gedora,ja sam bas danas bio kod jednog lika kome si ti zapusio egr i rekao da je to bolje nego fabricko 
vidis milose ja u servisu radim za pare i ne drzim predavanja. za te iste pare blokirao sam egr na preko hiljadu auta sigurno. neznam broj auta na koje sam ugradio kineske diskove i disk plocice.
jesam li trebao reci ovo nevalja ja to necu da radim, ili necu da ugradjujem kineske kocnice koje mi musterija donese? zaboli me penis vjeruj mi. ti slobodno stisni muda, otvori servis u beogradu, placaj tri kirije i musterijama drzi predavanja sta je dobro a sta ne, propasces prije nego sto ga otvoris. ljudi donose kojekakvo smece sa stranaca da im se ugradi, ja postavim i naplatim, sto mi treba da govorim sto ovo nisi kupio u radnji ili u autokomercu? opet cu ti ponoviti zaboli me penis.
@daks citat:
"Meni je izmereno na pravcu da bolje ide auto, i to u gotovo identicnim uslovima pre i posle skidanja katalizatora i gasenje EGR-a. Katalizator je bio daleko od zapusenog, a EGR isto tako nije bio zaprljan. Obe stvari sam preventivno gasio.
A mozes li objasniti zasto se geometrija turba vise zagreva kod blokiranog EGR-a? Ne znam, zasto bi se grejala vise, pa zato pitam."
cime si izmerio da ti ide bolje?
nisam ni ovde na forumu zaduzen da drzim predavanja zasto se geometrija vise "zagreva" i na kom principu radi turbo. ako nemozes naci na internetu princip rada evo ti br +381 31 562 333 turbo servisa u uzicu nazovi ih mozda ce biti raspolozeni za neko edukativno predavanje.