Nija to bas toliko strasno, a ni osetljivo.
Mora da se pazi na ivicnjake, rupe, sahte, al to valjda radite i ovako.
Treba malo vise paznje, al je mnogo veci dobitak na stabilnosti i ono sto lubarda rece da vecinu ovede vise zanima -izgled 
Vozio sma na niskoprofilnim gumama,felne 18,gume 225-45 i nikada više,jedno 20.000 sam prešao sa njima, i kad sam stavio 16 felnu i 205 55 gumu kao da sam kupio drugi auto.
Rupe nije podnosio nikako,prednje gume upropašćene,izleteli baloni,pojeo ih trap sa strane,felne zakačene na nekoliko mesta,riknula mi par ramena,spone,a ubrzo sam morao da menjam i amortizere,i još par delova na trapu,na trotoar mora da ga penjem pod pravim uglom,znači da namotam skroz i da guma srednjim delom legne na ivicu trotoara,nema da namotam kako hoću i da se popnem,ako iz oštrog ugla krenem da se penjem na trotoar,bukvalno trotoar udara u felnu,morao sam stalno da se zajebavam,prelazak preko šina je avantura isto
Na otvorenom ponašanje neverovatno,auto je izgledao baš dobro sa tim felnama,ali vožnja po gradu mi je ogadila i felne i gume.
I kažeš samo da se izbegavaju rupe i šahtovi,pa u Beogradu ne možeš da predješ 50 metara a da ne naletiš na rupu ili šaht,ne možeš da se opustiš i da voziš,oči na putu i slalom izmedju rupa a to nije uživanje u vožnji.