Autor Tema: Ler gas po milioniti put  (Pročitano 15539 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Zgemba

• VW Početnik
Odg: Ler gas po milioniti put
« Odgovor #40 poslato: Januar 24, 2011, 01:18:59 pre podne »
E pazi ovo, isparivac ne sme da ti bude toliko nisko, treba da bude u malo iznad dekla. A zasto, takva mu tehnologija  tapsac
Podigni isparivac, sredi klapnu i teraj. Dve tri sitnice i nece da radi kako treba boodala

a deklo je?
Il se ženi il tamburu kupi, u nešto se udarati mora!

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #41 poslato: Januar 24, 2011, 01:28:28 pre podne »
Mislim da isparivac treba da bude u nivou ili malo ispod nivoa hladnjaka.

Van mreže tasa

• Full Member
  • Auto: passat b6 2.0tdi
« Odgovor #42 poslato: Januar 24, 2011, 10:07:13 posle podne »
Pa to, dekl i hladnjak na istom nivuo B) znaci vrh hladnjak vrh isparivaca  ;)
Dzaba ti 100 konja, kada je magarac za volanom :-)))

Van mreže dexakiller

• VW Početnik
« Odgovor #43 poslato: Januar 27, 2011, 10:24:10 posle podne »
Au ljudi gde ode nasa tema??? lollol
Od ler gasa pa do sistema za hladjenje. Probacu i ja da zapusim ono crevo cisto da vidim.
Pitanje za sve : Kako da znam da sam podesi dobru smesu na mom usisu. Jel neko zna kako da pristeluje zezancije na usisu koje sam pokazao slikom ranije u temi?
 Pazite sad: pre dva dana sredi mi cale kod nekog cuvenog majstora iz Pasi poljane, selo pored Nisa kao da mi pregleda auto. Svi znaju tu osobu u Nisu i svi ga hvale. Ja radostan sto ce svi moji problemi biti ko rukom odneseni odem kod gospodina majstora. Covek privezao vozilo na aparaturu, bogata tehnologija, sve ispitao i sve je super. I nesto cacka oko vozila, prcka ja gledam samo i pitam nesto tu i tamo. Gospodin skoro da nista nije uradio samo izmrckao mi usis. Doslo vreme placanja i ja usput pitam sta mu je bilo. Odgovara on podesavao smesu. Presrecan ja direkno iz garaze uputim se na put sav srecan sto sam mu smanjio potrosnju i sve. Vozim se ja fino i pedantno 120km/h autoputem, kuliram, slusam taj predivni zvuk moga izduva i cisto iz znatizelje pogledam potrosnju goriva(ne Plina nego Bezolovnog 95) kad ima i sta da vidim 15L!!! Ma rekoh neka greska cepam ja i dalje a kazaljka za penzin u rezervu. Joj majko moja sva sreca sto sam imao kod sebe novca pa stanem i kupim gorivo i prestelujem sve po meni kako treba da bude i vratim se kuci ko covek. Put do Paracina me kosta ko da sam iso SPACESHUTTLEOM.
 Cisto ovako usput kolika vam je svima potrosnja plina u gradskoj voznji u ovim zimskim danima? Kakav imate plinski uredjaj( da li palite na benzin ,dok auto malo poradi pa se prebacuje na plin)?

Van mreže dexakiller

• VW Početnik
« Odgovor #44 poslato: Januar 27, 2011, 10:26:27 posle podne »
Ej za sve da bi ste bili precizni u objasnjenjima delova protokomera, imam jedan rasturen pa cu da ga sutra izslikam i postavim fotke