vukasiN;
Imas 20 godina,planiras da das za auto izmedju 15000-20000e i razmisljas da li ce taj auto trositi 7l dizela ili 12l benzina!?
Kada potrosis tolike pare,mislis da ce sipanje benzina biti veliki udarac za tvoj mesecni ili godisnji budzet?
Zar je bitno biti prvi ili zadnji na forumu sa nekim autom? Zbog koga kupujes auto,zbog ljudi sa foruma,zbog okoline ili zbog sebe? Tek kad sebi odgovoris na to pitanje,videces koji je auto za tebe.
Ako si zadovoljan sa kolima koja trenutno imas,bolje uzmi devojku za ruku i potrosi malo od tih para na putovanja.
Pile;
Zasto mislis da nije moguce da je toliko presao? Mislis da ga je covek kupio da sa njime prelazi 50000km godisnje? Mozda ga je kupio da ga ima kao drugi auto.Da ga provoza vikendom i da nabaci sebi osmeh na lice.
Da sam ga ja kupio novog,ne bi presao ni 40000km za 7 godina.Zar je cudno da ima jos takvih ljudi.Neki nemaju vremena a ni potrebe da prelaze mnogo km godisnje.
A to da li je kur od auta ili ne,stvarno ne znam.Znam da bi ga veoma voleo posedovati umesto GTI

Mozda cipovan GTI bolje ide ali nikada ne moze da izgleda kao R32 a bogami ni da se cuje.