Uopste se ne slazem sa tobom... tekst iz knjige kao da si vadio...
Ako je tebi izvlacenje 50 na sat, i potrosnja 10 litara u polu, onda stvarno se izvinjavam i recicu da si u pravu.
I 90, i 116, i 131, ti na auto putu mozes da svuces i ispod 5 litara, tako da je to bez veze. Lepo sam rekao, na to najvise utice 6 brzina, tempomat i mirna noga...
Opet treba citirati Martinijev komentar, za tu cuvenu "gradsku voznju"
Cela poenta je samo sto taj 90 je trom i kilav ko k... a potrosnja je ZANEMARLJIVA !!!
130 konja smesno 150 konja smesnooo ,smejurija ajmo svi da lepo uzmemo audi 6.0 w12 300 konja pa da vidis kako vuce uz rudnik kop i zlatibor
O cemu pricamo pa ljudi pre 30 godina su ljudi ficama isli na more prelazili zlatibor i sva ostala brda pa koliko srba je islo na more jugom pa doslo zivo i zdravo
Kakvih 50 na sat o cemu pricamo,nemam iskreno zelju da uzbrdicom idem 200 na sat ko neki,pa ja ne idem na brdske trke
Sta rade ljudi koji imaju kola sa 60 konja pa oni nemogu ni da krenu po vasim pricamam preterujete ali stvarno
Iskreno 90 konja nije za trke ali za prosecnog vozaca sasvim ok.Isao sam i ja na more i sa kolima od 60 konja pa sam super stizao i ok prelazio zlatibor.Cak sam i na kop isao sa 60 konja i sve ok.
Gde to nemogu da izvucem vise od 50???
A drugo sad i ko ima bolji auto sa vise konja nesme mnogo da se zeza zbog murkana radara presretaca itd itd....
Zbog jednog do 2 puta godisnje na planinu ili more da se uzme 200 konja i da cele godine trosi po 5 litara vise samo da bi kad idem na kopaonik isao 20o uzbrdo pa preterujete.