e si okacio sliku, i izbriso tablicu, ko da ne znamo dae veletov auto hehe...
ako i znaci jaci motor, onda bi veletov trebalo da ima 180ks, kao GTI edition il anniversary, kako se vec zove nisam siguran...
pogledajete na mobile.de ponudu kola i sta pise na kojima..isto nema veze ni sa motorima...
pojam opreme trendlajn, komfortlajn, hajlajn se razlikuje, ja mislim, u svakoj zemlji...znam da se kod nas razlikuje jer kacam teo da kupim novog golfa 5 velikuh razlika je bilo...ono sto se kod nas doplacuje, tamo je ukljuceno...a inace ima mnogo vise nivoa opreme od ovih par nabrojanih...postoji i edition i generation i basis i ocean i pacifik i jos pitaj boga koliko...pa onda oznake za vozila iz belgije kao sto su speedway i highway koliko se secam..pa ovo pa ono...
i svuda se razlikuje...moj je konkretno TDI GTI Highline Exclusive ( tako pise na nalepnici u gepeku ) 150ks, pa sam imo navigaciju, a nisam imo kozna sedista i retrovizor koji se sam zatamnjue...na petim vratima mi je pisalo GTI, ne po logici TDI sve crveno...poklopac motora mi je crne boje sa sivim sredisnjim delom i tamo de pise tdi sve je sive boje (iste boje kao sredisnje deo, a ne hromirano)....
drug vozi fabiju 1,9 tdi, de je crveno DI i ima 105ks...a ne postoje sigurno dve verzije sa manjom snagom...