0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Jos gore posto su milje u pitanju.
Ovaj treba hitno da poseti lekara Kao da je auto kupio njega, a ne on auto!Volim i ja da je sve ispravno i cisto, ali ne i da budem rob!Pa stvarno prava budala
Citat: micko Jun 09, 2010, 09:07:29 pre podneCitat: Kosta Jun 09, 2010, 12:12:16 pre podneOvako sam i ja prao nebo pa sad jurim da ga presvlacim ...video sam...... pa naravno.zna se za sta sluze masine samo ako twister ovo vidi,propasce od ribanja Matori ima da poludi
Citat: Kosta Jun 09, 2010, 12:12:16 pre podneOvako sam i ja prao nebo pa sad jurim da ga presvlacim ...video sam...... pa naravno.zna se za sta sluze masine samo ako twister ovo vidi,propasce od ribanja
Ovako sam i ja prao nebo pa sad jurim da ga presvlacim
Citat: SrejaTDI Jun 09, 2010, 04:51:54 posle podneOvaj treba hitno da poseti lekara Kao da je auto kupio njega, a ne on auto!Volim i ja da je sve ispravno i cisto, ali ne i da budem rob!Pa stvarno prava budala druze moj dobri, to se zove HOBBY ako ti je to smesno i mislis da je taj lik nije normalan onda si dobrano omasio forum. kulinarstvo i kukicanje su na krstarici...
Ali ako cemo svi mi forumasi da postanemo kao ovaj lik onda je najbolje da svi zajedno odemo u Lazu dok ne bude kasno I da mi je njegov mozak samo na kratko - da malo odmorim
@SrejaTDI: matori, i mene gledaju ko budalu kad na uluci ispred zgrade glancam felne ali mene za to zabole. Verovatno svako od tih koji misle da sam umobolan ima neku pasiju koja bi nama izgledala smesno. Bilo kako bilo, ne postoji rec kojom bi se moglo opisati moje zadovoljstvo kada uglancam auto da se sija ko pasja mooda i onda stanem sa strane i divim mu se... pre bih reko da su za lazu oni sto sa flasom od 2L operu ceo auto a za samo 100din pusku na OMV-u. Ja u autu provodim veliki deo dana i volim da mi je cisto kako unutra tako i spolja.