 farovi pomoc  (Pročitano 18413 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže micko89

• Full Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: VW SHARAN 1.9 T(DI)
Odg: golf 3 farovi pomoc
« Odgovor #20 poslato: Januar 29, 2011, 04:35:54 posle podne »
e super bas ti hvala pa ako budes isao javi jel si nasao nesta pametno da znam dali i ja da idem uopste tamo ako nema nista
Nije važno stići prvi. Važno je stići pre drugog.

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #21 poslato: Januar 29, 2011, 04:53:09 posle podne »
ja razumem nepovoljno materijalno stanje, ali ugrozavanje drugih i sebe zbog toga zaista ne razumem.
lepo ljudi napisali da em neces proci tehnicki (znaci da ti je auto tehnicki neispravno u saobracaju) em da ti farovi mogu lose osvetljavati put
a metar na asfaltu je razlika izmedju zivota i smrti, 10god zatvora, trajnog invaliditeta

onda razmisli zasto jedni farovi kostaju (i to ne originalni) 165e, a ovi buvljacni 40e. sigurno nije jer su glupi oni sto kupuju ove skuplje
i na kraju bacis 40e, imaces farove koji lose osvetljavaju sto povecava rizik udesa, koji ce da pozute kao citroenovi nakon prvog uzarenog letnjeg sunca (ako se ne otope) i auto ce ti vec na jesen izgledati kao da si prepravio farove sa Xsare

ja ne bi kupio kineske plasticne farove ni za komsijin auto, a kamoli svoj

moj savet je ili kupi jeftiniji auto ili skupi pare i stavi nesto kako treba jer zbog ovakvog razmisljanja nama i treba rigorozan zakon da bude na snazi
"sta ce meni nove gume i ove se kotrljaju" "sta ce mi prva pomoc u kolima, nisam ja hirurg" "sta ce meni ispravni farovi ka da cu sa njima nisaniti" sl
« Poslednja izmena: Januar 29, 2011, 04:54:51 posle podne od strane Wele »
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Van mreže Banchi

• Crvenko
  • Master Member
  • Diesel power
  • Auto: Seat Cordoba 1.9TDI
« Odgovor #22 poslato: Januar 29, 2011, 04:58:04 posle podne »
Evo sam nešto našao pa ako te interesuje pogledaj :

http://www.polovniautomobili.com/oglas788049/farovi_za_golf_3_angel_eyes_xenoni/

Pozz mahac

Na mreži admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
  • Auto: Audi Q8
« Odgovor #23 poslato: Januar 29, 2011, 05:03:07 posle podne »
Wele jel si video te farove jel si ih koristio pa znas kakvi su ili dovodis sud o njima po ceni i komentaru nekih ljudi koji ih isto nikad nisu imali ?!?

drugar je imao te farove i bio je prezadovoljan.. 40e je komad par je 80evra .. i uopste se nisu razlikovali na oko ni malo od onih koje sam ja kupio preko ebay za 240evra... tj jesu.. moji su imali prstenove ovi nisu.. i to je sve...

prema tome stvarno je glupo donositi takve zakljucke na osnovu prica rekla kazala.. ja smem da garantujem da je taj far od 40e troduplo bolji od fara nekog yuga punta ili fabrickog staklenog fara golfa dvojke

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #24 poslato: Januar 29, 2011, 06:01:19 posle podne »
Ja koliko sam cuo ti sa bubnja kristalni sto imaju i za dvojku za neke smesne pare nisu toliko losi, bar sto se tice osvetljenja puta.
Po meni angel eyes vise i nije neka fora, mozes i klasicne da uzmes  ;)

Procesljaj po netu, mozda je neko kupio na bubnju pa vidi kakva su iskustva  ;)

Van mreže micko

• Master Member
  • Auto: audi A4 TDI avant
« Odgovor #25 poslato: Januar 29, 2011, 06:06:47 posle podne »
providni farovi sa bubnja za keca ili dvojku,koji kostaju oko 20e par(tri puta jeftiniji od mojih,sto ne mora da znaci da su i tri puta losiji...) , nisu ni za kur4c,po recima ljudi sa foruma koji ih imaju.oni su rekli da ne mogu nikako da se usteluju ,da bacaju snop na sve strane i da su malo losiji od fenjera.to sto sam procitao,to sam i napisao.
da li su svi ti jeftiniji isti ili i tu ima neke razlike,nemam pojma.samo sam preneo svoje misljenje na osnovu procitanog.
znaci-cena na bubnju nije 40e vec 80e,sto je ipak bitna razlika,kako u ceni,tako i u kvalitetu(verovatno).
« Poslednja izmena: Januar 29, 2011, 06:28:43 posle podne od strane martini »

Van mreže cvijander

• Master Member
  • Auto: Golf 2 Tas+Mexico
« Odgovor #26 poslato: Januar 29, 2011, 07:40:48 posle podne »
Ja trenutno imam clear ,neznam kakvi su ali na tehnickom kad sam otisao da stelujem receno mi je sledece: nemam obrvicu i bacam ko fenjer .Pa on nece da mi steluje ,ja realno sa njima ne vidim dole,ali  vidim gore .Probacu sam da nastelujem ,ako ne uspem vracam moje .Bolje ja da izbegnem i rupu (kojih ima koliko ocete  angry2 angry2) nego da imam clear farove.Ali prvo da ih nastelujem da vidim da li ima razlike .

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #27 poslato: Januar 29, 2011, 07:45:30 posle podne »
naravno da nisam koristio te farove niti znam nekoga ko ih ima vec po mickovoj konstataciji
od cele ove teme niko nije rekao nijednu dobru rec o tim farovima, osim micko negativnu ocenu, a po meni njegova rec ima neku tezinu ovde na forumu
i preko te negativne ocene (farovi lose osvetljavaju) koja je po meni jako bitna, buduci kupac je olako presao, a mislim da tu bas treba da razmisli

znaci koristio ih nisam, ali i dalje i uvek mislim da "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari" ... i da necu sam sebi da servisiram turbinu :)

PS sad kad razmislim vidjao sam razne farove/stopke na golfovima koji su bas lose (zuckasto) izgledali
ali, stvar ukusa
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Na mreži admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
« Odgovor #28 poslato: Januar 29, 2011, 08:49:33 posle podne »
Citat
znaci-cena na bubnju nije 40e vec 80e,sto je ipak bitna razlika,kako u ceni,tako i u kvalitetu(verovatno).

ne cena je 40e.... 80e je komplet.. nisi valjda mislio da za 40e moze da se kupe 2 nova fara za mk3 ?!? blink  biggrin

Citat
naravno da nisam koristio te farove niti znam nekoga ko ih ima vec po mickovoj konstataciji
od cele ove teme niko nije rekao nijednu dobru rec o tim farovima, osim micko negativnu ocenu, a po meni njegova rec ima neku tezinu ovde na forumu

Mickova konstatacija ako sam dobro procitao odnosi se na farova za golfa II i golfa I a ne za farove golfa III... prema tome nemojte da pricate neproverene stvari.... ja iza svojih reci stojim.. i ako kazem da su farovi ok da mogu da se nasteluju i sijaju lepo to je onda tako.. jer to znam iz licnog iskustva ili iskustva svog bliskog prijatelja... a ne iz neke "konstatacije"...

Van mreže Shomi

• Hero Member
  • Auto: Vozim shta stignem ;)
« Odgovor #29 poslato: Januar 29, 2011, 10:24:11 posle podne »
Neko se zalio da ti jeftini za mk2 nemaju obrvicu... da svetle ko fenjer... Pa kad mi takav lik naidje u susret, a usput natakario i ksenone u to cudo... pa dodje mi da streljam samo da mogu :S Valjda ce poshtovati kriterijume na tehnickom sa tim stvarima nema zezancije shto kaze wele !

eljem, shto se farova tice, fabrika bato... Ima vishe modela za svaki auto ;) pa po zelji :) Sem ako vam auto ne sluzi za izlozbe, onda je to ok, jer realno takvi automobili ne neprave ni 2000 godishnje...
Samo da zamolim isfrustrirane osobe, nedovoljno razvijenog intelekta da shvate ironiju i sarkazam u mojim porukama, da mi sjashu sa karme i preskoce citanje mojih postova na forumu. Hvala!

Van mreže cvijander

• Master Member
  • Auto: Golf 2 Tas+Mexico
« Odgovor #30 poslato: Januar 29, 2011, 10:29:40 posle podne »
Ja sam to rekao ,jer sam ih dobio .Nisam kupio dobio sam ,na oko izgledaju do jaja ,xenone nemam  ;)

Van mreže micko

• Master Member
« Odgovor #31 poslato: Januar 29, 2011, 11:01:35 posle podne »

ne cena je 40e.... 80e je komplet.. nisi valjda mislio da za 40e moze da se kupe 2 nova fara za mk3 ?!? blink  biggrin

jesam pomislio,jer su decku predlagani farovi od 160  i kusur eura,a ti izasao sa cenom od 40e.  biggrin njemu ne treba jedan nego par,a cene na netu i kod shvexa su za par,komplet ili kako god nazvao.

Van mreže micko89

• Full Member
« Odgovor #32 poslato: Januar 29, 2011, 11:04:21 posle podne »
napeto postade ovde na forumu a samo sam hteo par informacija i saveta. pa nema potrebe za prepucavanjjem blow
ujutru idem u ns na najlon cisto da pogledam dali ima tih farova tamo. naravno da mi je bitno da dobro sijaju i da ne smetaju ucesnicima u saobracaju jer prvi bi ja izasao iz auta i izlupao neke takve farove koji mogu da ugroze neciju bezbednost

Na mreži admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
« Odgovor #33 poslato: Januar 29, 2011, 11:06:09 posle podne »

ne cena je 40e.... 80e je komplet.. nisi valjda mislio da za 40e moze da se kupe 2 nova fara za mk3 ?!? blink  biggrin

jesam pomislio,jer su decku predlagani farovi od 160  i kusur eura,a ti izasao sa cenom od 40e.  biggrin njemu ne treba jedan nego par,a cene na netu i kod shvexa su za par,komplet ili kako god nazvao.

pa vidis u tome je fora ne treba da mislis nego da citas  ;)

Citat
ima na bubnju nesto smesno 30e komad ako se ne varam.. oni kao od cetvorke.. mada su neka kina

lepo sam napisao komad

Van mreže micko89

• Full Member
« Odgovor #34 poslato: Januar 29, 2011, 11:07:55 posle podne »
160e za te farove je previse gledao sam na ebay i brat mi je iz nemacke poslao neke sugertije za 80,90 evra ima zaista prelepih i pravog kvaliteta ne kineza
tako da cu najverovatnije naruciti odande da mi burazer donese ali je jako zanimljivo sto ovde toga ima jako malo

Van mreže micko

• Master Member
« Odgovor #35 poslato: Januar 29, 2011, 11:11:29 posle podne »

pa vidis u tome je fora ne treba da mislis nego da citas  ;)

Citat
ima na bubnju nesto smesno 30e komad ako se ne varam.. oni kao od cetvorke.. mada su neka kina

lepo sam napisao komad

to si ti sad nesto prepravio... lollol...
jbg... beer

Na mreži admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
« Odgovor #36 poslato: Januar 29, 2011, 11:13:58 posle podne »
hehe nisam, pisalo bi edit by  biggrin  beer

sad jos samo wele da mi objasni otkud mu tih 40e kad sam ja napisao da su 30  bonk

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #37 poslato: Januar 29, 2011, 11:36:27 posle podne »
160e za te farove je previse gledao sam na ebay i brat mi je iz nemacke poslao neke sugertije za 80,90 evra ima zaista prelepih i pravog kvaliteta ne kineza
tako da cu najverovatnije naruciti odande da mi burazer donese ali je jako zanimljivo sto ovde toga ima jako malo

Au druze, ako imas nekog preko ko moze da ti donese, nemoj da se razmisljas uopste. Zasto bi prosao jeftinije 20-30e ovde, kad za 90e kao sto i sam kazes imaju na ebay-u extra farovi  ;)

pekar

• Gost
« Odgovor #38 poslato: Januar 30, 2011, 10:48:40 pre podne »
ja sam imao ove farove na trojci,koji su po meni najbolji i + jos stakleni,snop svetla lepo bacaju i mogu se nastelovati  ;)

a imao sam i ove sa kojim uopste kasnije nisam bio zadovoljan,a i plasticni su.

Na mreži admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
« Odgovor #39 poslato: Januar 30, 2011, 01:23:17 posle podne »
ja sam imao te i bio sam prezadovoljan ?!? kakve veze ima da li su plasticni ili stakleni ?!?