I meni su preporucili Gedoru ovde na forumu...zovem, lik se ne javlja, OK, ima covek posla, mozda je u kanalu, javice se kasnije,ili cu ga pozvati...Prodje ceo dan - nista...ljubazno posaljem poruku, za cenu malog servisa i delova - covek odmah odgovara, kako takve informacije ne daje preko poruka 
kazem da sam zvao jutros i nije se javio, on odmah poce da sikce kako ima posla i nema vremena da telefonira...razmenismo par poruka, videh da je u pitanju neandertalac i homosapiens - meni dovoljno, nisi zemljace jedini u gradu, niti vozim neku egzotiku pa da ima 2 majstora u Srbiji koji znaju da ga rade...Otisao u F4 u Visnjickoj, i zavrsio sta sam imao za 50 EUR (mali servis sa njihovim delovima), tako da verujem ovom coveku da je imao duel sa cuvenim Gedorom 
Covek ocigledno ne ume da ceni musterije - ali dok ima ovaca, bice i vune... Moj auto kod njega sigurno nece uci !!!
Pa on kad bi se svima svaki čas javljao na pozive, davao savete i svasta nesto preko telefona, nikad svoj posao ne bi uradio... Morao bi Nino zaposliti sekretaricu za sve to bez šale. Call centar da ima...
Kad god da sam dosao kod njega, garaza je uvek puna. Znaci da covek ima posla. Isto i kad sam isao kod Čede (Olje) u Dragana Rakica ulicu. Sve 4 dizalice zauzete. Ako ne dodjes u 9 ujutru prvi, posle ajd cao. Pa valjda to nesto govori.
A ja kad sam Gedoru prvi put zvao kad sam uzeo seat, on mi se javio i pružio mi sve sto me interesovalo za mali servis. Zvao sam ga bezmalo 4 puta da nesto proverim u 2 meseca. I uvek je bio ljubazan.
Živeo majstor Nino

Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока