Pa napisao sam... konkretno u temi o pasatu englezu. Pre toga takodje u temi o 1.8T motorima pa u nekoj temi nesto vezano za ulje... znaci ja tracim svoje vreme, listajuci net, vadeci informacije iz glave i onda dodje neki mod i obrise mi post zato sto misli da to tako treba... Ok, necu se masati u politiku foruma ali ja nemam 15god i znam kako forum ovakve vrste treba da funkcionise mnogo pre neko je taj mod sanjao da ce imati tu privileguju da nekom ovde uskracuje rec. Ako on sam ne zna sta je korisno a sta ne nego sve trpa u isti kos i to onaj za smece onda i on i onaj ko ga je postavio na to mesto nisu bas tacni. Ko sto rekoh, ja se vise necu mesati, dosao sam ovde na poziv i lepo sam prihvacen od vecine ali ne dozvoljavam da se bilo ko tako bahato ophodi prema onome sto ja napisem. Pisu se svakakve nebuloze i to i dalje stoji na forumu a ono sto bi trebalo "podvuci masnom", jer nekom moze da koristi, to se brise. zasto, doso mod, digo mu se pa ce on malo da procisti neciju temu gde predstavlja auto a da pri tome vlasnik iste nije to ni trazio. e pa super, eto neka mu sad on objasni sve vezano za problem koji covek ima, sta je iberlauf, kako da skine EGR, zasto mu se prlja leptir gasa, koje ulje da sipa u taj motor i td i td... ako je cilj teme "Automobili clanova sa opisom" da jedan drugom ljubimo skute i falimo slike... mislim... skupite se svaki vikend ko ovi iz bmwaks pa se tapsite po ramenu i divite se Damirovim branicima (nista protiv coveka samo dajem primer posto je njegova tema stiki u tom podforumu). Drugo, pogledajte statistiku. najposeceniji forum kao i forum sa najvise postova... ej, fandjo forum vam zavidi... 100%

Te postove sam ja obrisao jer nisu imali niakve veze sa temom. Krenuo je veliki OFF. Mislim da sam napisao obavestenje da ce postovi nevezani za temu biti obrisani

nemam ja nista protiv da se brise off i treba ali kad je pravi off i u temi gde to svarno smeta. ali ako doskutijemo o neok tamo golfu sa oglasa pa se nakon svega dotaknemo teme ulja... ne vidim sta je tu off. sta to znaci, trebalo je onda obrisati celu temu jer je u tri posta sve receno o tom autu. ili ovo vezano za ovog pasata. covek pita sta i kako i ja mu napipsem i cao nemaaaaa... ivan je upozorio da ce biti brisanje , cekaj bre malo, ko ti daje za pravo a drugo cime sio ti zasluzio da budes to sto jesi. ja evo ubih se slistajuci po foumu i ne vidim u cemu je tvoj doprinos osim sto si dezurno briskaralo bez kriterijuma. ok, nista licno posto ja coveka ne poznajem i ne sumnjam u njegov kvalitet kao coveka i ortaka ali ajde budimo malo konstruktivni ako cemo vec da treniramo strogocu onda daj da radimo to tamo gde tereba. ako se vec doslo do zakljucka da nekim pisanijima, neboitno ciji su nije mesto tu, treba da se kaze, postovi prebaceni tu i ti ili potovi zavrsili u WG a ne kanta za djubre pa ti sto si pisao ko te hebe. evo, pre neki dan covek pita nesto o cemu je pisano na forumu i gde sam okacio linkove da mozes da se procita nesto... ne mogu da nadjem, i nemogu da nadjem i ubih se ko soroce ali sam zato naso poruku tj
obavestenje da ce postovi nevezani za temu biti obrisani. znaci, nije bitno sta je u poruci bitno da je off pa da obrisemo. OK, nemam nista protiv ali, bez mene...