Autor Tema: Auto hladnjak za Passata 1.8T  (Pročitano 6795 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dag81

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
Odg: Auto hladnjak za Passata 1.8T
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 20, 2010, 05:54:56 posle podne »
Ja sam okrenuo bar jedno 15ak brojeva, i jurio te markirane sto su se preporucivali po forumima. Ali gle cuda, svi imaju kineze, bezimene. Par njih mi je reklo kao neku marku tog kineza, ali ja ime firme nisam video na samom hladjaku. A kad je nesto brendirano onda mora i ime da stoji na istom ko ga je proizveo.

I tako sam na kraju kupio najetiniji, lepo rekose kinez, cena najniza od tih sto sam zvao i tu je bio kraj price. A da placam isti takav, ali 50% vise ne pada mi na pamet.

Van mreže ivan.stojanovic

• Full Member
  • Auto: Golf Mk6 1.6 TDI BlueMotion
« Odgovor #21 poslato: Novembar 02, 2010, 10:32:32 posle podne »
Evo i ja zamenio hladnjak, pa sad imam par pitanja...

Koliko si ti dag81 dao para za zamenu hladnjaka, cisto me zanima da uporedim? Kod mene je morao da se skida prednji branik posto napred nema mesta nista da se radi zato sto je 2.0 motor pa je sve knap.

Drugo pitanje je sta da uradim sa starim hladnjakom? On je MINIMALNO cureo izmedju plastike i aluminijuma na nekom spoju, toliko polako da sam ja godinu dana vozio sa takvim hladnjakom...mozda pola litra na mesec dana. Da li to mozda moze da se sredi pa da se proda? Mozda taj hladnjak nekome i valja za male pare, mozda preprodavcima auta :)

Inace, hladnjak sam u Kragujevcu platio 5500din, od uvoznika za Srbiju, firma Swiss Trade, ne pravim im reklamu vec sam samo zadovoljan kupac, vrlo su poslovni ljudi!
« Poslednja izmena: Novembar 02, 2010, 10:40:31 posle podne od strane ivan.stojanovic »
Ivan Stojanovic
Golf Mk6 1.6 TDI BlueMotion

Van mreže dag81

• Sr. Member
« Odgovor #22 poslato: Novembar 03, 2010, 12:51:58 pre podne »
Nikoliko. Sam sam ga menjao, jer mi auto poslednjih dana treba bukvalno ceo da pa sam ga sam zamenuo uvece.

Sta da radis sa starim!? Baci ga, ne verujem da ces ga ikad vise vracati.

Van mreže ivan.stojanovic

• Full Member
  • Auto: Golf Mk6 1.6 TDI BlueMotion
« Odgovor #23 poslato: Novembar 03, 2010, 09:52:57 pre podne »
Alal vera :) A pretpostavljam da ti na Pasatu nisi morao da skidas branik da bi namestio hladnjak :)

Uglavnom, ustedeo si 3000din :)
Ivan Stojanovic
Golf Mk6 1.6 TDI BlueMotion