Autor Tema: Felne ATS cup?  (Pročitano 22545 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže kajarbenon

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Odg: Felne ATS cup?
« Odgovor #60 poslato: Novembar 20, 2010, 12:45:05 posle podne »
sefe cim nemam ja vise sta da pricam. pricacu kad zavrsim. tamo negde u junu sledece godine, kako stvari stoje.
ovo je besmislen posao. mozda za neki auto show. ali ni za to stavis nove tockove za tako nesto.
ne pokusavajte ovo kod kuce!  angry2
A kako je vasem automobilu danas?

Van mreže bogdanPG

• Hero Member
  • Auto: a4 allroad, golf 5
« Odgovor #61 poslato: Novembar 20, 2010, 08:28:58 posle podne »
ada neces valjda sad da odustanes ne zezaj bleh

Van mreže kajarbenon

• VW Početnik
« Odgovor #62 poslato: Novembar 20, 2010, 10:23:32 posle podne »
ne, necu sad da odustanem. vec sam odustao. pazi ovako, ovo ne bih preporucio najvecem neprijatelju. situacija je sledeca. posle 2 dana smirglanja, malo busilicom, malo vise prstima, ostao sam bez 320 smirgle (postoji 320 vodena). e bas sam bio raspolozen da ovo odradim, nabavio novu burgiju sa sve nekakvim nastavcima, sve smirgle sto vodene 320,400, 500, 1000, 1200, 1500, 2000, i suvu 320, abrazivne sundjere ili kako ih vec zovu brajt ili sta vec i crveni i sivi, mcguire polir pastuuuuuu.....i smirglao sam kao lud, prste ne osecam i za 10 sati rada nisam uspeo 1 felnu da dovedem u red. naime, srednji deo felne je oksidirao i potamneo zato sto sam je ostavio preko noci. potamneo j....bes ga. sve zajedno bacio jedno 6/7000 din, bezveze i unakazio ruke.
ako iko misli da polira felne sam neka se tocak vrti obavezno. to nisam pokusao ali po onome sto sam cuo i video potrebni su sati. da mi auto stoji na dizalici u prvoj i da okrece u prazno satima, pa za 2 sata cu do bg i da se vratim, ako uspem da nadjem nekoga da mi polira felne.
inace bogdane ako planiras da poliras nije neurohirurgija, smirglas 320 dok ne skines ogrebotine koje se vide, posle toga ides sve finijom smirglom i videces kako ides ka 2000 sve vise sija. evo ti slike pa ako se odlucis  bonk
http://s490.photobucket.com/albums/rr267/boldric_photo/?action=view&current=Photo-0066.jpg
inace ako neko zna neki servis u kome mogu da ispoliram felne za pare neka se javi.
i da ponovim DIY varijantu ne preporucujem ni najvecim neprijateljima!  boodala

Van mreže bogdanPG

• Hero Member
  • Auto: a4 allroad, golf 5
« Odgovor #63 poslato: Novembar 21, 2010, 02:16:21 pre podne »
 blink blink
dobre brate hvala ti na svjetima

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
« Odgovor #64 poslato: Novembar 21, 2010, 03:52:28 posle podne »
Mario iz kraljeva bruka radi...meni je izaslo 160e za 17ice...pogledaj u temi tedeijevi geteijevi...

Van mreže Desmo

• Ultimate Member
  • Auto: Lada 2104
« Odgovor #65 poslato: Novembar 21, 2010, 04:15:31 posle podne »
Bile su do skoro, ako nisu prodate, jedne bas odlicne za 120-130e, ovo mi je dosta sumnjivo posto lik nije stavio sliku felni koje prodaje vec sa neta...

Мислим да сам ја био тај сумљив лик, мрзело ме да сликам фелне )=, биле су код деде у гаражи.

Нажалост, продао сам их за мање 80€ неком лику из Смедерева, пре него што сам открио овај форум.

Имам пар сличица, нису биле лоше:

На крају сам ипак морао да их сликам, иначе их никад не би продао.

Која сам дилеја.

Тек сам сад сконтао да си то ти!

Немој да одустајеш, мислим да имаш добру основу а и цена је била више него поштена!

Поздрав из Вршца  lollol

Е, да, немој да се зезаш па да ставиш оне кратке шрафове,

мислим да кад прођу кроз фелну остаје свега један сантиметар навоја!

Немој да због тебе једемо посан пасуљ на пролеће кад их будеш монтирао

« Poslednja izmena: Novembar 21, 2010, 07:51:24 posle podne od strane Desmo »

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
« Odgovor #66 poslato: Novembar 21, 2010, 05:11:12 posle podne »
koristi opciju edit, nemoj da pises post za postom  ;)

Van mreže Ivan

• One & Only
  • Super Moderator
  • Ultimate Member
« Odgovor #67 poslato: Novembar 21, 2010, 05:31:15 posle podne »
Немој да због тебе једемо посан пасуљ на пролеће кад их будеш монтирао

lollol

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #68 poslato: Novembar 21, 2010, 05:40:52 posle podne »
ne, necu sad da odustanem. vec sam odustao. pazi ovako, ovo ne bih preporucio najvecem neprijatelju. situacija je sledeca. posle 2 dana smirglanja, malo busilicom, malo vise prstima, ostao sam bez 320 smirgle (postoji 320 vodena). e bas sam bio raspolozen da ovo odradim, nabavio novu burgiju sa sve nekakvim nastavcima, sve smirgle sto vodene 320,400, 500, 1000, 1200, 1500, 2000, i suvu 320, abrazivne sundjere ili kako ih vec zovu brajt ili sta vec i crveni i sivi, mcguire polir pastuuuuuu.....i smirglao sam kao lud, prste ne osecam i za 10 sati rada nisam uspeo 1 felnu da dovedem u red. naime, srednji deo felne je oksidirao i potamneo zato sto sam je ostavio preko noci. potamneo j....bes ga. sve zajedno bacio jedno 6/7000 din, bezveze i unakazio ruke.
ako iko misli da polira felne sam neka se tocak vrti obavezno. to nisam pokusao ali po onome sto sam cuo i video potrebni su sati. da mi auto stoji na dizalici u prvoj i da okrece u prazno satima, pa za 2 sata cu do bg i da se vratim, ako uspem da nadjem nekoga da mi polira felne.
inace bogdane ako planiras da poliras nije neurohirurgija, smirglas 320 dok ne skines ogrebotine koje se vide, posle toga ides sve finijom smirglom i videces kako ides ka 2000 sve vise sija. evo ti slike pa ako se odlucis  bonk
http://s490.photobucket.com/albums/rr267/boldric_photo/?action=view&current=Photo-0066.jpg
inace ako neko zna neki servis u kome mogu da ispoliram felne za pare neka se javi.
i da ponovim DIY varijantu ne preporucujem ni najvecim neprijateljima!  boodala

Brate, meni stvarno nije jasno kako si uspeo da potrosis 6000 na smirgle?  blink One vodene se prodaju na komad, i kod mene je oko 30 din. komad, a za jednu felnu ti je dovoljno 2 max, naravno po gradaciji. Suve se prodaju na metar i jos su jeftinije...

Drugo, nije mi jasno kako ti je to sredisnji deo oksidirao preko noci...

Trece, mi smo ti ovde rekli "duga je zima" jer znam da ne mozes da ispoliras felnu za kratko vreme, meni je Bora polirao oko 3-4 sata po felni, i to samo rubove, naravno ne rucno, vec se felna okretala na strugu, on je samo drzao smirglu.

Zao mi je stvarno ako si odustao, ukoliko bas mislis da ne mozes sam da to odradis, pored Maria ja ti preporucujem i Yupower-a sa naseg foruma, on je meni polirao felne, pa mozes da ga pitas koliko bi tebi naplatio  ;)

Van mreže kajarbenon

• VW Početnik
« Odgovor #69 poslato: Novembar 21, 2010, 05:44:21 posle podne »
meni si ih prodao. j...bi ga. prvo si sam spustio cenu sa 100 na 80, onda ja sam ti nudio 81 e, nisam imao sitno za tacno 80e. ti si rekao ok 79. znas kako kad pogledas, koliko me je kostao put do tebe i nazad to mu vec dodje 90 e. plus ovo drk....nje, sa smirglama, ispravljanjem i ostalim do sad su me kostale oko 150. a nisu ispolirane ni blizu pristojnog. felne su u dobrom stanju, ispravio sam onu krivu. nisam jos pogledao ostale u detalje. ne brini za srafove bice sve ok, i onako necu ja jos dugo da boravim u srbiji, eto par meseci sledece prolece i leto da se malo provozam. nejesen odoh. evo na discovery bernie i lipu seckaju golfa 2. odoh da gledam. poz.  driving
medisone, brate. kazem pazario sam i novu burgiju cisto da ne user... ovu ljudsku koju imam to me kostalo 3000din. znas kako smirgla je 85 din kom, pricao sam vec sta sam pazario da se ne ponavljam. pa brate samo polir pasta me kostala 1000 din. ne znam koliko je pametno da batalim sad kad sam baco pare. duga je zima razmislicu. pogledaj sliku, jasna je razlika izmedju smirglanja suvom 320 i posle ostalih finijij. jednostavno posle smirglanja potamnela felna. jedino sto mi se svidelo koliko su dobri oni abrazivni sundjeri.
« Poslednja izmena: Novembar 21, 2010, 05:52:15 posle podne od strane kajarbenon »

Van mreže Desmo

• Ultimate Member
« Odgovor #70 poslato: Novembar 21, 2010, 06:20:03 posle podne »
Ма нема везе за лову, битно да их ти завршиш, паре сам потрошио одма сутра,

платио казну за мотор 7000 динара...

bonk

Ја сам те фелене платио 120 или 130€, не сећам се тачно.

Van mreže kajarbenon

• VW Početnik
« Odgovor #71 poslato: Novembar 21, 2010, 06:51:03 posle podne »
ma ok sledeci put kad mi budes prodavao felne castim rucak u vili breg, a da ne bese felni ne bih video zivopisnu vukoj...inu od pescare. a pazi ovo ko kaze da su samo konji bitni. bitne su i ovce. slikao dok sam uzivao u krajoliku :)
http://i490.photobucket.com/albums/rr267/boldric_photo/Photo-0056.jpg

Van mreže Desmo

• Ultimate Member
« Odgovor #72 poslato: Novembar 22, 2010, 05:40:42 pre podne »
Верујем да се ATS Cup фелне много теше полирају од BBS RM,

облик им је другачији, много су дубље од Rm које су доста приступачније,

а има и доста зајебанције са оним црним деловима код Атееса.

Ако се смориш, офарбај их у сиво, са добрим гумама неће изгледати лоше.

Једва сам успео да нађем слику, знам да сам негде видео...

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
« Odgovor #73 poslato: Novembar 22, 2010, 01:57:24 posle podne »
Jeste teze, ali meni ta felna kad se ofarba nije to to... Mada, postoji mogucnost da samo ispoliras falc felne, a da srce ofarbas i to moze fino bas da izgleda  ;)

Van mreže MACNE_GTI

• Master Member
  • Tata kako se pise ljubav?? Pisi sine GTI
« Odgovor #74 poslato: Novembar 22, 2010, 03:07:18 posle podne »
brate oces da se je*es a da ti ne udje,ma pazi ku*ca mu.. biggrin  ja sam polirao iste felne ATS CUP,ruke nisam osecao,ali se na kraju isplatilo...pogledaj kako je kod mene ispalo
kada sam  kupio felne bile ju bele,ja glup ko k*rac i uzmem celicnu cetku zakacim na busilicu i cepaj,imalo riseva kao nznm ni ja sta i uzmem da poliram,ja sam polirao sve sa vodenom,obicnom nisam nista radio,radio sam to oko 2 nedelje sa pauzama,samo sto sam ja sve smirglao znaci celu felnu i posle farbao delove one crne,evo ti slika vidi nasta je licila felna

a evo kako sad izgleda

samo sto to treba jos da se polira sa pastom nekom boljom,ja koristio onu purol samo...
« Poslednja izmena: Novembar 22, 2010, 03:08:58 posle podne od strane MACNE_GTI »
PRODAJEM PLAVOG KAMELEONA.
Ne, crvenog...
Ne, zelenog... Uuuu... Ekstraaa... Ne prodajem ga !!
XD

Van mreže kajarbenon

• VW Početnik
« Odgovor #75 poslato: Novembar 22, 2010, 03:41:31 posle podne »
pa nisam trazio da se j...em a ni da mi udje. poliranje felni je sizifov posao i to treba svima da bude jasno. nego gde si nabavio ove kapice u sredini?sredicu ih i ja isto kao i ti ukljucujuci skidanje crne farne alu primer i farbanje. nisam za farbanje felne, istina je ovo je felna za poliranje.
hajde ovako. najveci problem mi je sto nemam odgovarajuci nastavak za burgiju. ima samo onaj od 12,5 cm da se pazari i on je veliki ne moze svuda da pridje, i nema smrigle finije od 180. naravno ima cicak te se npr skoc brajt lako nalepi. razmisljam se da napravim nastavak za busilicu na koji bih montirao i menjao smirgle. drugo skoc brajt ili abrazivni sundjer je genijalna stvar. izuzetan za poliranje felni te ga toplo preporucujem. i crveni i sivi. razmisljam se da pazarim set za graviranje. ima gomilu finog brusnog kamenja i smirglica za coskove. i najveci problem mi je vodeno smirglanje falca. ne mogu bre da sedim pored auta na dizalici 3 sata i da drzim smirglu. narocito kad je pocela ladovina.  biggrin

Van mreže MACNE_GTI

• Master Member
« Odgovor #76 poslato: Novembar 22, 2010, 03:52:29 posle podne »
cepovi su bili na felnama kad sam ih uzeo,samo sam nalepio nalepnicu,a neko na forumu zna nekoga ko pravi te cepove,nmg da se setim tacno ko...ali da znas da ni ja nisam cucao pored auta i drzao smirglu na falc,sve rucno,bez burgija od 12.5cm i sndjera tamo nekih,smirgla u ruke,voda i udri...
Ne, crvenog...
XD

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
« Odgovor #77 poslato: Novembar 22, 2010, 03:54:38 posle podne »
jbg brale, sta si ocekivao...ljudi po nekoliko meseci sredjuju felne,a ti si mislio da ces da zavrsis posao za dva dana...
trebaloe u startu da posaljes felne na poliranje, izaslo bi te toliko koliko si sad dao za burgije i ostale gluposti...

Van mreže kajarbenon

• VW Početnik
« Odgovor #78 poslato: Novembar 22, 2010, 04:28:55 posle podne »
ma nisam mislio da cu za dva dana. ma sredicu ih do proleca. ma kakvo rucno smirglanje. kad bas mora onda ok. u pravu si bolje da sam ih odmah dao na poliranje.  coilleo2tj

Van mreže MACNE_GTI

• Master Member
« Odgovor #79 poslato: Novembar 22, 2010, 04:30:03 posle podne »
ma samo polako... ;)
Ne, crvenog...
XD