Autor Tema: Najnervozniji vozači automobila marke BMW!?  (Pročitano 6220 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zemunac

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf V,C5,M3 ,Honda
Odg: Najnervozniji vozači automobila marke BMW!?
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 24, 2010, 11:10:49 posle podne »
Ajde svi malo na lečenje...mene niko ne nervira....ja nerviram druge i super mi je...ove sa srednjim prstom posebno volim...
Šalu na stranu,svi smo po nekada bahati,svi napravimo prekršaj,svima se desi da žure....
Ja sam jedan od veoma bahatih vozača dostavnih vozila i kamiona...ali ne zato što mi to prija ili zato što volim...prokleti posao nas tera da dajemo maksimum sebe inače ispadaš nesposoban i tvoj kolega uzima tvoj deo kolača a ti toneš i prvom prilikom odlaziš....poslodavci hoće radnika koji će samo da doprinosi...i sve više i više....
Moj primer:radni dan u gradu
200-250 km i 30-40 istovarnih mesta za smenu!
dan na putu:
500-900 km i 50 do 60 istovara....u danu...krenem u 4 ujutru,vratim se u 22h i sutra radim od 7:30
sam pakujem i utovaram vozilo,sam vozim,sam istovaram
Nemojte zameriti ljudima sa dostavnim kolima....jedini koji rade vise od nas u farmaciji su brze poste.Oni rade po ceo dan,isporučuju,preuzimaju,naplacuju...katastrofa. Niko nije u brzoj posti nije izdržao više od 5 godina
ONLY IN A
   |_Jeep_|
   (OlllllllO)

Van mreže MarkoMirijevo

• Sr. Member
« Odgovor #21 poslato: Oktobar 25, 2010, 12:19:02 pre podne »
Najjachi su mi oni pametnjakovici koji ulecu kamionima ne razmisljajuci o tome dal je kamion pod opterecenjem i dal ce uspeti da zakoci ..

killah

• Gost
« Odgovor #22 poslato: Oktobar 25, 2010, 01:11:48 pre podne »
meni niko ne smeta ugl ja nerviram druge,a iskreno planiram da se zaposlim kao vozac kombija ili u brzoj posti,nesto na taj zon,gotivan mi posao mnogo...

Van mreže MACNE_GTI

• Master Member
  • Tata kako se pise ljubav?? Pisi sine GTI
« Odgovor #23 poslato: Oktobar 25, 2010, 01:18:29 pre podne »
taksisti, vozaci brze poste... aj njix mogu da razumem... al kad vidim "profesionalce" (vozaci autobusa - pogotovo nis-expres  krokodil i vozaci vecix teretnix vozila) koji se baxato ponasaju i to po gradu.... e to je za  batine da li oni znaju da po gradu ima pesaka koji samo pretrcavaju gde stignu, biciklista, dece??? izgleda da ne... badmood
cisto da znas da i taxisti spadaju u profseionalce,jer su i oni morali da zavrshe poznavanje grada,polazu tamo neka sranja,itd..ja zelim da budem tazista ako nema nista od moje skole... biggrin
PRODAJEM PLAVOG KAMELEONA.
Ne, crvenog...
Ne, zelenog... Uuuu... Ekstraaa... Ne prodajem ga !!
XD

killah

• Gost
« Odgovor #24 poslato: Oktobar 25, 2010, 01:19:49 pre podne »
nadam se da cu ispuniti kevi zelju i da cu zavrsiti vazduhoplovnu a ne zanima me vazduhoplovstvo ni malo...
samo da uzmem diplomu i volan u ruke... biggrin

treba da uplatim jos malo za C i E,posle skole malo da se drkam sa kombijima i kamioncicma pa na nesto vece da predjem...to sam ja isplanirao biggrin

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #25 poslato: Oktobar 25, 2010, 11:29:50 pre podne »
Ovde na Mlati su najbezobrazniji vozaci buseva i taxisti, ja sam odma' iza njih  biggrin
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
« Odgovor #26 poslato: Oktobar 25, 2010, 07:55:38 posle podne »
bez off...to sto neko napise izvinjavam se za off, ne znaci nista kad je vec napisana poruka...
nek admini il modovi prebrisu off poruke....

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #27 poslato: Oktobar 25, 2010, 08:35:23 posle podne »
Ajde svi malo na lečenje...mene niko ne nervira....ja nerviram druge i super mi je...ove sa srednjim prstom posebno volim...
Šalu na stranu,svi smo po nekada bahati,svi napravimo prekršaj,svima se desi da žure....
Ja sam jedan od veoma bahatih vozača dostavnih vozila i kamiona...ali ne zato što mi to prija ili zato što volim...prokleti posao nas tera da dajemo maksimum sebe inače ispadaš nesposoban i tvoj kolega uzima tvoj deo kolača a ti toneš i prvom prilikom odlaziš....poslodavci hoće radnika koji će samo da doprinosi...i sve više i više....
Moj primer:radni dan u gradu
200-250 km i 30-40 istovarnih mesta za smenu!
dan na putu:
500-900 km i 50 do 60 istovara....u danu...krenem u 4 ujutru,vratim se u 22h i sutra radim od 7:30
sam pakujem i utovaram vozilo,sam vozim,sam istovaram
Nemojte zameriti ljudima sa dostavnim kolima....jedini koji rade vise od nas u farmaciji su brze poste.Oni rade po ceo dan,isporučuju,preuzimaju,naplacuju...katastrofa. Niko nije u brzoj posti nije izdržao više od 5 godina
Pa ako je svima radni dan kao sto si opisao svoj, onda vas se treba kloniti, jer s tempom, ustajanje u 4 utovar, istovar, voznja takvog vozaca je kriticna u popodnevnim satima. . .
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio