Kod Gedore - Nina Nema " Klepanja " mislim da si se osetio zajebanim pa si to napisao zbog ovog
Poslao: VladPet
« poslato: Jun 22, 2021, 03:56:37 posle podne »Umetnite citat
Meni su ti delovi u Macuri na Tosinom bunaru bili oko 10tak hiljada. Sad za ruke ne znam tacno jer nije samo to radio. Mislim da ti je lepo naplatio, ne sumnjam u strucnost s obzirom da ga dosta bas ljudi hvale, ali da je skuplji od ostalih, jeste
Vlado ako nesto neznas nemoj da pises - ili ako nisi bio u tom servisu i nije ti data ponuda sta koliko kosta ...bolje NE pisi nista
da ne idem Dalje ... svako ima svog majstora sa kojim je zadovoljan na bilo koji nacin ili nije -zato je jeste ova tema tu
Ali neznaci da moramo da pisemo nesto sto smo culi od nekoga - jer ni jedan auto nije isti -niti kvar ...a ni majstori nisu svi Isti ...
Nino mi odrzava 15 god i malo jace sve u vezi vw vozila cak mi je vise puta izlazio u susret i za Renoa Clia - Nikad Nije bio Skup
-u smislu da sve sto je bio problem Covek je resio- bavim se takvim poslom da sam stalno na putu -ljudi voze tu po gradu i okolini pa
se tresu - dovoljno procitati u nekim temama o banalnim stvarima odma panika ...

Da dodam
Dule Klima -coveka znam kad je vozio Opel Kadeta i isao po pozivu na licu mesta opravljao klime itd dopunjavao
Tim Koji Pobedjuje treba cuvati - Postovati