Autor Tema: Potrebna pomoc  (Pročitano 1306 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže naja

• VW Početnik
Potrebna pomoc
« poslato: Oktobar 15, 2010, 10:38:27 pre podne »
Treba da uradim redovan servis na Polu 2007 godiste. Ovo je treci servis. Prva dva sam radila u ovlascenom servisu, medjutim uzasno su skupi. Servis bi me kod njih kostao oko 150 eura. Takodje treba da promijenim i pakne (ako se to tako zove) i one kostaju 70 eura plus ruke. Interesuje me da li je stvarno neophodno sve to toliko platiti ili taj servis mogu uraditi i negdje drugo jeftinije, a da posle ne zazalim zbog toga?
Molim vas da mi pomognete, u ovu temu se slabo razumijem i vasi savjeti ce mi puno znaciti.
Hvala puno

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • Pol: Muškarac
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
Odg: Potrebna pomoc
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 15, 2010, 10:43:12 pre podne »
Prvo nam reci odakle si, kako bi te poslali kod nekog majstora u tvojoj blizini...
Takodje, reci nak koliko je polo pregurao, po kilometar satu, jer ako je ispod 100.000 ne bi trebalo da menjas pakne, mozda mislis na plocice prednjih kocnica...
pozz...
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže naja

• VW Početnik
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 15, 2010, 10:53:44 pre podne »
Iz Podgorice sam. Auto je presao 33000 km, a prilikom kocenja se cuo neki zvuk za koji su mi rekli da su vjerovatno pakne u pitanju i da ih treba promijeniti.

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • Pol: Muškarac
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 15, 2010, 10:59:39 pre podne »
Bice da su samo plocice na prednjim tockovima, pakne traju preko 100.000, osim ako se ne zapale pomocu voznje pod rucnom, u sta ipak sumnjam, jer tvoj auto ima lampicu za rucnu koja bas izbija oci...
Ja za Podgoricu neznam, ali znam da je nas clan Sajovan iz Podgorice i takodje vozi Pola.
Nadji ga u spisku clanova pa mu posalji PP ili mejl, potrazi ga i u imeniku, mozda je ostavio broj telefona...
http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=2503.0
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže naja

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 15, 2010, 11:11:07 pre podne »
Hvala ti puno na odgovorima. Ne vjerujem da sam mogla da ih zapalim jer mi se samo jednom ili dva puta desilo da sam krenula pod rucnom i odmah me je upozorio onaj zvucni signal tako da nisam vozila pod rucnom duze od par metara.