bas bih volio da vidim taj test, ako se dogovorite "da ga merite" obavezno snimite

priznajem i michelinu i GY i Dunlopu i Contiju zimsku gumu iz iskustva par drugova i mnogobrojnih clanova (ne samo na ovom forumu) - jbg ljudi rade svoj posao vec decenijama i znaju kako se radi guma ali njima nije prioritet napravit gumu koja krci snijeg vec da ima uravnotezene performanse u svim uslovima, dok ove "divlje" fabrike ako rade zimsku urade je da je dobra po snijegu a za ostalo im se ... pip
opet sumnjam da u extremnim situacijama (dubok snijeg, led) tesko koja moze da parira Winteri, NOKIAnu sa iglicama ili onim Ruskim "kramponkama". A meni je to bitno od zimske, zimi jednako ulaksim sa voznjom, od ostalih performansi bitno mi je da koci dobro, a oce li se uvijat, naginjat, brujat ... nije mi tolika frka. Bitno mi je kad je situacija na cesti PRC da ja mogu proc s mojom Winterom i smesim se na ostale

niko ne tvrdi da je najbolja zimska guma, daleko bilo, ali tamo dje treba da zapne ... odradjuje posao

naravno da pri cijenama koje imate u Sbriji ne bih je uzeo jer za .... pip ..... 5e vise uzimam dunlop ili sl ali odje kod nas je jos od 50 do 55e a prva sledeca je dunlop koja kosta 20e vise, ko uzima sve 4 nakupi se (pogotovo ako je tome prethodila kupovina celicana

).