Nema svaki amss opremu za proveru... provere se rade na zakazivanje i to obicno jednom mesecno, kao i atesti za plin, i tako to....
I da mi je da vidim prodavca koji ce ti dozvoliti da teras auto na takve provere a da mu pritom ne isplatish 100%.... Pogotovo ove iz uvoza....
hahah brate il kupujem tako sto cu da ga uhvatim , posadim u kola i vozi u amss na pregled ili ne kupujem nista :D za pasata su me profi zeznuli i policajci i prodavac....takod a ne kupujem nista bez provere... kad bi ti kupovao auto npr u sapcu, sta bi proveravao i kako? :D
Ma znam o cemu pricash... Nego jednostavno, ajd sad ti si druga ruka, kako da garantujesh da onaj shto ga je doterao shleperom npr nije neshto muvao sa papirima... ili druga ruka, preprodavac, otkud on zna shta je prethodni vlasnik radio... O tome ja pricam... A takvih prodavaca je realno najvishe kod nas... Svi manje vishe uzimaju vozila od ovih krupnih koji uvoze slepere....
A shto se shapca tice... Pa ne znam, jeste tamo veliki izbor, ali ja sam staromodan i obilazio bi ih... Prosle godine je tamo carinjeno preko 11000 vozila, podatak sa dnevnika :D pa jbt, to tamo ne moze da se proda, ide to po celoj srbiji....
Sada kada bih kupovao auto, ishao bih u Suboticu...