ne, necu sad da odustanem. vec sam odustao. pazi ovako, ovo ne bih preporucio najvecem neprijatelju. situacija je sledeca. posle 2 dana smirglanja, malo busilicom, malo vise prstima, ostao sam bez 320 smirgle (postoji 320 vodena). e bas sam bio raspolozen da ovo odradim, nabavio novu burgiju sa sve nekakvim nastavcima, sve smirgle sto vodene 320,400, 500, 1000, 1200, 1500, 2000, i suvu 320, abrazivne sundjere ili kako ih vec zovu brajt ili sta vec i crveni i sivi, mcguire polir pastuuuuuu.....i smirglao sam kao lud, prste ne osecam i za 10 sati rada nisam uspeo 1 felnu da dovedem u red. naime, srednji deo felne je oksidirao i potamneo zato sto sam je ostavio preko noci. potamneo j....bes ga. sve zajedno bacio jedno 6/7000 din, bezveze i unakazio ruke.
ako iko misli da polira felne sam neka se tocak vrti obavezno. to nisam pokusao ali po onome sto sam cuo i video potrebni su sati. da mi auto stoji na dizalici u prvoj i da okrece u prazno satima, pa za 2 sata cu do bg i da se vratim, ako uspem da nadjem nekoga da mi polira felne.
inace bogdane ako planiras da poliras nije neurohirurgija, smirglas 320 dok ne skines ogrebotine koje se vide, posle toga ides sve finijom smirglom i videces kako ides ka 2000 sve vise sija. evo ti slike pa ako se odlucis
http://s490.photobucket.com/albums/rr267/boldric_photo/?action=view¤t=Photo-0066.jpginace ako neko zna neki servis u kome mogu da ispoliram felne za pare neka se javi.
i da ponovim DIY varijantu ne preporucujem ni najvecim neprijateljima!